مشاهده نسخه کامل
: فلسفه جلسه در ادارات!!
سلام
عزیزان جریان جلسه در ادارات چی هست؟
خوب هیئت دولت که مملکت باید اداره کنه، هفته ای 1 بار جلسه میزاره
ما در هر اداره ای می ریم، نصف هفته میگن جلسه هستیم و میوه و چای و شیرینی جلوشون هست.
یعنی تصمیم گیری در مورد چی میشه؟! پس حرف مفتی هست که میگن مملکت ما از ژاپن عقب تر هست. :n29:
سلام
عزیزان جریان جلسه در ادارات چی هست؟
خوب هیئت دولت که مملکت باید اداره کنه، هفته ای 1 بار جلسه میزاره
ما در هر اداره ای می ریم، نصف هفته میگن جلسه هستیم و میوه و چای و شیرینی جلوشون هست.
یعنی تصمیم گیری در مورد چی میشه؟! پس حرف مفتی هست که میگن مملکت ما از ژاپن عقب تر هست. :n29:
در کل ببین چیزی که من خودم در مدت کوتاهی که توی اداره جات دولتی بودم دیدم اینه که حتی دو تا مهندس بخوان با هم بحث و تبادل نظر کنن هم جلسه تشکیل میدن . حتما هم از اون جلسات هیئتی نیست و میتونه جلسه دو نفری باشه .
خداروشکر به اندازه 20 برابر ظرفیت نیاز،کارمند داریم
کافیه یک زنگ بزنید یا حضوری برید، انگار میخوان روی هسته اتم کار کنند... آدم زورش میگیره والا..همش بیکار هستند..بعد یک کار برای ارباب رجوع میخوان انجام بدن، چقدر آب و تاب میدن
به زور حرف میزنن
دیگه کسی که با پارتی بیاد سر کار، معلومه کار هم نمیکنه
کسی که رسمی بشه، توپ هم تکونش نمیده
همه چیز شده سیستمی، دیگه زحمتی نداره...حقوق این ها از بودجه عمومی کشور یعنی پول نفت و مالیات ما مردم تامین میشه، بعد این طور میکنند
تا وقتی مردم خودشون دوست دارن از کارمند دولت حرف بخورن همین هست
مردم نباید اجازه بدن، کارمند دولت باهاشون بد حرف بزنه و کارشون رو عقب بندازه
اصلا کارمند دولت نباید جرات کنه بد حرف بزنه
مگر ار باباش رو میخواد؟ روزی 30 دقیقه بیشتر مگر کار میکنن؟ با پول من و شما سر کار هستند. وظیفه شون هست خوب کار کنن و درست رفتار کنن
Doctor Splinter
30-09-2015, 14:06
قطعا وظیفه کارمندان اینه که به مردم خدمت کنن چون بابتش دستمزد می گیرن!
مردم ولی نعمت اونا هستن و باید با نهایت احترام با این مردم شریف و زحمتکش برخورد کنن:n33:
میگن تا خر هست ، خر سواری هم هست!! من امروز میزنم تو گوش یک بنده خدایی ، یا بهش توهین و بی احترامی میکنم
وقتی میبینم ، مشکلی نبوده، فردا نه تنها کارم رو ادامه میدهم بلکه شاید بدتر هم بکنم!
حالا طرف میره تو اداره بهش هر حرفی زده میشه و توهین میکنن و بی احترامی و کارش رو عقب می اندازن
هیچی هم نمیگه ، خوب تا دوست دارید ، کسی خودش رو اصلاح نمیکنه
بلاخره ادارات هم مدیر داره، سیستم بازرسی داره..برید دو بار شکایت کنید و یاد بگیرید چطور باید حق طلبی کنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.