PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با LED LG lb72

ali_mohammad1365
16-09-2015, 19:08
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید.
چند ماهی میشه ال ای دی 42 اینچ ال جی مدل ال بی 72 خریدم.راستش این مدل رو مغازه دار گفت اصل کره هست و هنوز وارد نشده و...
منم هر جاش رو چک کردم (پشت تی وی،کارتن و داخل برنامه تی وی بخش "درباره تلویزیون") ساخت کره زده و از طرفی هم سایت گلدیران رو چک کردم این مدل رو توش ندیدم.
حالا نمیدونم از کجا باید مطمئن بشم واقعا کره ای هست و اصل.میشه؟
:n13:
و اما چندتا سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
1- تا اونجا که من فهمیده بودم این تی وی تصویر در تصویر داره.ولی من ندیدم.یعنی هر دکمه ای میزنم و هرجای منو میرم نمیبینم.بعضی وقتا بدجور لازم میشه.

2- اگر یه برنامه ای رو بذارم برای ضبط حتی اگر خاموش هم باشه یا وسط ضبط کردن خاموش کنیم باز ضبط میکنه.مثلا ساعت 3 یه برنامه داره که میخوای ضبط بشه.تنظیم میکنی و تی وی رو خاموش میکنی و میری لالا و در همون حالت استندبای ضبط میکنه (باحاله).
ولی حالا اگر وسط ضبط کردن بخوای کانال رو عوض کنی هشدار میده که نمیشه مگر اینکه ضبط متوقف بشه!!!
مگر نمیگن ضبط یک شبکه و تماشای شبکه دیگر؟!!

3- یه انیمیشن سه بعدی دانلود کردم با زیرنویس.ولی زیر نویس پخش نمیشه.چکار باید بکنم.شنیدم ال جی تو زیر نویس قوی تر از سامسونگه.

4- این تبدیل دو بعدی به سه بعد کارایی داره یا فرمالیته هست.
من که زدم اصلا چیزی معلوم نیست.قروقاطی میشه تصویر.باید کار خاصی روش انجام داد؟؟البته من شبکه معمولی سیما رو امتحان کردما.
بعد اینکه میگن عمق تصویر سه بعدی رو میشه زیادتر کرد چجوریه؟

فعلا همینا یادمه.:n02:
باز مزاحمتون میشم.:n02::n16:
ممنون

ali_mohammad1365
23-09-2015, 00:40
یعنی واقعا کسی نمیتونه حتی یک سوال من رو جواب بده:n03::n03::n03:

MRG66
02-10-2015, 11:27
یعنی واقعا کسی نمیتونه حتی یک سوال من رو جواب بده:n03::n03::n03:

مدل شما اصلا دو تیونر نیست که تصویر در تصویر داشته باشه. فقط سری LA8600 دو تیونر هست و هم میشه یک کانال ضبط و بعد به تماشای شبکه دیگه پرداخت.منظورم اینه باید تلویزیونت دو تیونر دیجیتال داشته باشه.

الان تلویزیون من که LG 42LA8600 هست یه آیکون مخصوص PIP داره.

ali_mohammad1365
03-10-2015, 00:36
بابا بازم گلی به گوشه جمالت.دمت گرم جواب دادی.
اگر کسی میدونه ممنون میشم بقیه سوالاتم رو هم جواب بدید:n16::n16:

Mehrdad092000
03-10-2015, 05:50
سلام دوست عزیز
گلدیران یه سری مدل هارو میاره و مونتاژ میکنه
این مدل نیاورده
تلویزیونتون اگه مشکل نداره و سریالاش همه با هم میخونه و.... مشکلی توی جنس نیست خیالتون راحت
1.یعنی چی؟:n01:
2.همونطور که دوستمون گفتن مدل شما دو تیونر نیست یا Tuners Twin نیستش
3.اول از همه اسم قایل هارو یکی کن اگه نشد از توی منو زینویس بزار وری فارسی باز اگه نشد زیرنویس و توی کامپیوتر با notepad باز کن و بزارش روی UTF-8 یاUnicode----البته خود تلویزیون هم داره
4.یه جورایی فرمالیتس -3d باید سورس یه منبع خوب باشه و بدون تغییر و کلا فیلمبرداریشم 3d باشه تا جالب بیاد
چه برسه یه تصاویر صدا سیما :n09::n09::n09::n09:
برای تنظیمات 3d
دکمه ستینگ بزنید بعد برید قسمت تنظیمات تصویر اونجا زده تنظیمات 3dکه اتوماتیک روی خودکار هستش اگه بزارین روی دستی میتونین هر تنظیمی خواستین لحاظ کنید سوال داشتین باز بپرسین

ali_mohammad1365
07-10-2015, 00:15
ممنون از جوابت مهرداد جان.در مورد اصل بودن که تمام سریال ها با هم میخونن و اون بارکد هم سه رقم اولش 880 هست که گویا مال کره جنوبی میشه.
در مورد سوال اول":
من فهمیده بودم این مدل تصویر در تصویر داره.
ولی هیچ دکمه یا آپشن یا تنظیماتی ندیدم در این مورد.
منظورم اینه که تصویر در تصویرش کو؟؟؟؟:n03::n03::n03:

Mehrdad092000
07-10-2015, 04:48
پس یکی باشه مشکلی نداره
عزیز متوجه نمیشم
مثلا چی

Sent from my LG-D380 using Tapatalk

ali_mohammad1365
09-10-2015, 20:21
کم کم دارم به خودم شک میکنما مهرداد جون.
تصویر در تصویر

همون که همزمان با دیدن یه شبکه بتونی یه شبکه دیگه رو نگاه کنی.به همین سادگی،به همین خوشمزگی:n01:
البته با توجه به توضیحات دوستان و خود شما در مورد ضبط کردن فکر کنم این مورد (تصویر در تصویر) هم نیاز به دو تیونر داره که تی وی من گویا فاقد این ویژگی هست.درسته؟؟

Mehrdad092000
11-10-2015, 15:01
کم کم دارم به خودم شک میکنما مهرداد جون.
تصویر در تصویر

همون که همزمان با دیدن یه شبکه بتونی یه شبکه دیگه رو نگاه کنی.به همین سادگی،به همین خوشمزگی:n01:
البته با توجه به توضیحات دوستان و خود شما در مورد ضبط کردن فکر کنم این مورد (تصویر در تصویر) هم نیاز به دو تیونر داره که تی وی من گویا فاقد این ویژگی هست.درسته؟؟
اها خخخخخ
2تا شبکه دیجیتال که نمیتونی (بخاطر همون داستان)
اما توی وب اوس جدیدان یه اپدیتی داده بود مثلا وقتی داری با مرورگر میچرخی میتونی تیوی هم ببینی اینجوری

ali_mohammad1365
11-10-2015, 21:01
حیف شد واقعا.
LG 42LA8600 که قدیمی تره دو تیونره هست و حتی عینک dual play هم داره فکر کنم و لی مال من نداره:n04::n28:

گذشتم آقا اصلا تصویر در تصویر نخواستم.
میگم این سرعت کم تی وی ما طبیعیه.
مثلا وقتی روشنش میکنیم و سریع میخوایم کانال رو عوض کنیم هرچی میزنیم رو کنترل عمل نمیکنه(مثلا شبکه 3).
بعد یکدفعه میزنه 3333333
مثل موبایل که یک لحظه هنگ میکنه و دستور مورد نظر رو انجام نمیده و چون چند بار زدیم یه دفعه دو سه بار انجام میده (امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست گفته باشم:n02:).

در حالت عادی هم که کلا وقتی شبکه رو با اعداد رو کنترل میزنیم کلی طول میکشه تا اکی بشه.همه ال ای دی هایی که دیدم همینطور بودن.راهی هست تو تنظیمات بشه سرعتش رو بیشتر کرد.؟؟؟

یه سوال دیگه.
من فکر کنم از فروشگاه (با خود تی وی رفتم) یه بازی دانلود کردم.ولی اصلا نفهمیدم کجا رفت!!!!:n36:
چجوریه؟؟؟؟

یه سوال دیگه:n02:
پیغام آپدیت میاد اکی کنم؟؟
میترسم اکی کنم بزنه همه تنظیمات و ... رو بزنه به هم.مثل بعضی آپدیت برنامه ها تو موبایل یا کامپیوتر

Mehrdad092000
12-10-2015, 06:15
ربطی یه جدیدی قدیمی نداره اصولا بعضیا 2تیونر نیستن
اره سریا جدید نداره عینک مخصوص بازی منم که 950 گرفتم روش کلا 2تا عینکه باز برای شما 4تاس
............
کار نکردم با72 اما نباید اینجور باشه.یه بار ریست کن تلویزیونو.نشد اپدیت جدید برییز
اما اگه سرعتی که میگی ال ای دیا انطورن منظورت اینه کانال دیجیتال عوض میکنی مثلا از شبکه 2 بری 3 مکس میکنه تا تصویر بیاد مشکل از فرستنده ایرانه
اگه برنانه یا بازی که گرفتی کامل میره توی لیست برنانه هات ادامشو بزنی میاره
اپدیت بالا گفتم تا با تیوی مشکل نداری نکن بدش سرعتت خوبه انلاین اپدیت کن اگه نه مدل دقیق بگو فایل بدم افلاین با فلش اپدیت کن
تنظیم خاصی.نداری که بعد اپدیتم پیشنهادم اینه ریست کن بعد استفاده

ali_mohammad1365
16-10-2015, 00:59
ممنون مهرداد جون.اینترنت وایرلس دارم و از این نظر خدارو شکر مشکلی نیست.منتها منظورت رو از ریست نفهمیدم.خاموش روشن؟؟؟؟:n13:
تنظیم رنگ و و وضوح و... به هم نمیریزه؟؟پدرم در اومد تا تونستم همه چیزاش رو جوری تنظیم کنم که راضیم کنه در مجموع!!
راستی مثل چیدمان کانال های م ا ه وا ره ای که آماده میذارن چیزی نیست که بهترین و طبیعی ترین حالت رو برا ال ای دی بشه جای گذاری کرد.مثلا بهترین وضوح،بهترن درخشندگی ،بهترین رنگ و....

یه سوال دیگه:
تو تصاویر تاریک که میرسه (مثل شب) یه دفعه انگار همه چراغ های پشت صفحه ال ای دی خاموش میشن و تصویر تار تر از حالت عادی (تو اون لحظه فیلم) میشه.وباز از اون صحنه که خارج میشن دوباره نور برمیگرده.مثلا دیدید روشنایی شمع که وقتی تو یه اتاق تاریک ، روشن کردید چقدر نوسان داره؟یه چی تو همون مایه ها.

Mehrdad092000
16-10-2015, 08:05
نگفتم اینترنت بیسیم دارین یا نه میگم اگه نت پرسرعت یعنی چیزی که حد اقل 500 کی دانلود بده بهت داری انلاین اپدیت کن نداری افلاین
در اصل امنیت افلاین بهتره
............
تنظیماتم که کردی یاداشت کن.تنظیمات خود پیشفرض که چنتا داره برای کاربر معمولی اینا خوبه اما بازم خوشتون نیومد باید باز تنظیم کنین
منظورم اینه برگردونید به تنظیمات اولیه بفد از اپدیت بهتره باز تنظیماتتونم یاداشت کنی چیزا خاصم دارین بک اپ بگیرین
گزینه دوم دقیق نفهمیدم اما ipsبعضیاش یکم کدری داره
این جریانم 1 بر میگرده به سورس تصویر که داری چیه بعدشم توانایی عمق مشکی که
اما دقیقا نفهمیدم چجوری

ali_mohammad1365
24-10-2015, 17:16
ممنون مهرداد جون.شرمنده دیر جواب میدم.یه مدت گیر بودم خفن.
اینترنتم انقدرا سرعت نداره.
اگر میشه اون فایل آپدیتی که گفتی و البته چگونگی آپدیت آفلاین رو برام بذار.

در مورد تصویر و کدری در کل راضیم ولی بعضی جاها مثل صحنه های شب یا مثلا پایان فیلم که تو صفحه سیاه با فونت سفید اسامی رو مینویسن نو صفحه کم و زیاد میشه (تا الان برق خونتون رفته بخوای زیر نور شمع مشقات رو بنویسی:n02:همون طوریه.نوسان داره).

Mehrdad092000
27-10-2015, 15:09
ممنون مهرداد جون.شرمنده دیر جواب میدم.یه مدت گیر بودم خفن.
اینترنتم انقدرا سرعت نداره.
اگر میشه اون فایل آپدیتی که گفتی و البته چگونگی آپدیت آفلاین رو برام بذار.

در مورد تصویر و کدری در کل راضیم ولی بعضی جاها مثل صحنه های شب یا مثلا پایان فیلم که تو صفحه سیاه با فونت سفید اسامی رو مینویسن نو صفحه کم و زیاد میشه (تا الان برق خونتون رفته بخوای زیر نور شمع مشقات رو بنویسی:n02:همون طوریه.نوسان داره).
خواهش
مدل دقیق تلویزیونتو بگو
در مورد اونم بر میگرده به عمق رنگ مشکی که توی oled عالیه

ali_mohammad1365
28-10-2015, 01:20
LG 42 lb72

Mehrdad092000
28-10-2015, 04:34
ببین دقیق نگفتی مدل
این برای این مدل هاس
42LB7200-CA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on_04.65.50%26%2341%3B.zip

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %3BHongKong%26%2341%3B.pdf

- - - Updated - - -

ببین دقیق نگفتی مدل
این برای این مدل هاس
42LB7200-CA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on_04.65.50%26%2341%3B.zip

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %3BHongKong%26%2341%3B.pdf