ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن یک از دو رم در مادربرد جدید

GHAGHALEELEE
21-09-2015, 21:50
سلام
من یک مادربرد دسته دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدم ، حالا مشکلی که دارم اینه که مادربرد یکی از دو رم رو نمیشناسه.
هر دو رم ddr2 2gb kingston هستند یکی با فرکانس 800 و اون یکی 667 ، حالا اونی که باس 800 هست روی هیچ کدوم ار 4 اسلات نمیشناسه و اونی که 667 هست روی هر 4 اسلات میشناسه.باس 800 رو تکی هم زدم سیستم بالا نیومد (طبیعتا رم نباشه بالا هم نمیاد).
مادربرد که لینکش هم بالا گذاشتم تا 8 گیگ و فرکانس 1066(OC)/800/667 رو ساپورت میکنه.بنظرتون مشکل از چی هست ؟
پیشاپیش سپاس

EXTREME
22-09-2015, 08:13
رم که توسط مین ساپورت میشه و از نظر حجم رم هم مشکلی ندارید اسلات ها هم سالمه چون با رم دیگه مشکلی ندارید بایوس مین رو اپدیت کنید و سپس دیفالت کنید اگر درست نشد از اونجایی که رم 800 رو هیچ اسلاتی به تنهایی شناخته نمیشه باید این رم رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا مشکل معلوم بشه ممکنه این رم مشکل داشته باشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

GHAGHALEELEE
27-09-2015, 16:58
رم که توسط مین ساپورت میشه و از نظر حجم رم هم مشکلی ندارید اسلات ها هم سالمه چون با رم دیگه مشکلی ندارید بایوس مین رو اپدیت کنید و سپس دیفالت کنید اگر درست نشد از اونجایی که رم 800 رو هیچ اسلاتی به تنهایی شناخته نمیشه باید این رم رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا مشکل معلوم بشه ممکنه این رم مشکل داشته باشه

درود
مهرداد جان رم رو روی یک سیستم دیگه تست کردم درست بود.این مادربرد جدید که خریدم هم دیفالت کردم ولی باز این رم رو نمیشناسه.حقیقتا اپدیت بایوس رو یک کم میترسه.چون دو بار بعد از اپدیت بایوس هر جفت مادربردهام بعد از یکی دو هفته دیگه روشن نشدند.البته مبدونم احتمال کم هست بخاطر بایوس بوده باشه ولی خوب چشمم ترسیده.
امکان داره این مادربرد فقط و فقط با این مدل رم ناهماهنگی داشته باشه ؟
مرسی عزیز

EXTREME
27-09-2015, 18:41
بله میتونه یک برند رم با این مدل مین سازگاری نداشته باشه که ممکنه با اپدیت بایوس حل بشه اگر حل نشد باید از یک برند دبگه رم استفاده کنید