مشاهده نسخه کامل
: این ویروسه؟
amin khan
18-09-2015, 20:16
سلام
آقا من cpu و RAM ام همیشه بیشتر از 50 -60 درصد در حال کاره ، پروسه SVCHOST هم اینجوری میکنه
چطوری بفهمم مال خود ویندوزه یا ویروس گرفته ؟
بعد اگه مال خود ویندوزه چرا انقدر فضای زیادی اشغال کرده ، قبلا 3-4 درصد بیشتر اشغال نمیشد؟
آنتی ویروسم ، نود هست آپدیت هم هست ، ویندوز هم سون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_mohandes
18-09-2015, 20:39
نه ویروس نیست شما End Processکن خوب میشه
سلام
آقا من cpu و RAM ام همیشه بیشتر از 50 -60 درصد در حال کاره ، پروسه SVCHOST هم اینجوری میکنه
بعد اگه مال خود ویندوزه چرا انقدر فضای زیادی اشغال کرده ، قبلا 3-4 درصد بیشتر اشغال نمیشد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که واضحه اینه که ویروس نیست . البته اگه svchost.exe ای در خارج از پوشه system32 نباشه .
سیستم منم درست کار میکرد اما یهویی یه جوری شده که وقتی سیستم بالا میاد یه چند دقیقه ای همین svchost.exe کلی از رم رو پر میکنه . البته اگه سیستم رمش بالای 2 گیگ و cpu بالای 2 هسته باشه خیلی محسوس نیست .
ali_mohandes
19-09-2015, 13:31
این یکی از پروسس های ویندوزه چند با اند پروسس کنید باید خوب بشه
نیما سکیوریتی
23-09-2015, 14:12
سلام
ما که نمیتونیم اینجوری بگیم این ویروسه یا نه .
شما ی کاری کن :
- ویندوزت رو آپدیت کن .
- حتمآ ضد ویروس اصلی و معتبر داری دیگه . ی تماس با بخش پشتیبانی همون شرکت بگیر و بگو احساس میکنی سیستمت ویروسیه . اونا بهت میگن چکار کنی . ی گزارش میگیری طبق چیزی که بهت میگن و میفرستن برای تولیدکننده آنتی ویروس و جوابش رو بهت میدن .
اگه ضد ویروست معتبر هست ولی احساس میکنی شرکت خوبی نیست یا ضد ویروست رو عوض کن و موقتآ سیستم رو با ی ابزار خوب ویروس یابی مثل ATTK یا Housecall اسکن کن .
با استفاده از برنامه زیر از سیستم خود گزارش تهیه کرده و در همین تاپیک قرار دهید
(فایل گزارش را در یک آپلود سنتر، آپلود کرده و لینک دانلود را قرار دهید)
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیما سکیوریتی
24-09-2015, 09:10
با استفاده از برنامه زیر از سیستم خود گزارش تهیه کرده و در همین تاپیک قرار دهید
(فایل گزارش را در یک آپلود سنتر، آپلود کرده و لینک دانلود را قرار دهید)
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهندس عزیز سلام .
وقتی کاربر محترم داره نود32 استفاده میکنه چرا نباید با همون شرکتی که ازش لایسنس خریداری کرده تماس بگیره .
جسارت نباشه ولی سوال : چرا ابزار گزارش گیری کسپرسکی ؟ میدونین که این ابزار برای ارسال گزارش به کسپرسکی برای کاربرهایی هست که کسپرسکی استفاده میکنن . نه ضد ویروس دیگه ای .
ممنونم .
مهندس عزیز سلام .
وقتی کاربر محترم داره نود32 استفاده میکنه چرا نباید با همون شرکتی که ازش لایسنس خریداری کرده تماس بگیره .
جسارت نباشه ولی سوال : چرا ابزار گزارش گیری کسپرسکی ؟ میدونین که این ابزار برای ارسال گزارش به کسپرسکی برای کاربرهایی هست که کسپرسکی استفاده میکنن . نه ضد ویروس دیگه ای .
ممنونم .
سلام دوست گرامی
بله درست میفرمایید
بهرحال بنده این رو صلاح دونستم و فک نمیکنم که این ماجرا مشکلی ایجاد بکنه!!
این ابزار برای همه مورد استفاده میباشد، نه فقط کاربران کسپرسکی!
اگر سیستم ایشون آلوده باشه یا خیر، با این بهتر میشه فهمید!
برنامه ی دیگری هم هست بنام HiJackThis که فعلا مورد پسند بنده نیست از لحاظ کارایی!
موفق باشید
:n12:
نیما سکیوریتی
24-09-2015, 11:24
سلام دوست گرامی
بله درست میفرمایید
بهرحال بنده این رو صلاح دونستم و فک نمیکنم که این ماجرا مشکلی ایجاد بکنه!!
این ابزار برای همه مورد استفاده میباشد، نه فقط کاربران کسپرسکی!
اگر سیستم ایشون آلوده باشه یا خیر، با این بهتر میشه فهمید!
برنامه ی دیگری هم هست بنام HiJackThis که فعلا مورد پسند بنده نیست از لحاظ کارایی!
موفق باشید
:n12:
استفاده از برنامه ترندمیکرو HiJackThis تخصص زیادی میخواد . چون اگه اشتباه کنی سیستمت مشکل بر میخوره .
خوب ابزارهای گزارش گیری صرفآ گزارش برای ی آزمایشگاه خاص همون شرکت هست .
برای شناسایی ویروسها و طبق توصیه کارشناسای پشتیبانی حوزه آنتی ویروس باید از ابزارهای ویروس یابی آنلاین و رایگان استفاده کرد . که سیستم رو اسکن کنن .
ولی خوب این کاربر ها بهتره اول ی تماس با بخش پشتیبانی اون شرکتی که ازش ضد ویروس خریدن بگیرن . یا بهشون ایمیل بزنن .:n26:
استفاده از برنامه ترندمیکرو HiJackThis تخصص زیادی میخواد . چون اگه اشتباه کنی سیستمت مشکل بر میخوره .
برای شناسایی ویروسها و طبق توصیه کارشناسای پشتیبانی حوزه آنتی ویروس باید از ابزارهای ویروس یابی آنلاین و رایگان استفاده کرد . که سیستم رو اسکن کنن .
ولی خوب این کاربر ها بهتره اول ی تماس با بخش پشتیبانی اون شرکتی که ازش ضد ویروس خریدن بگیرن . یا بهشون ایمیل بزنن .:n26:
بله درسته تخصص زیادی میخواد! البته نه اونطور که شما گفتین زیاد!
خوب ابزاری که پیشنهاد دادی صرفآ گزارش گیری هستش و تازه باید بفرستی لب کسپرسکی که خوب بین آزمایشگاه های آنتی ویروس چندان مطرح نیست و سیستم پاسخگویی منظم سریعی نداره .
این حرف شما اصلا درست نیست! این سیستم پاسخ دهی آنلاین و گزارش دهنده ی آنلاین هستش و کسی در آن دخالتی نداره (با انسان سر و کار نداریم!!!)
نمیدونم چرا احساس میکنم شما با کسپرسکی مشکل دارید!! البته این شرکت پدر من نیست که بخوام تعصب داشته باشم یا بیام نابودش کنم!
در نظر شما چه شرکت های امنیتی مطرح هستن؟؟!!!
پستی رو که میزنید رو اول خوب نگاری کنید تا بعدا اقدام به پاک کردن متن خود نکنید!!!
موفق باشید
نیما سکیوریتی
24-09-2015, 16:06
بله درسته تخصص زیادی میخواد! البته نه اونطور که شما گفتین زیاد!
خوب ابزاری که پیشنهاد دادی صرفآ گزارش گیری هستش و تازه باید بفرستی لب کسپرسکی که خوب بین آزمایشگاه های آنتی ویروس چندان مطرح نیست و سیستم پاسخگویی منظم سریعی نداره .
این حرف شما اصلا درست نیست! این سیستم پاسخ دهی آنلاین و گزارش دهنده ی آنلاین هستش و کسی در آن دخالتی نداره (با انسان سر و کار نداریم!!!)
نمیدونم چرا احساس میکنم شما با کسپرسکی مشکل دارید!! البته این شرکت پدر من نیست که بخوام تعصب داشته باشم یا بیام نابودش کنم!
در نظر شما چه شرکت های امنیتی مطرح هستن؟؟!!!
سلام .
مشکل ؟ نه .
ولی من ی چند تا لینک میذارم که احساس میکنم میتونه مفید باشه .
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب نظر من چیزیه که شرکتهای بزرگی مثل سیسکو و آی بی ام و .. تائیدش کنن و سابقش خوب باشه و تو حوزه امنیت پیشرو باشه . نه اینکه صرفآ ی شرکت خبری و تبلیغاتی باشه .
سلام .
مشکل ؟ نه .
ولی من ی چند تا لینک میذارم که احساس میکنم میتونه مفید باشه .
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب نظر من چیزیه که شرکتهای بزرگی مثل سیسکو و آی بی ام و .. تائیدش کنن و سابقش خوب باشه و تو حوزه امنیت پیشرو باشه . نه اینکه صرفآ ی شرکت خبری و تبلیغاتی باشه .
لینک های 1 و 2 رو نگاه کردم، این مشکل برمیگشت به نسخه ی 2013
در این خبرها گفته شده که بخاطر یک مشکل در آپدیت، باعث شده که کاربران نتونند از وب استفاده کنند. بنده هم همین مشکل رو داشتم!
لینک خبر 3 برای سال 2010 هست! که باعث مشکل در سرورها شده بود.
لینک 4 باز نشد!!
لینک خبر 5 هم برای خبری بود که میگفتن کسپرسکی برنامه ی فیک به شرکت های دیگه ارسال میکرد تا بعنوان مخرب آن ها را شناسایی کنند!
لینک خبر 6 هم برای سال 2012 هست!!
در هر برنامه ی امنیتی، برنامه ی وبگردی، برنامه تدوین و هر نوع برنامه ی دیگر، در نسخه هایی مشکلاتی پدیدار میشه. همانند مشکل هک شدن بیتدیفندر! همانند اشکالات آپدیت دیتابیس در کومودو، همانند عدم توانایی پاکسازی سیستم توسط ناد32 و دیگر برنامه ها
این دلیل نمیشه که بخاطر برخی مشکلات بیاییم بگیم فلان شرکت خبری و تبلیغاتی هستش و دروغ میگه و فلان و بهمان!!
اگر شما از کسپرسکی خوشتون نمیاد، میتونید استفاده نکنید. برخی هستن که با استفاده از کسپرسکی به مدت 6 سال متوالی، هنوزم آلوده نشدن
تمام برنامه های امنیتی که کاربر برای استفاده انتخاب میکنه، سلیقه ای و با توجه به اطلاعاتی که در دسترس داره هست، برخی هم بدون اطلاع هستند!
شما میگید شرکت های بزرگ، منم میتونم بگم شرکت بزرگ پردازنده اینتل، بخاطر تولید نسل پردازنده های سری برادول، خودش اعتراف کرده که کار اشتباهی بوده و ضرر چند میلیون دلاری برای خودش زده
مانند شرکت انویدیا که برخی محصولاتش با مشکل مواجه میشه و بعدا با آپدیتی تصحیحش میکنه
هر شرکتی دچار اتفاقات خاص و ناگواری میشه. پس نباید بیاییم بخاطر همون چند تا مشکل، بگیم این اونطوره و اون اینطوره
موفق باشید
نیما سکیوریتی
24-09-2015, 21:03
لینک های 1 و 2 رو نگاه کردم، این مشکل برمیگشت به نسخه ی 2013
در این خبرها گفته شده که بخاطر یک مشکل در آپدیت، باعث شده که کاربران نتونند از وب استفاده کنند. بنده هم همین مشکل رو داشتم!
لینک خبر 3 برای سال 2010 هست! که باعث مشکل در سرورها شده بود.
لینک 4 باز نشد!!
لینک خبر 5 هم برای خبری بود که میگفتن کسپرسکی برنامه ی فیک به شرکت های دیگه ارسال میکرد تا بعنوان مخرب آن ها را شناسایی کنند!
لینک خبر 6 هم برای سال 2012 هست!!
در هر برنامه ی امنیتی، برنامه ی وبگردی، برنامه تدوین و هر نوع برنامه ی دیگر، در نسخه هایی مشکلاتی پدیدار میشه. همانند مشکل هک شدن بیتدیفندر! همانند اشکالات آپدیت دیتابیس در کومودو، همانند عدم توانایی پاکسازی سیستم توسط ناد32 و دیگر برنامه ها
این دلیل نمیشه که بخاطر برخی مشکلات بیاییم بگیم فلان شرکت خبری و تبلیغاتی هستش و دروغ میگه و فلان و بهمان!!
اگر شما از کسپرسکی خوشتون نمیاد، میتونید استفاده نکنید. برخی هستن که با استفاده از کسپرسکی به مدت 6 سال متوالی، هنوزم آلوده نشدن
تمام برنامه های امنیتی که کاربر برای استفاده انتخاب میکنه، سلیقه ای و با توجه به اطلاعاتی که در دسترس داره هست، برخی هم بدون اطلاع هستند!
شما میگید شرکت های بزرگ، منم میتونم بگم شرکت بزرگ پردازنده اینتل، بخاطر تولید نسل پردازنده های سری برادول، خودش اعتراف کرده که کار اشتباهی بوده و ضرر چند میلیون دلاری برای خودش زده
مانند شرکت انویدیا که برخی محصولاتش با مشکل مواجه میشه و بعدا با آپدیتی تصحیحش میکنه
هر شرکتی دچار اتفاقات خاص و ناگواری میشه. پس نباید بیاییم بخاطر همون چند تا مشکل، بگیم این اونطوره و اون اینطوره
موفق باشید
نه دیگه . شما خبرها رو دیدین ولی ی جور دیگه اومدین برداشتتون رو میگین .
اصلآ بحث من نیست. صحبت از مستنداته .
تو ی خبر اصلاح آپدیت 3 روز طول کشیده .
تو ی خبر دیگه ی آپدیت رو 1 روزه و ی آپدیت رو 20 روز طول کشیده و در همه این موارد تو اون چند روز هیچ تیکت پشتیبانی رو جواب نداده .
تو ی مورد دیگه که لینک 4 میشه " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " یوجین کسپرسکی ی ادعای دروغ درباره اپل کرده و اپل اینقدر عصبانی بوده که ی چیزایی گفته. راحت میتونستید با سرچ خبر و لینک ببینین ماجرا چی بوده .
توی خبر دیگه هم ابزار ویروسیابیش ایراد داشته و زده سیستم های کاربرها رو به فنا داده .
دوست من . این تازه بخش خیلی کمی از لینکها و مستنداتی هست که درباره فعالیتهای نادرست کسپرسکی منتشر شده . بقیش رو سرچ کنی دستت میاد چه خبره .
و نکته آخر اینکه : سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن .
وقتی آدم میتونه 20 میلیون بده مرسدس بنز بگیره اصلآ دلیلی نداره ساده لوحانه رفتار کنه و 20 میلیون بده پراید بگیره .
وقتی شرکتهای بسیار معتبرتر و بزرگتر و مطمئن تری هستن چه دلیلی داره امنیتمون رو بدیم دست ی شرکت مسئله دار ؟!
که همین مسائلش باعث شده صدها نماینده ، کارمند و مدیر و مدیر منطقه ایش ترکش کنن ؟! راستش برای این تیکه آخر وقت ندارم لینک بدم . ی سرچ ساده بزنی قشنگ دستت میاد چه خبره و چی بوده و چی شده .
من ی متخصص هستم و حسابی درباره مسائلی که بشنوم و ببینم تحقیق میکنم تا حقیقت رو پیدا کنم . و اگه کسی بهم دروغ بگه کلآ باهاش کات میکنم .
ولی جالبترین کاری که کسپرسکی کرده : آخ آخ . اگه بگم شاخ در میارین .
سال 2011 ی شرکت به اسم computerlinks me میشه توزیع کننده کسپرسکی تو خاورمیانه و شمال آفریقا .
این شرکت خیلی بزرگ و معتبره.
همین شرکت سال 2012 قراردادش رو با کسپرسکی لغو میکنه و اسمش هم از سایت کسپرسکی حذف میشه . تقریبآ ماههای 3-4 سال 2012 میلادی .
ولی زمان جیتکس سال 2013 کسپرسکی ی کار خیلی خیلی خیلی بد میکنه .
میدونی که جیتکس تو ماه اکتبر هست .
کسپرسکی برمیداره اسم این شرکت رو یواشکی میزنه تو سایتش تو 3-4 تا کشور ( افغانستان - پاکستان - امارات و اگه اشتباه نکنم ایران ) ( ایران رو دقیق نمیدونم شاید اون موقع اسم ایران رو حذف کرده بود . )
بعدش اسمش رو میزنه زیر لیست که فقط کسایی ببینن که قشنگ کل لیست رو میبینن .
شما فکر کن کسپرسکی برمیداره موقع نمایشگاه جیتکس 2013 اسم شرکتی رو تو سایتش به عنوان توزیع کننده اضافه میکنه که 8-9 ماه پیش باهاش قطع ارتباط کرده و اسمش هم از سایتش حذف شده بوده . آخ آخ . چه شرکت بی ادبی .
لینک 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( عکس اکتبر 2013 درست 2-3 روز بعد از نمایشگاه گرفته شده .)
خوب میبینی . اسم رو زیر زیر اضافه کرده . در حالی که از اواسط سال 2013 کسپرسکی دیگه اسامی رو رندم نمیزد .
رندم زدن اسامی هم داستان داره .
کسپرسکی در طول همه این سالها هر روز ترتیب لیست اسم نماینده هاش رو عوض میکرد .
امروز میرفتی اسم آواژنگ بالای لیست بود . فردا میرفتی وسط بود و پس فردا میرفتی ته لیست بود . ( انتظار نداشته باش برای این مورد هم لینک بفرستم . )
خود این لیست بندی کسپرسکی داستان داره که وقتش رو ندارم بگم . از طرفی هم خوشم نمیاد پر حرفی کنم .
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بخون .
بگذریم .
شما آزادی هر محصول و سرویسی رو که میخوایی از هر شرکتی بگیری و احساس میکنم به اندازه کافی لینک گذاشتم . قرار نیست نه وقت خودم رو بگیرم و نه سر شما رو درد بیارم و کل اینترنت رو برات لینک بزارم اینجا که شما چی مثلآ قانع بشین که سراغ شرکتهای معتبر برید . من به عنوان ی کاربر تا ی جایی چیزایی که میدونستم و احساس وظیم بود بهت اطلاع دادم . بقیش با خودت .
ی ماجرای آخر هم بگم و برم .
ماجرا چی بوده ؟ ی نقص امنیتی خطرناک تو آنتی ویروسهای کسپرسکی رو بهش اعلام میکنن .
حالا خوبه کسپرسکی کی درستش کنه ؟!!! 7-8 ماه تو نسخه بعدی :n02: به این میگن اوج تعهد نه ؟!
ببخشید ولی وقتی شما برداشتت از مطالعه اون لینکها رو که جور دیگه اومدی میگی برداشت کردی . شاید نباید دیگه چیزی میگفتم .
به قول معروف کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هیچوقت نمیتونی بیدارش کنی .
ولی انتظار میره شما که ناظر این انجمن هستی خیلی دقیقتر باشی . من کلی وقت گذاشتم این لینکها و عکسها رو پیدا کنم که فردا نگی جوابم رو نداد .
خدا نگهدار .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.