مشاهده نسخه کامل
: خرید رانا صفر از بازار یا نمایندگی؟!
emoradi2001
16-09-2015, 12:50
سلام دوستان
من حدود 30 ت دارم و قصد دارم رانا lx بخرم. تا حالا فقط یه بار ماشین خریدم اونم روآ بود که چند سال پیش از نمایندگی گرفتم. به همین خاطر فقط تجربه خرید از نمایندگی رو دارم و در مورد «خرید از بازار» اطلاع درستی ندارم. لطفا من رو راهنمایی کنید:
1. منظور از خرید از بازار یعنی خرید از نمایشگاههای اتومبیل؟ منظور خرید ماشین صفره یا کارکرده؟
2. تو سایتا نوشته قیمت رانا در نمایندگی 33ت و در بازار 30ت. چرا چنین اختلافی وجود داره؟ مگه نمایشگاه ها خودشون از نمایندگی ها نمی خرن؟ پس چرا ارزون تر می دن به مشتری؟
3. اگه واقعا قیمت رانای صفر در بازار 30 تومانه پس چطور تو سایت های آگهی، ملت قیمت رانای دست دومشون رو 31 یا 32 و حتی 33 میلیون گذاشتن برای فروش؟
4. خرید از نمایشگاه ها به چه صورته؟ آیا فقط باید قیمت ماشین رو پرداخت یا چیزی مث پورسانت و کمیسیون هم دریافت می کنن؟ (چیزی شبیه بنگاه املاکی ها)
5. چند نوع رانا در بازار داریم؟ مگه فقط دو نوع lx و el نیست؟ مگه هر دوی این ها موتور tu5 ندارند؟ تو یکی از سایتا رانا رو به سه دسته lx و el و tu5 تقسیم کرده بود.
ببخشید سوالاتم زیاد بود. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
LOVEFORLOVE
16-09-2015, 17:26
خرید خودرو صفر ممنوعه :n02:
استاد شیفو
16-09-2015, 17:46
خرید خودرو صفر ممنوعه :n02:
توهین به انقلاب ؟:n24:
emoradi2001
16-09-2015, 22:01
آقا لطفا جواب سؤالام رو بدید. من کارم ضروریه باید خیلی سریع ماشینو بخرم. نمی تونم تا معلوم شدن وضعیت این کمپین صبر کنم
LOVEFORLOVE
16-09-2015, 22:03
یه ال نود کار کرده بخر خودرو صفر گاریه
اره:n02:
emoradi2001
16-09-2015, 23:11
اذیت نکنید دیگه :37:
عزیز چون خیلی از افراد دیگه تو خط ماشین نو و صفر کیلومتر نیستند . برای همین اطلاعات شون به روز نیست و به همین دلیل هست نتونستند کمک کنن به شما
NEED FOR PC
17-09-2015, 00:06
آقا نخر ماشین صفر :n37:
albertxx
17-09-2015, 00:28
نخر برادر نخر
همین کارهارو میکنید مدیر عامل سایپا و ایران خودرو و .... میان تلویزیون راحت به ملت توهین میکنن
هرچی از دهنشون بیرون میاد نثار ملت میشه
Pourya-pc
17-09-2015, 10:01
سلام دوستان
من حدود 30 ت دارم و قصد دارم رانا lx بخرم. تا حالا فقط یه بار ماشین خریدم اونم روآ بود که چند سال پیش از نمایندگی گرفتم. به همین خاطر فقط تجربه خرید از نمایندگی رو دارم و در مورد «خرید از بازار» اطلاع درستی ندارم. لطفا من رو راهنمایی کنید:
1. منظور از خرید از بازار یعنی خرید از نمایشگاههای اتومبیل؟ منظور خرید ماشین صفره یا کارکرده؟
2. تو سایتا نوشته قیمت رانا در نمایندگی 33ت و در بازار 30ت. چرا چنین اختلافی وجود داره؟ مگه نمایشگاه ها خودشون از نمایندگی ها نمی خرن؟ پس چرا ارزون تر می دن به مشتری؟
3. اگه واقعا قیمت رانای صفر در بازار 30 تومانه پس چطور تو سایت های آگهی، ملت قیمت رانای دست دومشون رو 31 یا 32 و حتی 33 میلیون گذاشتن برای فروش؟
4. خرید از نمایشگاه ها به چه صورته؟ آیا فقط باید قیمت ماشین رو پرداخت یا چیزی مث پورسانت و کمیسیون هم دریافت می کنن؟ (چیزی شبیه بنگاه املاکی ها)
5. چند نوع رانا در بازار داریم؟ مگه فقط دو نوع lx و el نیست؟ مگه هر دوی این ها موتور tu5 ندارند؟ تو یکی از سایتا رانا رو به سه دسته lx و el و tu5 تقسیم کرده بود.
ببخشید سوالاتم زیاد بود. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
به علت اوضاع نا به سامان بازار خودرو و تحریم کمپانی های داخلی توسط مردم ٬ شرکتها ی داخلی مثل سایپا و ایران خودرو قیمت زیر کارخانه به بازار میدهند تا قیمت مورد نظر مردم رو برای فروش پیدا کنند ( کاری که با دنا شد )
به همین دلیل اختلاف قیمت ملیونی رو بین کارخانه و بازار شاهد هستیم .
خرید از بنگاه اگر صفر باشه کمسونی برای خریدار نداره و نباید داشته باشه حالا بعضیا میگیرن بماند .
رانا از ۹۳ بهع بعد فقط ال ایکس هست که دارای سیستم مالتی پلکس و شیشه و آینه برقی و سنسور عقب میباشد .
اگر قصد خرید ماشین دارید پیشنهاد ما کارکرده در حد صفر هست . یک سری به سایت های فروش خودرو بزنید مدل ۹۴ با کارکرد خیلی کم و واقعا صفر پیدا میکنید و میتونید خودروی مورد نظرتون رو بخرید . برای معاینه فنی و بدنه هم میتونید به یک کارشناس مراجعه کنید تا با خیال راحت خودروی مورد نظرتون رو بخرید .
keyhantaktaz
17-09-2015, 13:18
خرید خودروی صفر ممنوعه دوست عزیز.این همه داریم خودمون رو پاره میکنیم اومدی تاپیک دادی که خودرو صفر میخوای بخری.
emoradi2001
17-09-2015, 18:16
به علت اوضاع نا به سامان بازار خودرو و تحریم کمپانی های داخلی توسط مردم ٬ شرکتها ی داخلی مثل سایپا و ایران خودرو قیمت زیر کارخانه به بازار میدهند تا قیمت مورد نظر مردم رو برای فروش پیدا کنند ( کاری که با دنا شد )
به همین دلیل اختلاف قیمت ملیونی رو بین کارخانه و بازار شاهد هستیم .
خرید از بنگاه اگر صفر باشه کمسونی برای خریدار نداره و نباید داشته باشه حالا بعضیا میگیرن بماند .
رانا از ۹۳ بهع بعد فقط ال ایکس هست که دارای سیستم مالتی پلکس و شیشه و آینه برقی و سنسور عقب میباشد .
اگر قصد خرید ماشین دارید پیشنهاد ما کارکرده در حد صفر هست . یک سری به سایت های فروش خودرو بزنید مدل ۹۴ با کارکرد خیلی کم و واقعا صفر پیدا میکنید و میتونید خودروی مورد نظرتون رو بخرید . برای معاینه فنی و بدنه هم میتونید به یک کارشناس مراجعه کنید تا با خیال راحت خودروی مورد نظرتون رو بخرید .
ممنون. فقط شما یه جواب درست و مرتبط با این تاپیک دادید.
ولی این که می گید رانا کارکرده 94 بگیرم احتمالا 32-33تومان درمیاد پام. اما الآن قیمت صفر رانا تو بازار 30 تومانه. این منطقیه که صفر نگیرم و دست دوم رو از مشتری گرونتر بخرم؟
emoradi2001
17-09-2015, 18:18
خرید خودروی صفر ممنوعه دوست عزیز.این همه داریم خودمون رو پاره میکنیم اومدی تاپیک دادی که خودرو صفر میخوای بخری.
این که می خوام صفر بگیرم به این معنی نیس که از قیمت و کیفیت ماشینای داخلی راضیام. من وقت ندارم و باید سریعتر ماشینه رو بگیرم. وگرنه صبر می کردم تا وضعیت کمپین مردمی معلوم بشه.
Pourya-pc
17-09-2015, 18:27
ممنون. فقط شما یه جواب درست و مرتبط با این تاپیک دادید.
ولی این که می گید رانا کارکرده 94 بگیرم احتمالا 32-33تومان درمیاد پام. اما الآن قیمت صفر رانا تو بازار 30 تومانه. این منطقیه که صفر نگیرم و دست دوم رو از مشتری گرونتر بخرم؟
الان رانای صفر توی بازار زیر ۳۱.۸۰۰ نیست . شما یه مدل ۹۳ درحد صفر مثلا با ۱۵ هزارتا کار رو میتونید ۲۸.۵ بخرید یا ۹۴ مثلا ۱۰تا کار حدود ۳۰ تومن .
anti-military
17-09-2015, 18:38
مگه نون شبه که فوری باشه؟ اگه میخواهی بگیری ماشین چینی قسطی بگیر اما صفر ایرانی نگیر
مثلا J5 ... (از تمام ماشین های ایرانی یه سر و گردن بالاتره)
ess_1362
17-09-2015, 18:54
شما ماشین دست دوم بگیر
اگر ایرانی میگیری یک دست دوم ال90 تمیز مدل 90 یا 91 و حتی 92 می تونی حدود 30 تا 35 بگیری که ماشین بی دردسری هست
در غیر اینصورت اگر خیلی علاقه به رانا داری یک کم کارکردش را بگیر که حدعقل صاحب قبلیش ایراداتش را رفع کرده باشه
اما پیشنهاد بهتر اینکه پول را بذار بانک با سودش خیلی شیک و لردی آژانس بگیر و بگرد و التماس کسی هم نمی خواد بکنی
بخوای 32 میلیون پول زبون بسته را بریزی توی حلق این بی پدرا و یک ماشین پر از عیب و ایراد که همه چیش را دزدیدن بهت قالب کنن و بعدش هم تا 6 ماه هر روز درب نمایندگی ها التماس بکنی که عیب و ایراداتش و رفع کنن(که نمی کنند) هم به خودت ظلم کردی و هم به دیگران
AMIRTELECOM
19-09-2015, 10:33
سلام
به هیچ عنوان نخر ، اخوی بنده اردیبهشت خرید تا الن 5 بار رفته نمایندگی که دو بارش با جرثقیل بوده .
استپ موتورش ایراد داشت
گریبکسش زوزه میکشید
دنده یا جا نمیرفت یا میرفت در نمیامد و .....
یا یک تندر 90 دست دو بخر یا جک بخر دنده ای یا اتومات بسیا بسیار بهتر از آشغالهای داخلیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.