ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شارژ ر در موبایل

iranch
18-09-2015, 09:51
درود بر دوستان محترم
وقتی میخواهیم موبایل را شارژ کنیم، گفته میشه باید از شارژ مخصوص به خودش استفاده کرد که مشخصات ان از لحاظ فنی یکی باشد.
خوب ایا فقط کافیست ولتاژ یکی باشد؟ و امپر مهم نیست؟ بلاخره شدت جریان به این معناست که تا چه حدی میتونه جریان رو انتقال بده درسته؟
وقتی باطری و وبایل تا یک ظرفیت مشخص و پیش فرض جریان میکشند، حالا ما شارژر با جریان بیشتر هم متصل کنیم. نباید مشکل باشد درسته؟
اما اگر با امپر کمتر باشد، چطور؟

ali_mohandes
18-09-2015, 11:27
جریان زیاد باشه مشکلی نیس هر چقدر که موبایل نیاز باشه مصرف می کنه ولی ولتاژ نه باید کم باشه نه باید زیاد باید اندازه باشه
جریان کم باشه مدت شارژ بیشتر میشه

iranch
18-09-2015, 18:59
جریان زیاد باشه مشکلی نیس هر چقدر که موبایل نیاز باشه مصرف می کنه ولی ولتاژ نه باید کم باشه نه باید زیاد باید اندازه باشه
جریان کم باشه مدت شارژ بیشتر میشه

خوب اگر جریان زیاد باشد، ممکن است به هر دلیلی باطری یک دفعه جریان زیاد بکشه و داغ کنه و منفجر هم بشه!!! :n13:

چرا حتما باید ولتاژ ثابت باشد؟؟؟ :n21: مثلا ولتاژ کمتر یا بیشتر باشد چی میشود؟ مگر به اندازه نیازش مصرف نمیکنه؟

ali_mohandes
18-09-2015, 19:05
سلام
نه باطری منفجر نمی شه جون جریان رو به اندازیه ای که نیاز داشته باشه مصرف می کنه ولی ولتاژ نه باید اندازه باشه کمتر باشه اصلا کار نمی کنه زیاد باشه پاور گوشی یا کل گوشی می سوزه...

gmd
18-09-2015, 19:37
سلام
من فکر می کنم مشخصات و آمپر و زمان مورد نیاز شارژ باطری ها بسته به نوع و ساختار باطری توسط سازنده به دقت محاسبه شده است. اگر آمپر بالاتر باشد باطری گرم میشود ، و زودتر شارژ می شود و به احتمال زیاد به باطری صدمه میزند و اگر آمپر کمتر باشد دیر شارژ میشود و یا ممکن است اصلا شارژ نشود و باطری صدمه ببیند.

ali_mohandes
18-09-2015, 20:48
سلام
من فکر می کنم مشخصات و آمپر و زمان مورد نیاز شارژ باطری ها بسته به نوع و ساختار باطری توسط سازنده به دقت محاسبه شده است. اگر آمپر بالاتر باشد باطری گرم میشود ، و زودتر شارژ می شود و به احتمال زیاد به باطری صدمه میزند و اگر آمپر کمتر باشد دیر شارژ میشود و یا ممکن است اصلا شارژ نشود و باطری صدمه ببیند.
بله شما درست می فرمایید ولی اگه کم باشه مشککلی پیش نمیاد فقط زمان شارژ زیاد میشه یا اصلا شارژ نمی شه
اگه جریانی که به گوشی می دی650میلی امپر بیشتر نباشه مشکلی پیش نمیاد من خودم حدود1.5تمپر دادم تا بحال ولی گوشی فقط470میلی امپرش رو استفاده می کرد....

gmd
22-09-2015, 20:40
ولی مراقب باشید ممکن است باعث ایجاد حرارت زیاد در مدار شود.