ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل شدن هارد و نمایش ندادن اطلاعات موجود

soroushpayne
24-09-2015, 22:02
سلام دوستان

یه هارد اکسترنال مای پسپورت 1 ترا وسترن دیجیتال دارم که یه وقتایی فایلای داخل هاردو نشون نمیده ، آیکون هارد تو مای کامپیوتر میاد و حجم اشغالیشم نشون میده اما وقتی روش کلیک میکنم چیزی نشون نمیده ، یعد وقتی که سیمشو قطع و وصل میکنم درست میشه ، مشکل چیه ؟ ( ویندوز 8 )

با تشکر

EXTREME
24-09-2015, 22:32
اول از همه مطمین بشید هارد یا سیستم ویروسی نباشه مورد بعدی هارد رو یک چک دیسک روش انجام بدید اگر درست کل اطلاعات رو از هارد بکشید بیرون و هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

soroushpayne
24-09-2015, 22:39
اول از همه مطمین بشید هارد یا سیستم ویروسی نباشه مورد بعدی هارد رو یک چک دیسک روش انجام بدید اگر درست کل اطلاعات رو از هارد بکشید بیرون و هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

نه سیستم و نه هارد ویروسی هستش .

چک دیسک رو با چه برنامه ای انجام بدم ؟

کل یک ترابایت هم یک پارتیشن بیشتر نیستش همون تنظیمات اولیه کارخونه ای هستش

به طور عادی هر موقع وصل میکنم به سیستم هارد رو میخونه ولی بعضی مواقع که رو هارد کلیک میکنم بعد از وصل بودن خالی نشون میده !

EXTREME
25-09-2015, 17:22
نه سیستم و نه هارد ویروسی هستش .

چک دیسک رو با چه برنامه ای انجام بدم ؟

کل یک ترابایت هم یک پارتیشن بیشتر نیستش همون تنظیمات اولیه کارخونه ای هستش

به طور عادی هر موقع وصل میکنم به سیستم هارد رو میخونه ولی بعضی مواقع که رو هارد کلیک میکنم بعد از وصل بودن خالی نشون میده !

در my computer روی پارتیشن هارد راست کلیک کرده گزینه peroperties تب tools و گزینه check disk رو برای فیکس کردن فایل سیستم انجام بدید اگر اطلاعات رو کامل کشیدید بیرون همانطور که گفتم کل پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمتش کنید و دوباره بررسی کنید
هارد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه