PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن اینترنت وایرلس لپ تاپ

raino
15-09-2015, 15:04
سلام
من همیشه با وایرلس لپ تاپ کانکت میشم اما از دیروز با اینکه کانکت برقرار میشه اما عملا اینترنت کار نمیکنه.
در صورتی که با یک لپ تاپ دیگه و موبایل از اینترنت استفاده می کنم و مشکل از مودم نیست. با استفاده از کابل هم اینترنت لپ تاپ کار میکنه و فقط وایرلسش قطع شده.
دوسه روزه چندبار با همین لپ تاپ به مودم دیگه ای هم کانکت شدم (همرمان با مودم خودم) و بعد از اون این اتفاق افتاد. فکر میکنم چون به دو مودم کانکت شدم تنظیماتش بهم ریخته. ویندوز 7 و لپ تاپ وایو
ممنون میشم راهنمایی کنید

پ.ن: موقع اتصال تو قسمت Network and Sharing Center دوتا نتورک اکتیوه که هردو به اسم مودم خودمه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raino
15-09-2015, 18:58
هيچكس نميدونه يني؟

vissoto
15-09-2015, 20:35
سلام
من همیشه با وایرلس لپ تاپ کانکت میشم اما از دیروز با اینکه کانکت برقرار میشه اما عملا اینترنت کار نمیکنه.
در صورتی که با یک لپ تاپ دیگه و موبایل از اینترنت استفاده می کنم و مشکل از مودم نیست. با استفاده از کابل هم اینترنت لپ تاپ کار میکنه و فقط وایرلسش قطع شده.
دوسه روزه چندبار با همین لپ تاپ به مودم دیگه ای هم کانکت شدم (همرمان با مودم خودم) و بعد از اون این اتفاق افتاد. فکر میکنم چون به دو مودم کانکت شدم تنظیماتش بهم ریخته. ویندوز 7 و لپ تاپ وایو
ممنون میشم راهنمایی کنید

پ.ن: موقع اتصال تو قسمت Network and Sharing Center دوتا نتورک اکتیوه که هردو به اسم مودم خودمه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

در همین عکسی که گذاشتید ( Network and Sharing Center ) در سمت چپ پنجره بر Manage Wireless Networks کلیک کنید و در پنجره بعدی همه کانکشن های ساخته شده را حذف کنید و مجددا به مودم متصل شوید ؛ ببینید مشکل حل نمیشه ؟