ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با USB ها

Public Enemy
17-09-2015, 00:27
با سلام .

بنده یک دستگاه کارت شبکه اکسترنال دارم که از طریق USB به سیستم متصل میشه. تا چند وقت پیش مشکل خاصی نبود . اما چند وقتیه از به صورت صحیح به سیستم متصل نمیشه .

اولا اینکه از 3 پورت USB که روی سیستم هستش فقط به یکی متصل می شه و درست کار می کنه ، دو تای دیگه ارور زیر رو دریافت می کنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبلا کاملا روی هر سه پورت جواب میداد . اما جدیدا محدود به یکی شده .
چندین دستگاه دیگه رو هم چک کردم از جمله هارد اکسترنال ، ماوس و تلفن همراه . هیچکدومشون با هیچکدام از پورت ها مشکلی نداشتن .
حتی توی لینوکس هم تست کردم . اونجا هم جواب نمیده
کابل ها و اتصالات هم به نظر سالم میان . البته بنده به کابل ها مشکوک هستم و احتمالا قصد تعویضش رو دارم . اما اگر مشکل از کابله فقط به یکی از پورت ها متصل میشه ؟

EXTREME
17-09-2015, 09:08
اگر کابل مشکل داشته باشه نباید روی پورت دیگه هم کار بکنه با این احوال کابل رو تست کنید ضرر نداره شما به نظر من یک بار از دیوایس منیجر درایورهای یو اس بی رو پاک و دوباره اسکنش کنید اگر درست نشد سیستم عامل رو تعویض و درایورهای سیستم بهدهمراه بایوس رو بروز کنید و دوباره تست کنید پورت هاتون هم سالمه چون با دیوایس های دیگه مشکلی نداره

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ess_1362
17-09-2015, 09:55
کاش مدل مادربرد را هم قید می کردین
معمولا پورت های USB در یکسری از پلتفرم ها با PCI-E ها مشترک هستند (پهنای باند) و اگر پهنای باند توسط پورت دیگه اشغال بشه دسترسی به USB ها کم میشه
البته مورد دیگه هم این هست که ممکنه دسترسی از درون بایاس محدود شده باشه
البته به ظاهر مشکل بیشتر مربوط میشهبه ویندوز 8
شما یکبار Clear Cmos انجام بدین احتمالا کم شده