ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از چه طریقی C# رو یاد بگیرم؟ (CD یا کتاب فارسی)

setaieshh
21-09-2015, 10:12
سلام.
میخواستم C# نسخه 2013 رو یاد بگیرم.
قبلا کمی کار کردم و آشنایی دارم (یک سایت کوچک نوشته ام) و تقریبا می خوام یک ماهه تکمیلش کنم.
حالا موندم که

1- آیا کتاب آموزشی رو بگیرم یا CD آموزشی.

2- و این که اگر بخوام سراغ کتاب آموزشی فارسی برم، کتاب کدوم انتشارات رو توصیه می کنید؟

3- اگر بخوام سراغ CD آموزشی برم، سه تا شرکت (که لینک های نرم افزارشون رو گذاشتم) در حال ارائه سی دی های آموزشی هستن. شکا کدوم یکی رو توصیه می کنین؟

شرکت پرند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (شرکت پرند) --> ویژگی: محصول 2012 است (نه 2013) + سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته داره و مباحث نخ وشی گرا رو هم گفته + ظاهرا با خاصیتی ارائه شدند که نمیشه فیلم آموزشی رو forward یا bacward کرد!

شرکت گردو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (شرکت گردو) --> ویژگی: محصول 2013 است + مباحث شی گرا رو هم گفته ولی نخ رو نگفته و مثل پرند کامل نیست

شرکت مهرگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (شرکت مهرگان) --> ویژگی: محصول 2013 است + مباحث شی گرا و نخ رو نگفته و ناقص تر از دو شرکت بالا است

_H2_
26-09-2015, 23:25
سلام
مجموعه های آموزشی را که معرفی کرده اید ندیدم، پس نظری هم نمی توانم بدهم، ولی در خصوص کتاب طبق مطالعات و مشاهدات مجموعه کتاب های Deitel & Deitel که توسط انتشارات گوناگون بارها و بارها ترجمه شده است، موارد خوبی هستند.

mohammadv2
19-10-2015, 21:31
متاسفانه یا خوشبختانه تغییرات دات نت توسط مایکروسافت بسیار زیاده بنابراین کتابها گزینه های خیلی خوبی نیستند به طور مثال برنامه نویس هنوز ADO.Net رو یاد نگرفته مایکروسافت میاد با معرفی Entity Framework و Linq کلا ساختارش رو عوض میکنه.

در خصوص ویدیوهای آموزشی هم که معمولا در سطح مقدماتی کابرد داره سایت آموزشی گروه طلوع شدیدا توصیه میشه.

در خصوص ویدیوهای پیشرفته تر هم یوتیوب کانالهای خوبی داره مثل kudvenkat که کاربردی هست.

برای برنامه نویسان در سطح بالاتر هم مقالات اموزشی سایت .net Tips آقای وحید نصیری توصیه میشه.

سایتهای خارجی هم که تا دلت بخواد هست ولی اگه با اصول و مفاهیم آشنا نباشی به نتیجه نمی رسی و بیشتر باعث ناامیدیت میشن تا کمک

Reza goli
26-11-2015, 14:28
برای برنامه نویسی به نظر من این اموزش ها خیلی خوب هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]