virus2009
17-09-2015, 12:43
سلام عزیزان
من تعداد زیادی فایل صوتی آموزشی به شرح زیر دارم :
نمونه فایل صوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این فایل ها از 3 قسمت تشکیل شده اند، یکبار کلمه خونده میشه و بعد دو خط دیگه، این فایل ها رو وقتی توی نرم افزار ویرایش فایل های صوتی قرار میدیم اینطوری میشن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خوام یک برنامه ای باشه که، زمانی که فایل صوتی به این وققه های وسط میرسه تایمش رو اعلام کنه.
مثلا واسه همین فایل ای قرار دادم، فایل صوتی رو به برنامه بدم و دو تا خروجی به این صورت داشته باشه :
اول : 00:02 وقفه اول
دوم : 00:06 وقفه دوم
این کلیتش بود حالا به هر صورتی می خواد باشه.
ایده ای، چیزی به نظرتون میرسه ؟
تشکر فراوان
من تعداد زیادی فایل صوتی آموزشی به شرح زیر دارم :
نمونه فایل صوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این فایل ها از 3 قسمت تشکیل شده اند، یکبار کلمه خونده میشه و بعد دو خط دیگه، این فایل ها رو وقتی توی نرم افزار ویرایش فایل های صوتی قرار میدیم اینطوری میشن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خوام یک برنامه ای باشه که، زمانی که فایل صوتی به این وققه های وسط میرسه تایمش رو اعلام کنه.
مثلا واسه همین فایل ای قرار دادم، فایل صوتی رو به برنامه بدم و دو تا خروجی به این صورت داشته باشه :
اول : 00:02 وقفه اول
دوم : 00:06 وقفه دوم
این کلیتش بود حالا به هر صورتی می خواد باشه.
ایده ای، چیزی به نظرتون میرسه ؟
تشکر فراوان