PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین تا 50 ملیون با مشخصات؟

hamed malekpour
18-09-2015, 14:29
ماشین کارکرده می خوام تا 50 ملیون چی بهتره خودم مگان را دوست دارم ولی می گن قیمت لوازم جانبیش خیلی زیاده و نظر شما چییه ماشین نرم باشه وراحت وکم خرج وکم مصرف وایمن؟

mohamad skystar
18-09-2015, 19:13
ماشین کارکرده می خوام تا 50 ملیون چی بهتره خودم مگان را دوست دارم ولی می گن قیمت لوازم جانبیش خیلی زیاده و نظر شما چییه ماشین نرم باشه وراحت وکم خرج وکم مصرف وایمن؟

مورد مناسب و خوبی نمیشه پیدا کرد مگر خودروی کارکرده ایرانی مدل بالا
تو این رنج خودروی خارجی اگه بگردی وقت بزاری کمری 2005 XLI
انتخاب کنی حدود 50 میلیون.
یه مورد دیگه مزدا 323 مدل 85 اتوماتیک هم هست.
اینا خودروهایی با استهالاک کم - سخت جان - جادار و ایمن و راحت
که میتونی انتخاب کنی.
در غیر این صورت میتونید خودروی ایرانی کاکرده پا به صفر بخری

hamed malekpour
20-09-2015, 13:28
خودروی ایرانی کدوم بهتره الان تو این ظرایط خر تو خری یه ماشین که خوب اسپورت بشه ونرم وراحت باشه الان خودم سمند Ef7 دارم که راضی هستم ولی خیلی خشکه واذیت می شم انگار دارم خر می رونم حالا به نظر شما چی بگیرم که راحت وماشین نرم وکم مصرف وتک سوز باشه وکم خرج تا 50 ملیون؟

keyhantaktaz
20-09-2015, 15:45
همشون عین همن چه سمند باشه چه هرچی.پولتو جمع کن یک ماشین خوب خارجی بخر.

بهادر طلایی
20-09-2015, 16:45
ماشینهای ایرانی همشون در یه حد هستن قیافه هاشون یه زره فرق داره همشون جدیدا موتور tu5 دارن پولتو جمع کن یه تویوتا یا هیوندای یا کیا یه ماشینی بخر که پدر مادر داشته باشه.

من 1 هفته پیش مشهد بودم با mersedes benz S500 یکی از اشناها اومدم تهران. 200 تا تو جاده میومد اصلا انگار تو پژویی هستی که داره 80 تا سرعت میره.خیلی شاخ بود.بعد 2 ساعت رانندگی ماشین آلارم زد taker break با عکس قهوه یعنی بزن کنار استراحت کن. صندلی گرم کن و سرد کن و ماساژور تعادل ماشین سر پیچ و سفت شدن فرمون تو سرعت . قشنگ تو سرعت 160 تا فرمون رو ول کرد گفت دست بزن ببین چه قدر سفت شده.من دست زدم اگر فرمون پژو بود تو اون سرعت ماشین ملق میزد .خیلی سیستم هایی داشت که بخوام بنویسم باید 1 ساعت وقت بزارم.

در کل ماشین ایرانی نخر من خودم ماشین پژو دارم .شبیه یه شوخی میمونه

mohamad skystar
20-09-2015, 18:21
خودروی ایرانی کدوم بهتره الان تو این ظرایط خر تو خری یه ماشین که خوب اسپورت بشه ونرم وراحت باشه الان خودم سمند Ef7 دارم که راضی هستم ولی خیلی خشکه واذیت می شم انگار دارم خر می رونم حالا به نظر شما چی بگیرم که راحت وماشین نرم وکم مصرف وتک سوز باشه وکم خرج تا 50 ملیون؟

اگه سمند ef7 دارین و راضیت نکرده
من یه پیشنهاد دارم:
پژو پارس elx مدل 92 یا 93 از نوع موتور زانتیایی بردار
حدود 35 میلیون
ماشین از نظر قدرت و شتاب و مصرف سوخت و راحتی و کیفیت
در جایگاه خوبی بین خودروهای ایرانی داره و حتما راضیت میکنه.
من با توجه به تجربه این پیشنهاد رو دادم.
مابقی پول رو پس انداز کن انشالا بودجه به حدنصاب رسید
یه ماشین خارجی عالی بخر

keyhantaktaz
20-09-2015, 18:31
به نظر من جیف 35 نیست که میخوای بدی به یه پرشیا دست دوم با تکنولوژی عهد بوق با موتور پر مصرف زانتیای سال 1993!
به نظر من همین ماشین خودت رو برون تا ببینیم این کمپین به کجا میرسه.

hamed malekpour
20-09-2015, 20:16
یه سوال این ماشین های ارس که تو منظقه ما هستنند چه جورین منظقه آزاد جلفا مثلا با 50 ملیون می شه یه النترا 2014 خرید ولی تا تبریز می تونی برونی نظرتون چییه النترا با 50 ملیون خوبه وکسی می دونه چه مشکلی دارن که اکثر مردم می فروشند آیا هزینه پلاکش 8 ملیونه و چند سال می تونی این ماشین ها را برونی و.....؟

mohamad skystar
21-09-2015, 13:24
یه سوال این ماشین های ارس که تو منظقه ما هستنند چه جورین منظقه آزاد جلفا مثلا با 50 ملیون می شه یه النترا 2014 خرید ولی تا تبریز می تونی برونی نظرتون چییه النترا با 50 ملیون خوبه وکسی می دونه چه مشکلی دارن که اکثر مردم می فروشند آیا هزینه پلاکش 8 ملیونه و چند سال می تونی این ماشین ها را برونی و.....؟

اگر ماشین برای استفاده در مناطق آزاد باشه و نخوای مسافرت ریاد خارج از
محدوده داشته باشی خوبه مشکلی نداره.
فروش خودرو برای هر شخص دلایلی داره شاید
در بازه ای از زمان فروش این خودرو بیشتر تو چشم بوده .
هزینه پلاک و سایر هرینه های دیگه رو حضوری از مناطق آزاد سوال کنید
تا کامل راهنماییتون کنن. قوانین مرتب تغییر میکنه

anti-military
21-09-2015, 14:11
من j5 رو پیشنهاد میکنم. یا شاسی بلند s5 قسطی ... که نسبت به قیمتش ماشین های خوبی هستش

Pourya-pc
21-09-2015, 18:23
خودروی سمند به نسبت ماشین نرمی به حساب میاد .
به طور مثال هنگامی که سوار یک خودروی ۲۰۶ بشید حس خشک بودن شدید ماشین حسابی شمارو قافل گیر خواهد کرد .
حالا همین ۲۰۶ در مقابل خودروی مزدا۳ نیو نرم تلقی میشه و مزدا بشدت ماشین خشکی هست و انگار اصلا کمک فنر نداره . یعنی مثل لودر میمونه . البته سنگین بشن بهتر میشن .
من با بودجه ۵۰ ملیون اصلا ماشین نمیخرم . چرا ؟
چون با نصف این بودجه میتونم همون سواری رو داشته باشم .
به طور مثال :
دنای ۴۳ ملیونی سواری معادل یک سمند ال ایکس ۹۳ داره با همون فنی و تعلیق .
یا پارس در هر مدلش یک سواری داره و شما میتونید با نصف اون قیمت ۴۰۵ یا پارس مناسبتر تهیه کنید .
خودروی جک هم هنوز توی شیب ارزونی چینی ها نیوفتاده و شکی نداره به زودی قیمتش حداقل ۵ ملیون افت خواهد کرد .
بهترین گزینه این هست که همین خودروی خودتون رو نگه دارید یا اگر در منطقه آزاد هستید با ۵۰ ملیون یک یاریس صندوقدار بسیار زیبا ٬‌با کیفیت و اصیل ژاپنی رو بخرید که از النترا هم . برای مسافرت هم مجوز میگیرید و یا علی میزنید به جاده .
پول بابت این اتومیبل های آشغال داخلی و بعضا چینی ندید که ضرر کردید .