مشاهده نسخه کامل
: رابطه جنسی با روبات، نیاز یا انحراف؟
تلاشها برای ممنوع کردن ساخت روباتهایی که میتوان با آنها ارتباط جنسی برقرار کرد شدت گرفته است.
دکتر کتلین ریچاردسون متخصص اخلاق روباتی در دانشگاه دومونفورت در انگلیس که این کارزار را رهبری میکند معتقد است ساخت چنین روباتهایی نه ضرورت دارد و نه مطلوب است.
او سعی میکند سازندگان چنین روباتهایی را قانع کند تا این تکنولوژی را برای چنین مصارفی بکار نگیرند.
دکتر ریچاردسون به بیبیسی گفت: "به نظر میرسد صنعت روباتسازی علاقه روزافزونی به ساخت روبات برای سکس پیدا کرده و مدلهایی که برای این کار طراحی شده، از شکل ظاهری گرفته تا کارهایی که انجام خواهند داد، واقعا آزار دهندهاند."
او معتقد است ساخت این روباتها نگاه کلیشهای و سنتی به زن را تقویت می کند و این پیام را صادر می کند که ارتباط جز جنبه شهوانی وجه دیگری ندارد:
"ما فکر میکنیم تولید چنین روباتهایی باعث روابطی زیانبار بین زنان و مردان، کودکان و بزرگترها، مردان با مردان و زنان با زنان میشود."
تولیدکنندگان ابزارها و اسباب بازی های جنسی مدتی است که کار الکترونیک کردن محصولات خود را آغاز کردهاند و حتی شرکت ترو کامپنیون وعده ساخت "اولین روبات دنیا برای سکس" را داده و گفته اولین محصول خود را تا آخر سال وارد بازار می کند.
اولین "عروسک" این شرکت، به نام روکسی، به قیمت هفت هزار دلار، در واقع یک ماشین خودآموز است که میتواند با صاحبش حرف بزند و یاد بگیرد که او چه چیزهایی را دوست دارد یا ندارد.
ترو کامپنیون هزاران سفارش پیشخرید برای عروسک جنسی خود گرفته است.
داگلاس هاینز مدیر عامل ترو کامپنیون میگوید به چنین محصولی واقعا نیاز هست:
"ما نمیخواهیم جای همسر یا دوست دختر را بگیریم. این راه برای کسانی است که با کسی در رابطه نیستند یا همسرشان را از دست دادهاند."
"مردم از راههای جز تعاملات انسانی هم میتوانند به احساس رضایت و خوشحالی برسند."
"وقتی که با این روباتها گذرانده میشود بیشتر زمان به معاشرت و تعامل میگذرد و وجه جسمانی سکس بخش کوچکی از آن را تشکیل میدهد."
برخی به ادعای این شرکت برای فرستادن نخستین عروسک جنسی خود به بازار به دیده تردید نگاه میکنند و مطمئن نیستند هوش مصنوعی به حدی رسیده باشد که محصولی چنین پیچیده را تا آخر سال وارد بازار کند.
دکتر کوین کوران یکی از اعضای ارشد موسسه مهندسی برق و الکترونیک میگوید برای چنین محصولاتی بازاری عظیم وجود دارد:
"سادهلوحی است که فشار بازار را برای این روباتهای 'همدم' نادیده بگیریم. اگر مشکلات مکانیکی حل شوند ساخت روباتهایی شبیه انسان کاری ساده است و این روباتها برای اینکه به مونسی جذاب تبدیل شوند فقط به پوست احتیاج دارند."
"و این اصلا کار سختی نیست، البته تا به حال کار زیادی انجام نشده چون بیشتر روباتها در موسسات تحقیقاتی ساخته شدهاند نه برای تجارت، اما دیگر اینطور نخواهد بود."
دیوید لوی نویسنده کتاب عشق و سکس با روباتها معتقد است برای عروسکهایی مثل روکسی بازاری عظیم وجود دارد و پیشبینی میکند تا سال ۲۰۵۰ رابطه عاطفی بین روبات و انسان به پدیدهای عادی بدل شود:
"افراد زیادی هستند که برقراری رابطه برایشان دشوار است و چنین محصولاتی این خلا را پر خواهند کرد."
"هر چه روباتها پیشرفتهتر میشوند بیشتر میتوانند رفتارهای انسانی را شبیهسازی کنند بنابراین رابطه انسان با روباتها پیچیدهتر خواهد شد."
با این حال دکتر کوران معتقد است جوامع بشری در مقابل روبات بعنوان شریک جنسی واکنش نشان خواهند داد چون هنوز آمادگی آن را ندارند که چنین پدیدهای را عادی فرض کنند:
"آیا برای وقتی که روباتها اینقدر پیشرفته شوند که دیگر از انسان قابل تمیز نباشند قانون کافی داریم؟ آیا روبات میتواند ازدواج کند؟ آیا یک زوج روبات میتوانند کودکی را به فرزندی قبول کنند؟"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیست؟
Captain_America
16-09-2015, 13:28
به نظر من احمقانه هستش چون روبات ها هنوز احساس ندارن که منتقل کنن بیشتر به درد طرفدارای سای فیکشن میخوره.
به نظر من که باتوجه به وضعیت اقتصادی کشور های ضعیف مثل خود ما، و عدم توانایی در تشکیل زندگی، گزینه خوبی هست.
:n38: عجـــــــــــــب
البته با پیشرفت تکنولوژی هیچ چیز دور از انتظار نیست اما این مورد بستگی داره به خیلی موارد!
اینکه اگر صرفا رفع یک نیاز هست خب بله شاید پیشنهاد خوبی باشه!
اما به نیاز جنسی صرفا نباید به دیده یک نیاز اولیه مثل خوراک و خواب نگاه کرد! این امر تضمین کننده بقای انسان هست به نوعی و با پیشرفت این مدل راهکارها( البته نه در ابتدا و بلکه با گذر زمان) تبعات منفی اون جامعه رو تحت تاثیر میزاره و برای دنیایی که به سمت رشد منفی جمعیت پیش میره (البته کشورهای سطح پایین آفریقایی منظورم نیست قاعدتا) این مورد میتونه شیب نزولی رشد جمعیت رو بیشتر کنه...
Public Enemy
19-09-2015, 23:02
سوال اینجاست که در این هیاهوی شرکت ها برای کسب سهم بیشتر از بازار ، این ربات ها تا چه حد می تونن پیشروی کنند ؟
فراموش نکنیم سازندگان این ربات ها به فکر احساسات و رفتار های ما انسان ها نیستند ! بلکه به فکر جیب خودشون هستند . و ممکنه هر آپشنی رو به این محصولات اضافه کنند تا محصول رقابتی تر با محصول شرکت دیگر بشه . ممکنه اینقدر این محصولات آنقدر پیشرفت کنند که روزی برسه افراد ربات رو به جای جنس مخالف ترجیه بدن . مثلا یک ربات دوست دختر که نیاز به کارت شارژ نداره :n33: غرغر نمی کنه قهر و ناز نمی کنه ، کاملا تحت کنترل شماست . از همه مهم تر پدر مادر شما هم قبولش دازن :n31: به نظر خوب میاد مگه نه ؟ :n31: متاسفانه جلوی سودجویی شرکت هارو نمی شه گرفت و به احتمال زیاد در آینده ای نزدیک به دست خودمون منقرض میشیم ( مگر اینکه برای وضعیت باروری هم فکر کنند و فرزند ها هم آزمایشگاهی بشن ! اونوقت پدر مادر ها هم تبدیل به ربات هایی میشن که صبح تا شب بالا سرتن بهت املا میگن ! )
نیاز به رابطه ی جنـسی یکی از از نیاز های اولیه زندگی و فزیولوژیکی انسان هست و برای رسیدن به مراتب بالاتر باید مثل بقیه نیاز های فزیولوژیک یا جسمانی بدن برطرف بشه
شاید بد نباشه یه نگاهی به هرم مازلو بندازیم:
گاهی اوقات فرد به دلایلی نمیتونه نیاز خودشو به طور طبیعی برطرف کنه و از این طریق میتونه تا حدودی نیاز خودشو برطرف کنه از اونجایی که این یه تصمیم شخصی هست و هیچ ضرر برای کسی نداره و مزاحمتی برای کسی ایجاد نمیکنه من مخالف نیستم، هر کس مختارِ هر جور که میخواد نیاز هاشو برطرف کنه (به شرطی که مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنه) میتونه گیاه خوار باشه میتونه گوشت خوار باشه میتونه به طور طبیعی با جنس مخالفش نیاز اولیه رو برطرف کنه میتونه ازدواج کنه یا میتونه با ربات های اینچنینی نیاز رو برطرف کنه
در مورد نسل بشر هم نگرانی ها کاملا بی مورد هست، من اصلا ارتباطی بین تمایل به ادامه نسل و برطرف کردن نیاز نمیبینم!! در واقع بعد از برطرف شدن نیاز ها انسان به سمت تشکیل خانواده و این مسائل میره نه اینکه علت تشکیل خانواده و ادامه نسل نیاز جنـسی باشه (فکر کنم نگاهی دوباره به هرم مازلو مفید باشه).
Public Enemy
20-09-2015, 02:43
با سلام .
1 -
در مورد نسل بشر هم نگرانی ها کاملا بی مورد هست، من اصلا ارتباطی بین تمایل به ادامه نسل و برطرف کردن نیاز نمیبینم!! در واقع بعد از برطرف شدن نیاز ها انسان به سمت تشکیل خانواده و این مسائل میره نه اینکه علت تشکیل خانواده و ادامه نسل نیاز جنـسی باشه (فکر کنم نگاهی دوباره به هرم مازلو مفید باشه).
در این قسمت صحبت هاتون کمی میشه بحث کرد . اولا مخالفم که شما میگین علت تشکیل خانواده نمی تونه نیاز جنسی باشه . نیاز جنسی می تونه یکی از علل های تشکیل خانواده باشه . اما تنها علت نیست . در واقع یکی از هزاران دلایلی که انسان می تونه برای ازدواج در نظر بگیره ، نیاز جنسی باشه . اما دلایل دیگه ای هم می تونه داشته باشه . اما برای بنده عجیبه که شما این جمله رو به این صورت مطرح کردین :
نه اینکه علت تشکیل خانواده و ادامه نسل نیاز جنـسی باشه
2 -
در مورد نسل بشر هم نگرانی ها کاملا بی مورد هست، من اصلا ارتباطی بین تمایل به ادامه نسل و برطرف کردن نیاز نمیبینم!! در واقع بعد از برطرف شدن نیاز ها انسان به سمت تشکیل خانواده و این مسائل میره نه اینکه علت تشکیل خانواده و ادامه نسل نیاز جنـسی باشه
به این موضوع اشاره نکردین که منظور از "برطرف کردن نیاز" ، برطرف کردن کدامیک از نیاز های بشری هستش ، لذا می شه اینگونه برداشت کرد که شما به نحوی تمایل به ادامه ی نسل رو جدا از نیاز دونستین ! پس به این معنا هستش که انسان ها هیچ نیازی به ادامه ی نسلشون ندارند و ادامه ی نسل یک تمایل هستش نه یک نیاز ؟ و سوال بنده اینه که اگر تمایل به ادامه ی نسل رو نیاز می دونین در کدام قسمت از هرم قرار میدین ؟
من موافقم، روبات بهتر از این است که برن به مردم تجاوز کنن
چیز جدیدی نیست... ابزارهای رفع نیازهای جنسی مدت هاست دارن تولید میشن و این هم استثنا نیست. مردم باید آزاد باشن تا وقتی آزاری به کسی نمی رسونن هر کاری دلشون میخواد انجام بدن، حتی اگه ما از کارشون خوشمون نیاد یا اون کار رو بطور کلی عملی منفی بدونیم.
:n38: عجـــــــــــــب
البته با پیشرفت تکنولوژی هیچ چیز دور از انتظار نیست اما این مورد بستگی داره به خیلی موارد!
اینکه اگر صرفا رفع یک نیاز هست خب بله شاید پیشنهاد خوبی باشه!
اما به نیاز جنسی صرفا نباید به دیده یک نیاز اولیه مثل خوراک و خواب نگاه کرد! این امر تضمین کننده بقای انسان هست به نوعی و با پیشرفت این مدل راهکارها( البته نه در ابتدا و بلکه با گذر زمان) تبعات منفی اون جامعه رو تحت تاثیر میزاره و برای دنیایی که به سمت رشد منفی جمعیت پیش میره (البته کشورهای سطح پایین آفریقایی منظورم نیست قاعدتا) این مورد میتونه شیب نزولی رشد جمعیت رو بیشتر کنه...
ای کاش با ساختن چند تا ربات میشد رشد جمعیت رو منفی کرد :n09: بعد از مشکل گرمایش زمین بزرگترین تهدید طولانی مدت بشریت همین جمعیت بالاست. هیچ وقت نباید جمعیت ما روی زمین بیشتر از 2 تا نهایتا 3 میلیارد نفر می شد.
با سلام .
1 -
در این قسمت صحبت هاتون کمی میشه بحث کرد . اولا مخالفم که شما میگین علت تشکیل خانواده نمی تونه نیاز جنسی باشه . نیاز جنسی می تونه یکی از علل های تشکیل خانواده باشه . اما تنها علت نیست . در واقع یکی از هزاران دلایلی که انسان می تونه برای ازدواج در نظر بگیره ، نیاز جنسی باشه . اما دلایل دیگه ای هم می تونه داشته باشه . اما برای بنده عجیبه که شما این جمله رو به این صورت مطرح کردین :
در دنیای مدرن که:
رابطه جنسی میشه داشت ولی تشکیل خانواده نداد،
رابطه جنسی میشه داشت و تولید مثل نکرد،
تشکیل خانواده میشه داد ولی رابطه جنسی نداشت،
تشکیل خانواده میشه داد ولی تولید مثل نکرد،
تولید مثل میشه کرد ولی تشکیل خانواده نداد،
تولید مثل میشه کرد ولی رابطه جنسی نداشت،
دیگه مفهوم "نیاز جنسی عامل ازدواج/تولید مثل و ... است" تقریبا بی معنی شده. معنیش این نیست که هیچ کس پیدا نمیشه که در اون جمله صدق کنه، ولی برای اکثریت افراد در اکثریت مواقع در اکثریت جوامع اینها رو میشه از هم جدا دونست.
2 -
به این موضوع اشاره نکردین که منظور از "برطرف کردن نیاز" ، برطرف کردن کدامیک از نیاز های بشری هستش ، لذا می شه اینگونه برداشت کرد که شما به نحوی تمایل به ادامه ی نسل رو جدا از نیاز دونستین ! پس به این معنا هستش که انسان ها هیچ نیازی به ادامه ی نسلشون ندارند و ادامه ی نسل یک تمایل هستش نه یک نیاز ؟ و سوال بنده اینه که اگر تمایل به ادامه ی نسل رو نیاز می دونین در کدام قسمت از هرم قرار میدین ؟
حرف ایشون بطور کلی صحیح است. تولید مثل الان برای انسان بیشتر تمایل به حساب میاد تا نیاز. باز هم معنیش این نیست که هیچ انسانی نیست که برای تولید مثل یک نیاز باشه ولی اکثریت مردم می تونند بدون تولید مثل زندگی کنند و مشکل خاصی هم نداشته باشند، در حالی که این اکثریت تصمیم می گیرند در زمان مناسب و وقتی شرایط فراهم بشه این "تمایل" رو انجام بدن.
با سلام .
1 -
2 -
سلام
۱. بله میتونه باشه میتونه نباشه، ولی هیچگاه به این صورت نیست که اگه نیاز از این طریق رفع بشه احتمال تشکیل خانواده صفر بشه!
در واقع نباید شرایطی به وجود بیاد که کسی برای برطرف کردن یکی از نیاز های فزیولوژیکیش دست به تشکیل خانواده بزنه، و در جامعه هایی که یکی از علت های مهم ازدواج نیاز جنسی هست معمولا افراد از سر ناچاری تشکیل خانواده میدن به دلیل محدودیت های شدیدی که وجود داره!
تولید مثل هم راه های زیادی داره و همونطور که استریم گفتن میشه بدون تشکیل خانواده و ازدواج نسل رو ادامه داد ولی چیزه که مهمه و سوال شما هم بود اینه خیلی خیلی واضحه که تمایل به ادامه نسل یک نیاز جسمانی نیست! اینطور نیست فلان کس بگه من اگه ژن هامو انتقال ندم میمیرم یا اینکه مشکل روانی پیدا میکنم! در واقع اینطور نیست که افراد یا ادامه نسل بدهند یا سرکوبش کنند، در این مورد من کسی رو ندیدم که بگه من نیاز به تولید مثل رو دارم سرکوب میکنم.
چیز جدیدی نیست... ابزارهای رفع نیازهای جنسی مدت هاست دارن تولید میشن و این هم استثنا نیست. مردم باید آزاد باشن تا وقتی آزاری به کسی نمی رسونن هر کاری دلشون میخواد انجام بدن، حتی اگه ما از کارشون خوشمون نیاد یا اون کار رو بطور کلی عملی منفی بدونیم.
ای کاش با ساختن چند تا ربات میشد رشد جمعیت رو منفی کرد :n09: بعد از مشکل گرمایش زمین بزرگترین تهدید طولانی مدت بشریت همین جمعیت بالاست. هیچ وقت نباید جمعیت ما روی زمین بیشتر از 2 تا نهایتا 3 میلیارد نفر می شد.
در دنیای مدرن که:
رابطه جنسی میشه داشت ولی تشکیل خانواده نداد،
رابطه جنسی میشه داشت و تولید مثل نکرد،
تشکیل خانواده میشه داد ولی رابطه جنسی نداشت،
تشکیل خانواده میشه داد ولی تولید مثل نکرد،
تولید مثل میشه کرد ولی تشکیل خانواده نداد،
تولید مثل میشه کرد ولی رابطه جنسی نداشت،
دیگه مفهوم "نیاز جنسی عامل ازدواج/تولید مثل و ... است" تقریبا بی معنی شده. معنیش این نیست که هیچ کس پیدا نمیشه که در اون جمله صدق کنه، ولی برای اکثریت افراد در اکثریت مواقع در اکثریت جوامع اینها رو میشه از هم جدا دونست.
حرف ایشون بطور کلی صحیح است. تولید مثل الان برای انسان بیشتر تمایل به حساب میاد تا نیاز. باز هم معنیش این نیست که هیچ انسانی نیست که برای تولید مثل یک نیاز باشه ولی اکثریت مردم می تونند بدون تولید مثل زندگی کنند و مشکل خاصی هم نداشته باشند، در حالی که این اکثریت تصمیم می گیرند در زمان مناسب و وقتی شرایط فراهم بشه این "تمایل" رو انجام بدن.
من نگفتم عامل رشد منفي جميعت هست جناب استريم!
گفتم ميتونه روند كاهشش رو بيشتر كنه
به همون دليلي كه واضحه كه همانا كاهش آمار ازدواج و بچه دار شدن هست
بله درسته ميشه بدون ازدواج هم بچه دار شد اما هنوز هم و در ادامه هم خيلي از جوامع هستند كه تشكيل خانواده در اونها زمينه ساز زاد و ولد بيشتري ميشه
يعني هرجور حساب كنيم با احتساب بارداري هاي همينجوري و دستگاهي و اينور و اونور باز هم كاهش ازدواج ميتونه باعث كاهش امار زاد و ولد بشه
حالا شما بگيد نه نميشه:n31:
Captain_America
20-09-2015, 09:49
نظرم رو اولین نفر نوشتم ولی نظرات بقیه دوستان رو میخوندم برام جالب بود.
به نظر من هر نوع رابطه جنسی خارج از نوع پذیرفته شده و عرفیش یعنی بین یک زن و یک مرد مشمئز کننده است. :n21:
البته جلوی آزادی شخصی هیچ کسی تا وقتی ضرری از طرفش متوجه بقیه نیست رو هم نمیشه گرفت.
Public Enemy
20-09-2015, 11:34
به هر حال این ابزار ها نمی تونن صرفا جهت استفاده ی مردان تولید بشن ، بلکه بعد از مدتی سر و صدای جنس مونث هم در میاد که ما هم از اینا می خوایم ! :n31: به نظر بنده اونوقته که مشکل جدی پیش میاد . به هر حال ، بنا به مشکلات مختلف افراد مختلف قادر به برقراری رابطه ی جنسی موثر نیستند ( مانند مشغله های فکری هر دو طرف که باعث میشه در وضعیت ارضای نیازهای جنسی تغییر حاصل بشه ) برطرف کرد و در صورتی که ربات هایی ایجاد بشه که بتونه این خلا رو پر کنن ، قطعا میل جنسی به جنس مخالف کم خواهد . ممکنه یک جنس مونث تصور کنه که چرا باید بنده یک مرد رو به یک ربات ترجیه بدم در صورتی که ربات تاثیر مناسب تری در ارضای نیاز های بنده داره ، چرا باید خودم رو از مسایلی مانند مالتی ارگاسم و غیره محروم کنم و مشکلات و خطراتی مانند درد حاملگی و خطرات مربوط به دوران بارداری و غیره رو تحمل کنم ؟
با این وضعیت به نظر بنده کشور هایی که جمعیتشون در حال کاهش و یا تثبیت هستش ، به نظر بنده قوانین سخت گیرانه ای در برابر استفاده از اینگونه ربات ها وضع می کنند .
به هر حال این ابزار ها نمی تونن صرفا جهت استفاده ی مردان تولید بشن ، بلکه بعد از مدتی سر و صدای جنس مونث هم در میاد که ما هم از اینا می خوایم ! :n31: به نظر بنده اونوقته که مشکل جدی پیش میاد . به هر حال ، بنا به مشکلات مختلف افراد مختلف قادر به برقراری رابطه ی جنسی موثر نیستند ( مانند مشغله های فکری هر دو طرف که باعث میشه در وضعیت ارضای نیازهای جنسی تغییر حاصل بشه ) برطرف کرد و در صورتی که ربات هایی ایجاد بشه که بتونه این خلا رو پر کنن ، قطعا میل جنسی به جنس مخالف کم خواهد .ممکنه یک جنس مونث تصور کنه که چرا باید بنده یک مرد رو به یک ربات ترجیه بدم در صورتی که ربات تاثیر مناسب تری در ارضای نیاز های بنده داره ، چرا باید خودم رو از مسایلی مانند مالتی ارگاسم و غیره محروم کنم و مشکلات و خطراتی مانند درد حاملگی و خطرات مربوط به دوران بارداری و غیره رو تحمل کنم ؟
همین الان ابزارهای مربوط به این مسئله خیلی بیشتر برای خانم هاست تا آقایان، و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
بله دقیقا همینطور است. با پیشرفت تکنولوژی و ... هیچ دلیلی وجود نداره شخصی صرفا به خاطر برطرف کردن نیاز جنسی، خودش رو در یک رابطه بندازه که احتمالا براش آماده نیست و در نهایت هم با مشکلات روبرو خواهد شد، بلکه وقتی واقعا خواست می تونه بره سراغ رابطه با شخصی دیگه، و شاید هیچ وقت هم نخواد. از دید شما شاید این مسئله بد باشه، به نظر من اوج آزادی فردی است و صد درصد مثبت. :n01:
با این وضعیت به نظر بنده کشور هایی که جمعیتشون در حال کاهش و یا تثبیت هستش ، به نظر بنده قوانین سخت گیرانه ای در برابر استفاده از اینگونه ربات ها وضع می کنند .
همون کشورهایی که رشد جمعیت پایین دارند (مثل اروپای شمالی) پرچمداران آزادی های فردی هم هستند، و بسیار بسیار بعیده فرضا در سوئد یا نیوزیلند اینها رو ممنوع کنند! فقط در کشورهایی که دولت فکر می کنه میتونه در زندگی مردم دخالت کنه می بینیم قوانین وضع بشه برای اینکه شیوه های جلوگیری از بارداری و ... رو با قوانین کنترل کنند.
navid_fo
20-09-2015, 11:55
باحال خواهد بود بعد پیشرفت هر چه بیشتر علم ربات ها به عنوان جنس سوم بشریت شناخته میشه
اونوقته که روابط پیچیده میشه
انسان مذکر با ربات
انسان مونث با ربات
:PS
.ROBOTS REFERRING TO KIND OF CREATIONS THAT CAN ANALYSES EMOTIONAL FEELINGS
Public Enemy
20-09-2015, 12:21
همین الان ابزارهای مربوط به این مسئله خیلی بیشتر برای خانم هاست تا آقایان، و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
بنده صحبت هامو با این جمله شروع کردم :
سوال اینجاست که در این هیاهوی شرکت ها برای کسب سهم بیشتر از بازار ، این ربات ها تا چه حد می تونن پیشروی کنند ؟
اگر به ادامه ی صحبت های بنده دقت کرده باشین واضح بود که منظور از پیشروی ، پیشرفت در همگانی شدن این گونه محصولات نبود ، بلکه پیشرفت در تکنولوژی و امکانات به کار رفته ی این تجهیزات بود .
ارضای نیاز های جنسی می تونه اولین عامل و عامل پایه ای برای ساخت این ربات ها باشه . سایر عوامل هم می تونن به ترتیب در ساخت این ربات ها نقش داشته باشند .
بزارین به جای فکر کردن به نسل اولیه ی این ربات ها ، به چند نسل بعد این ربات ها فکر کنیم :
جنس مونث مورد علاقه ی خودم رو در حال راه رفتن با رباتی با قد 2 متری ! هیکل بدن سازی و ظاهری شبیه احسان علیخانی می بینم ! این ربات بیش از چهل کیلو گرم خرید های خانم رو در دستاش گرفته و حمل می کنه و در آن واحد در حال پخش برنامه های مورد علاقه برای سرگرم کردن صاحبش هستش . همچنین این ربات کاملا اقتصادی تر از بنده هستش ! به دلیل اینکه قابلیت درآمد زایی داره و یک شغل ثابت داره و فقط نیاز به هزینه های اولیه ( سرویس های سخت افزاری و نرم افزاری ، سیستم تغذیه ) داره و از هر گونه هزینه های اضافی که بنده خرج می کنم ( مثل هزینه ی کوه رفتن و کباب زدن با دوستان در آخر هفته ) مبری هستش . ضمنا نیازی نیست خانم محترم وقتشونو صرف دعوا با ربات شخصیشون بکنند ! چون هروقت دوست داشتن می تونن خاموشش کنند .
اونوقوت بنده هم در وسط خیابون در حالی که یک گل برای تقدیم کردن به خانم در دست گرفته ام ، در حال تماشای این منظره هستم :n29: قطعا اگر رقیب بنده یک فرد بود می تونستم یه سری برتری هایی در مقابل نقاط ضعفم پیدا کنم ، اما در این وضعیت رقیب بنده این قابلیت رو داره که نقاط ضعفش رو جایگزین کنه . در نهایت بنده که در برابر ربات مورد نظر احساس شکست کردم ، خودمم میرم یک ربات با ظاهر شبیه به اون خانم سفارش میدم !
روش های پیشگیری از بارداری از همون کاندوم ساده گرفته تا انواع قرص و آمپول همشون باعث کاهش جمعیت میشن ولی این میشه دلیل که بگیم این چیزا رو باید وارد بازار نکرد و نساخت و به کسی ارائه نداد؟
یا پا رو فراتر بذاریم بگیم وجود وسایل پیشگیری کار رو برای داشتن پارتنرهای متعدد و تجاوز و خیانت راحتتر کرده و به بنیان خانواده آسیب زده؟!
حتی فکرشم نمیتونم بکنم اگه وسایل پیشگیری با چنین تفکراتی ساخته نمیشدن کار انسان ها الان به کجا میکشید!
مسلما میشه از کاه کوه ساخت و همه چی رو به همین وسیله های پیشگیری ربط داد و آخرشم نتیجه گرفت که نساختنش بهتر از ساختنشه!
وقتی تقاضایی وجود داره و تفکری هست که میتونه واقعی بشه بهتره بجای گیر دادن به باگ های احتمالی اول اون تفکر رو به مرحله عمل برسونیم بعد سعی کنیم ایراداتش رو برطرف کنیم.
بنده صحبت هامو با این جمله شروع کردم :
اگر به ادامه ی صحبت های بنده دقت کرده باشین واضح بود که منظور از پیشروی ، پیشرفت در همگانی شدن این گونه محصولات نبود ، بلکه پیشرفت در تکنولوژی و امکانات به کار رفته ی این تجهیزات بود .
ارضای نیاز های جنسی می تونه اولین عامل و عامل پایه ای برای ساخت این ربات ها باشه . سایر عوامل هم می تونن به ترتیب در ساخت این ربات ها نقش داشته باشند .
بزارین به جای فکر کردن به نسل اولیه ی این ربات ها ، به چند نسل بعد این ربات ها فکر کنیم :
جنس مونث مورد علاقه ی خودم رو در حال راه رفتن با رباتی با قد 2 متری ! هیکل بدن سازی و ظاهری شبیه احسان علیخانی می بینم ! این ربات بیش از چهل کیلو گرم خرید های خانم رو در دستاش گرفته و حمل می کنه و در آن واحد در حال پخش برنامه های مورد علاقه برای سرگرم کردن صاحبش هستش . همچنین این ربات کاملا اقتصادی تر از بنده هستش ! به دلیل اینکه قابلیت درآمد زایی داره و یک شغل ثابت داره و فقط نیاز به هزینه های اولیه ( سرویس های سخت افزاری و نرم افزاری ، سیستم تغذیه ) داره و از هر گونه هزینه های اضافی که بنده خرج می کنم ( مثل هزینه ی کوه رفتن و کباب زدن با دوستان در آخر هفته ) مبری هستش . ضمنا نیازی نیست خانم محترم وقتشونو صرف دعوا با ربات شخصیشون بکنند ! چون هروقت دوست داشتن می تونن خاموشش کنند .
اونوقوت بنده هم در وسط خیابون در حالی که یک گل برای تقدیم کردن به خانم در دست گرفته ام ، در حال تماشای این منظره هستم :n29: قطعا اگر رقیب بنده یک فرد بود می تونستم یه سری برتری هایی در مقابل نقاط ضعفم پیدا کنم ، اما در این وضعیت رقیب بنده این قابلیت رو داره که نقاط ضعفش رو جایگزین کنه . در نهایت بنده که در برابر ربات مورد نظر احساس شکست کردم ، خودمم میرم یک ربات با ظاهر شبیه به اون خانم سفارش میدم !
متوجه منظور شما هستم، شما فرض کردید من صرفا در رابطه جنسی مسئله رو بدون اشکال می دونم ولی من کل فلسفه "زندگی با ربات ها" رو قسمت غیرقابل انکار آینده بشریت می دونم.
روزی می رسه که ربات هایی می سازن که مغز ما رو می تونه اسکن کنه و همه نوع رفتارش رو طوری بهینه کنه که دقیقا از همه نظر شریک ایده آل زندگی ما بشه. آیا این مسئله مشکل ساز است؟ به نظر من خیر. وقتی هدف بالا بردن میزان رضایت همه افراد از زندگی است چنین محصولاتی قطعا به رسیدن به هدف کمک می کنند، حتی اگه این مسئله تهدیدی برای ادامه هنجارهای کلاسیک و سنتی ذهن های ما در طول زمان باشه.
روش های پیشگیری از بارداری از همون کاندوم ساده گرفته تا انواع قرص و آمپول همشون باعث کاهش جمعیت میشن ولی این میشه دلیل که بگیم این چیزا رو باید وارد بازار نکرد و نساخت و به کسی ارائه نداد؟
یا پا رو فراتر بذاریم بگیم وجود وسایل پیشگیری کار رو برای داشتن پارتنرهای متعدد و تجاوز و خیانت راحتتر کرده و به بنیان خانواده آسیب زده؟!
حتی فکرشم نمیتونم بکنم اگه وسایل پیشگیری با چنین تفکراتی ساخته نمیشدن کار انسان ها الان به کجا میکشید!
مسلما میشه از کاه کوه ساخت و همه چی رو به همین وسیله های پیشگیری ربط داد و آخرشم نتیجه گرفت که نساختنش بهتر از ساختنشه!
وقتی تقاضایی وجود داره و تفکری هست که میتونه واقعی بشه بهتره بجای گیر دادن به باگ های احتمالی اول اون تفکر رو به مرحله عمل برسونیم بعد سعی کنیم ایراداتش رو برطرف کنیم.
همین ذهنیت ضدپیشرفت وقتی قرار بود تراکتور ساخته بشه برای شخم زدن زمین می گفت "یک تراکتور میاد کار 10 تا کارگر رو انجام میده با یک دهم هزینه، من چکار کنم اونوقت بیل به دست بغل زمین بایستم؟".
نیاز به رابطه ی جنـسی یکی از از نیاز های اولیه زندگی و فزیولوژیکی انسان هست و برای رسیدن به مراتب بالاتر باید مثل بقیه نیاز های فزیولوژیک یا جسمانی بدن برطرف بشه
شاید بد نباشه یه نگاهی به هرم مازلو بندازیم:
گاهی اوقات فرد به دلایلی نمیتونه نیاز خودشو به طور طبیعی برطرف کنه و از این طریق میتونه تا حدودی نیاز خودشو برطرف کنه از اونجایی که این یه تصمیم شخصی هست و هیچ ضرر برای کسی نداره و مزاحمتی برای کسی ایجاد نمیکنه من مخالف نیستم، هر کس مختارِ هر جور که میخواد نیاز هاشو برطرف کنه (به شرطی که مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنه) میتونه گیاه خوار باشه میتونه گوشت خوار باشه میتونه به طور طبیعی با جنس مخالفش نیاز اولیه رو برطرف کنه میتونه ازدواج کنه یا میتونه با ربات های اینچنینی نیاز رو برطرف کنه
+
توضیحات کامل رو دوستان دادن ....و به نظر من هم اشکالی نداره ....از خودارضایی که بهتره :D ...تو ایران هم پرفروشترین میشه :D
قطعا صد در صد با پیشرفت و تکنولوژی موافقم
اما با این بخش از حرفتون که میگید چون تقاضا هست بسازن و بعد بیان ببینن اشکالاتش چیه! مخالفم
به عنوان یک مثال تقریبا مرتبط اگر دقت کنید خوده کشورهای پیشرفته هم اجازه همانندسازی انسان رو نمیدن مگر در شرایط خاصی
حالا به هردلیلی که هست (اخلاقی- اجتماعی یا تاثیرات و تبعات دیگه) اومدن بررسی کردن که محدود کردن همچین تکنولوژی رو...بنابراین نمیشه صرف نیاز بدون در نظر گرفتن تبعات یک ایده رو عملی کرد
قطعا صد در صد با پیشرفت و تکنولوژی موافقم
اما با این بخش از حرفتون که میگید چون تقاضا هست بسازن و بعد بیان ببینن اشکالاتش چیه! مخالفم
به عنوان یک مثال تقریبا مرتبط اگر دقت کنید خوده کشورهای پیشرفته هم اجازه همانندسازی انسان رو نمیدن مگر در شرایط خاصی
حالا به هردلیلی که هست (اخلاقی- اجتماعی یا تاثیرات و تبعات دیگه) اومدن بررسی کردن که محدود کردن همچین تکنولوژی رو...بنابراین نمیشه صرف نیاز بدون در نظر گرفتن تبعات یک ایده رو عملی کرد
انقدر افکار متعصبانه اطراف ما وجود دارن که اگه بخوایم عملی شدن هر ایده ای رو فقط بر اساس تبعاتش بسنجیم هیچوقت امکان نداره بیشتر از 30-20 درصد این ایده ها به نتیجه برسن مثل مثال وسایل پیشگیری که زدم و مطمئنم اگه یک نفر تو کشور ما چنین ایده ای داشت هیچوقت به مرحله اجرا نمیرسید! یک ایده زمانی در ذهن من و شما شکل میگیره که تقاضایی وجود داره و نیازی هست که پاسخ مناسبی بهش داده نشده و از نظر من همین کافیه.
مثال شما درمورد همانندسازی یک مثال بسیار خاصه و تقاضای مشخصی هم از طرف عموم نداره ( هرچند هیچوقت نمیتونیم پیش بینی کنیم در آینده هم همانندسازی انسان ممنوعیت داشته باشه و روزی نیاد که بنا به هر علت و شرایطی به یه کار روتین تبدیل بشه) ولی نیاز جنسی یک نیاز پایه است که همه باهاش درگیرن و علت نیاز به ربات هایی که تو این زمینه ساخته بشن کاملا برای عموم واضح و مشخصه.
Reza Azimy_RW
20-09-2015, 22:27
يعني هرجور حساب كنيم با احتساب بارداري هاي همينجوري و دستگاهي و اينور و اونور باز هم كاهش ازدواج ميتونه باعث كاهش امار زاد و ولد بشه
حالا آمار زاد و ولد بیاد پایین چی میشه ؟ یه بچه گدا کمتر , تو این بحران جهانی
کاش میفهمیدم نگران کاهش امار زاد و ولد بودن چه حسی داره دقیقا :دی
حالا آمار زاد و ولد بیاد پایین چی میشه ؟ یه بچه گدا کمتر , تو این بحران جهانی
کاش میفهمیدم نگران کاهش امار زاد و ولد بودن چه حسی داره دقیقا :دی
دایره دید افراد همینقدر که میبینی محدوده!
حرفتون میدونید منو یاد چی میندازه؟ اینکه اقا به ما چه نفت میمونه یا نه به ما چه آب کم هست و خشکسالی میشه به ما چه بعدها چی میشه فعلا که هست کار ما رو هم راه میندازه حل دیگه!!!
Reza Azimy_RW
20-09-2015, 23:21
عزیزم چیزی که الان مشکل بشریته افزایش جمعیته
شما دیدت محدود نباشه به ایران اینجا هیچی سر جاش نیست :n06:
دایره دید افراد همینقدر که میبینی محدوده!
حرفتون میدونید منو یاد چی میندازه؟ اینکه اقا به ما چه نفت میمونه یا نه به ما چه آب کم هست و خشکسالی میشه به ما چه بعدها چی میشه فعلا که هست کار ما رو هم راه میندازه حل دیگه!!!
اینو متوجه نشدم.
یعنی میزان زاد و ولد و روند مثلا کاهشی اون رو با روند کاهشی نفت و آب و ... و تبعات اون همسان میدونی؟
اینو متوجه نشدم.
یعنی میزان زاد و ولد و روند مثلا کاهشی اون رو با روند کاهشی نفت و آب و ... و تبعات اون همسان میدونی؟
خیر احمد عزیز
ایشون گفتن زاد و ولد کم بشه چی میشه و جمله اخرشون به حالت تمسخروار گفتند چه حسی داره....
این حرفها برای من تداعی کننده ی دیدگاهی هست که به بعد فکر نمیکنه که مثلا قراره بعدا چی بشه و صرف رفع خواسته شخصی در لحظه
از این لحاظ مثال اوردم ولی دلیلی بر هم جهت بودن مثال ها از بعد نتیجه نبود
بهرحال من از اولین پستم در این تاپیک نه تایید کردم نه رد اگرچه منکر این نمیشم که تمایلم به عدم تایید این مسله بیشتره
اما بیش از همه مثل کسی هستم که با مکث در مورد قضیه ای میخواد ببینه واقعا کفه ترازو به کدوم سمت میچربه!
در این راستا از بعضی از مطالب عنوان شده ی دوستان هم
بهره میبریم
خیر احمد عزیز
ایشون گفتن زاد و ولد کم بشه چی میشه و جمله اخرشون به حالت تمسخروار گفتند چه حسی داره....
این حرفها برای من تداعی کننده ی دیدگاهی هست که به بعد فکر نمیکنه که مثلا قراره بعدا چی بشه و صرف رفع خواسته شخصی در لحظه
از این لحاظ مثال اوردم ولی دلیلی بر هم جهت بودن مثال ها از بعد نتیجه نبود
بهرحال من از اولین پستم در این تاپیک نه تایید کردم نه رد اگرچه منکر این نمیشم که تمایلم به عدم تایید این مسله بیشتره
اما بیش از همه مثل کسی هستم که با مکث در مورد قضیه ای میخواد ببینه واقعا کفه ترازو به کدوم سمت میچربه!
در این راستا از بعضی از مطالب عنوان شده ی دوستان هم
بهره میبریم
این دیدگاه که یک نفر فکر کنه الان فقط نیاز شخصی من مهمه و مهم نیست بعد قراره چی بشه مشخصا اصلا دیدگاه درستی نیست
ولی بنظر من تبعات منفی یک ایده - هرچند اهمیت دارن - نمیتونن تصمیم گیرنده باشن برای عملی کردن یا نکردنش. مثلا همین اینترنت و شبکه های اجتماعیش رو درنظر بگیر. مشخصا خیلی یه جاهایی ضربه زده به ساختارهای خانواده و روابط و فعالیت های فیزیکی افراد و مسلما معایبش از مزایاش خیلی بیشتره ولی همون تبعات مثبتش این ارزش رو داشته و داره که به واقعیت تبدیل بشه این ایده.
بنظر من یک ایده "با وجود" تبعات منفیش اگه نکات مثبتی داره که میتونه حل کننده ی مشکلات باشه باید به مرحله ی اجرا برسه و بعد روی نکات منفیش کار بشه.
من یکی از علت های پیشرفت تو کشورهای دیگه در مقایسه با جهان سومی ها در همین میدونم.
ما به انسان ها اعتماد نداریم که بتونن بیشترین استفاده رو از نکات مثبت یک ابزار و تکنولوژی ببرن و استفاده های منفی رو به حداقل برسونن و در برابرش انسان هایی رو هم پرورش میدیم که میگن من که دارم, فقط نیازهای من مهمه بقیه به درک!
فک کنم تو آینده در هر خونه ایو باز میکنی یه آدم توشه با چنتا ربات
سکینه ربات آشپز خونه
معصومه ربات مسئول نظافت
منیژه ربات مسئول تفریحات و سرگرمی منزل
سوگولی ربات هم که کارش مشخصه
تولید مثل هم وظیفه گروه منتخبین جامعه میشه که ژنتیکشون به تایید وزارت ارشاد رسیده باشه
عجب دنیای عجیب و باحالیه دنیای آینده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.