PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پمپ اب دست ساز

Ali.akh1376
25-09-2015, 01:59
سلام
دوستان من میخوام یک پمپ اب 12 ولت با قدرت ارتفاع 6 متر و دبی متوسط )800 لیتر در ساعت بسازم اگه پیشنهادی دارین بدین شاید بقیه هم استفاده ای کردن
با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-09-2015, 00:43
سلام
یعنی هدفتون ساختنش هست یا اگر توی بازار باشه میخرید ؟
این پمپها هست توی بازار که مخصوص آکواریوم و تخلیه ی آب از داخل قایق هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali.akh1376
01-10-2015, 00:21
سلام
یعنی هدفتون ساختنش هست یا اگر توی بازار باشه میخرید ؟
این پمپها هست توی بازار که مخصوص آکواریوم و تخلیه ی آب از داخل قایق هست

سلام
من قبلا ی چرخی تو نت زده بودم اینو پیدا کردم گفتم اگه بشه ی مشورتی هم بکنم ک اگه بتونم یکی خودم بسازم تا شاید راندمان بالاتری هم داشته باشه
من این پمپی رو ک میخوام بسازم میخوام با باتری ماشین راه اندازی پس باید 12ولت باشه ولی جریان کشیش مهم نیس چون باتری ماشین قوی هس

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-10-2015, 09:09
سلام من قبلا ی چرخی تو نت زده بودم اینو پیدا کردم گفتم اگه بشه ی مشورتی هم بکنم ک اگه بتونم یکی خودم بسازم تا شاید راندمان بالاتری هم داشته باشه من این پمپی رو ک میخوام بسازم میخوام با باتری ماشین راه اندازی پس باید 12ولت باشه ولی جریان کشیش مهم نیس چون باتری ماشین قوی هس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر آمپراژ بالا مهم نیست پس بهتره یک پمپ آب 220ولت نیم اسب بگیرین و یک مبدل ولتاژ 12 ولت به 220 ولت , 500 وات بگیرین

Ali.akh1376
06-10-2015, 00:58
اگر آمپراژ بالا مهم نیست پس بهتره یک پمپ آب 220ولت نیم اسب بگیرین و یک مبدل ولتاژ 12 ولت به 220 ولت , 500 وات بگیرین

من ی چیزی میخوام ک هزینش کم باشه وبا برق 12ماشینم کار کنه قیمتش همون حدود 30تومن باشه و اگه دبی شم بیشتر باشه خیلی بهتره

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-10-2015, 14:45
من ی چیزی میخوام ک هزینش کم باشه وبا برق 12ماشینم کار کنه قیمتش همون حدود 30تومن باشه و اگه دبی شم بیشتر باشه خیلی بهترهسلام
با این بودجه به نظرم بهتره پروژه متوقف بشه
:20:
با این مبلغ شاید بشه یک پمپ 12 ولت دستِ دوم پیدا کرد مثل پمپ آکواریوم یا پمپ قایق