PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد 2 ترا اینترنال وسترن گرین(لطفا راهنماییم کنید)

رومنس
22-09-2015, 15:48
سلام بزرگواران
امروز بعد مدتها بالاخره پولم رسید و یه هارد 2 ترا وسترن گرین گرفتم.الان مشکلم اینه که وصلش کردم و اون پایین ویندوز علامت شناسایی سخت افزار جدید اومد ولی هارد شناخته و قابل استفاده نیست.
این عکس رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.

EXTREME
22-09-2015, 16:51
شما هارد جدید رو متصل کردید باید برید در disk managment و هارد رو initialuzed و سپس پارتیشن بندی کنید اگر غیر این بود اطلاع بدید همچنین اگر از ویندوز xp استفاده میکنید بعد از پارتیشن بندی و فرمت هارد هارد رو باید الاین کنید تا سرعت تبادل اطلاعات بیشتر بشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

رومنس
22-09-2015, 17:06
شما هارد جدید رو متصل کردید باید برید در disk managment و هارد رو initialuzed و سپس پارتیشن بندی کنید اگر غیر این بود اطلاع بدید همچنین اگر از ویندوز xp استفاده میکنید بعد از پارتیشن بندی و فرمت هارد هارد رو باید الاین کنید تا سرعت تبادل اطلاعات بیشتر بشه

با سلام و تشکر خدمت استاد محترم
دیسک منیجمنت رو پیدا کردم لطفا طریقه initialuzed رو بهم توضیح بدید.
متشکرم

EXTREME
22-09-2015, 17:45
یک عکس از disk managment بدید روی my computer راست کلیک کرده گرینه manage رو بزنید داخل disk managment اون دیسک مربوط به هارد گرین رو روش راست کلیک کرده initialize و گزینه mbr رو انتخاب کنید سپس میتونید از همین محیط یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هارد رو پارتیشن بندی کنید

رومنس
22-09-2015, 20:18
یک عکس از disk managment بدید روی my computer راست کلیک کرده گرینه manage رو بزنید داخل disk managment اون دیسک مربوط به هارد گرین رو روش راست کلیک کرده initialize و گزینه mbr رو انتخاب کنید سپس میتونید از همین محیط یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هارد رو پارتیشن بندی کنید

مرسی .مشکلم حل شد.خیلی لطف کردید ممنونم