مشاهده نسخه کامل
: فن پاور
hamid3369
15-09-2015, 20:26
سلام خدمت دوستان عزیز :n40:
یه پاور الگانس real 230 دارم که فنش دارای یه سیمه که کانکتور 2 پین داره و روی برد پاور هم تنها 2 پین وجود داره اگه یه فن گرین یا انرمکس 12 سانتی بگیرم راهی هست نصبش کنم ....
اگر دو سیم روی برد لحیم شده اون دو سیم رو جدا میکنید و دو سیم فن حدید رو روی برد لحیم میکنید دو سیم قرمز و مشکی هست معمولا قرمز ولتاژاست که 12 ولته و مشکی هم گراند اگر به صورت سوکتی روی برد نصب شده از قبل سیم جدا میکنید لختش میکنید سیم فن جدید رو بهش متصل کنید و روشو چسب بزتید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
hamid3369
16-09-2015, 08:50
اگر دو سیم روی برد لحیم شده اون دو سیم رو جدا میکنید و دو سیم فن حدید رو روی برد لحیم میکنید دو سیم قرمز و مشکی هست معمولا قرمز ولتاژاست که 12 ولته و مشکی هم گراند اگر به صورت سوکتی روی برد نصب شده از قبل سیم جدا میکنید لختش میکنید سیم فن جدید رو بهش متصل کنید و روشو چسب بزتید
ممنون جناب EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی خود پاور بردش کانکتور داره لحیمی نیست ..الان چیکار کنم ؟
ممنون جناب EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی خود پاور بردش کانکتور داره لحیمی نیست ..الان چیکار کنم ؟
برای کانکتور هم بهتون گفتم از قبل سیم قطع کنید لختش کنید و اونور سیم فن رو هم لخت کنید به هم وصل کنید و روش چسب بزنید
hamid3369
17-09-2015, 10:11
متچرم از دوستان (ختم تاپیک )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.