مشاهده نسخه کامل
: مشکل در شناسایی هارد 2 ترا اینترنال وسترن گرین(لطفا راهنماییم کنید)
سلام بزرگواران
امروز بعد مدتها بالاخره پولم رسید و یه هارد 2 ترا وسترن گرین گرفتم.الان مشکلم اینه که وصلش کردم و اون پایین ویندوز علامت شناسایی سخت افزار جدید اومد ولی هارد شناخته و قابل استفاده نیست.
این عکس رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
شما هارد جدید رو متصل کردید باید برید در disk managment و هارد رو initialuzed و سپس پارتیشن بندی کنید اگر غیر این بود اطلاع بدید همچنین اگر از ویندوز xp استفاده میکنید بعد از پارتیشن بندی و فرمت هارد هارد رو باید الاین کنید تا سرعت تبادل اطلاعات بیشتر بشه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
شما هارد جدید رو متصل کردید باید برید در disk managment و هارد رو initialuzed و سپس پارتیشن بندی کنید اگر غیر این بود اطلاع بدید همچنین اگر از ویندوز xp استفاده میکنید بعد از پارتیشن بندی و فرمت هارد هارد رو باید الاین کنید تا سرعت تبادل اطلاعات بیشتر بشه
با سلام و تشکر خدمت استاد محترم
دیسک منیجمنت رو پیدا کردم لطفا طریقه initialuzed رو بهم توضیح بدید.
متشکرم
یک عکس از disk managment بدید روی my computer راست کلیک کرده گرینه manage رو بزنید داخل disk managment اون دیسک مربوط به هارد گرین رو روش راست کلیک کرده initialize و گزینه mbr رو انتخاب کنید سپس میتونید از همین محیط یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هارد رو پارتیشن بندی کنید
یک عکس از disk managment بدید روی my computer راست کلیک کرده گرینه manage رو بزنید داخل disk managment اون دیسک مربوط به هارد گرین رو روش راست کلیک کرده initialize و گزینه mbr رو انتخاب کنید سپس میتونید از همین محیط یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هارد رو پارتیشن بندی کنید
مرسی .مشکلم حل شد.خیلی لطف کردید ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.