مشاهده نسخه کامل
: امکان افزایش قد!!؟آیا راهی هست
sadgh5900
14-09-2015, 14:18
سلام دوستان عزیز.من 15 سال دارم تا 5 ماه دیگه میرم شانزده سالگی قدم 170سانی متره. همه دوستام از من قد بلنترن تقریبا همشون 180 به بالان
ایا امکان داره که بشم 180 یا 175 خلاصه چند سانت دیگه بلند بشم . تو را خدا اگه راهی سراخ دارید بگید ممنون میشم
خواهشا انرژی مثبت و منفی همینجوری ندانسته ندید؟
با تشکر
Iloveu-ALL
14-09-2015, 14:28
افزایش قد تا حد زیادی بستگی به ژن تون داره
تا 18-19 سالگی رشد ادامه داره (تا قبل اینکه صفحه رشد بسته بشه ، بعد اون تا چند سال افزایش قد ادامه داره ولی خیلی ناچیز)
بله بلندتر میشید ولی اگه میخوایید تا حداکثر ممکن قددتون بلند بشه ... باید تمرین و ورزش کنید و تغذیه کامل و خاصی داشته باشین و خواب کافی و ...
حرکات کششی
ورزشی مثل بسکتبال یا والیبال که توش پریدن زیاده
شنا و دوچرخه سواری هم تاثیر دارن
تغذیه هم باید کامل باشه از جمله خوردن لبنیات و میوه و سبزی و آب و ...
teraktor2003
14-09-2015, 14:31
بهتره به پزشک مراجعه کنین,تا اونجایی که من می دونم امکان افزایش قد تا زمانی که صفحات استخوانی بسته نشده باشن ادامه پیدا می کنه...قبل از اون می شه کاری کرد ولی بعدش نه...این زمان هم بستگی به خیلی چیزا داره ولی به صورت نرمال تا 20 سالگیه...بازم می گم حتما به پزشک مراجعه کنین اگه خیلی نگران هستین و کارهای غیر اصولی نکنین...
sadgh5900
14-09-2015, 14:55
بهتره به پزشک مراجعه کنین,تا اونجایی که من می دونم امکان افزایش قد تا زمانی که صفحات استخوانی بسته نشده باشن ادامه پیدا می کنه...قبل از اون می شه کاری کرد ولی بعدش نه...این زمان هم بستگی به خیلی چیزا داره ولی به صورت نرمال تا 20 سالگیه...بازم می گم حتما به پزشک مراجعه کنین اگه خیلی نگران هستین و کارهای غیر اصولی نکنین...
باید به چه پزشکی؟؟ لطفا راهنمای کنید
teraktor2003
14-09-2015, 15:10
باید به چه پزشکی؟؟ لطفا راهنمای کنید
حقیقتش من پزشک نیستم و کسایی که تخصصشون اینه باید بیشتر راهنمایی کنن ولی فک میکنم باید به متخصص غدد و همینطور تغذیه مراجعه کنین...اگه اشتباه میکنم دوستان متخصص تصحیح کنن.
ضمنا نسبت به سنت قدت مناسبه به نظرم اینقدر نگران نباش...
استاد شیفو
14-09-2015, 16:29
سلام دوستان عزیز.من 15 سال دارم تا 5 ماه دیگه میرم شانزده سالگی قدم 170سانی متره. همه دوستام از من قد بلنترن تقریبا همشون 180 به بالان
ایا امکان داره که بشم 180 یا 175 خلاصه چند سانت دیگه بلند بشم . تو را خدا اگه راهی سراخ دارید بگید ممنون میشم
خواهشا انرژی مثبت و منفی همینجوری ندانسته ندید؟
با تشکر
سلام
برو پیش متخص غذذ ، داروی های افزایش قد میده .
هیچ پزشک با وجدانی،در صورتی که کسی بیماری و یا رشد غیر طبیعی نداشته باشه،برای افزایش قد دارو نمیده.
عوامل موثر در قد یک نفر ژنتیک و عوامل تغذیه ای هستن.کسی که ژنتیکش اجازه افزایش قد بیشتر از حد معینی رو نمیده با هیچ دارویی نمیتوته قدش رو افزایش بده،مگر اینکه به خودش آسیب بزنه؛
قد ۱۷۰ برای یک فرد ۱۵ ساله طبیعی هست و شما هیچ مشکلی ندارید که بخواین به پرشک مراجعه کنید
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
sadgh5900
15-09-2015, 10:17
هیچ پزشک با وجدانی،در صورتی که کسی بیماری و یا رشد غیر طبیعی نداشته باشه،برای افزایش قد دارو نمیده.
عوامل موثر در قد یک نفر ژنتیک و عوامل تغذیه ای هستن.کسی که ژنتیکش اجازه افزایش قد بیشتر از حد معینی رو نمیده با هیچ دارویی نمیتوته قدش رو افزایش بده،مگر اینکه به خودش آسیب بزنه؛
قد ۱۷۰ برای یک فرد ۱۵ ساله طبیعی هست و شما هیچ مشکلی ندارید که بخواین به پرشک مراجعه کنید
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ممنون . ولا اکثریت رفقا و هم کلاسیا ازم قد بلنترن وقتی باهاشونم اعتماد به نفسمو از دست میدم وگرنه شکر خدا خوبه
javad2015
15-09-2015, 11:16
شما نکنه تو هلند تو زندگی میکنی؟!!!
من خودم قدم 178/179 هست تو خیابون که رد میشم 92 درصد ازم کوتاهترند 5 درصد هم قد و فقط 3 درصد بلندترند اونم هم نهایت 183 باشن.
مثلا تو کل اقوام ما فقط پدرم و 4 نفر دیگه قد بالای 180 دارن
احتمالا قد خودت و همکلاسی هات رو اشتابه اندازه گرفتی.من وقتی 16 ساله بودم 173 بودم.تو کلاس 30 نفری 5 نفر قدشون ازم بلندتر بود که اونا هم بلوغوشن زود رس بود.
نمیدونم والا شاید همکلاسی هات بلندن یا شایدم نسل جدید اینجوریه!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.