ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ویرایش لایسنس یک قالب سایت برای دامنه فارسی

a6543210
13-09-2015, 21:19
با سلام
دوستان یه دامنه فارسی برای سایتی که دامنه انگلیسی ای هم داره گرفتیم و کارای پارک دامین رو هم انجام دادم.

الان مشکلی که هست وقتی ادرس سایت رو به فارسی وارد می کنم باید به اصلاح وارد سایت بشه نمی شه و هیچ عکس العملی یا پیغامی نمی ده!
مثلا فک کنید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم و دامین فارسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت.com) رو خریدیم و کارای پارک دامین رو هم انجام دادیم .

سایت به صورت جوملا طراحی شده و قالب سایت هم از این انگلیسی هاست که فارسی تبدیل شده(از سایت p30template.comگرفتم.هاست و دامین رو هم از سایت abtinweb.com گرفتم.)
پاسخی که سایت فروشنده دامین فارسی داده اینه:

پیغام :
سلام
نیم سرورهای دامنه شما روی نیم سرورهای زیر از همان زمان ثبت تنظیم شده است
ns1.abtinweb.com
ns2.abtinweb.com
می توانید در هوایز مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهمین دلیل اگر بدرستی دامنه را پاک کرده اید باید بدون مشکل سایت شما الان لود شود
الان چک کردیم دامنه به هاست پارک شده است
"آیا شما قالبی که خریداری کرده اید دارای لایسنس است؟
اگر قالب جوملای شما لایسنس دارد است باید از آنجایی که خریداری کرده اید بخواهید برای دامنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت.com) نیز برای همین قالب لایسنس صادر کند."

ممنون می شم در این مورد بنده رو راهنمایی کنید چطور می تونم لایسنس قالب رو خودم ویرایش کنم یا این مشکلو حل کنم؟

با تشکر

tabriz-info
15-09-2015, 11:06
ببینید بعضی وقت ها قالب ها و اسکریپتهای پولی لاینسنس رو مخصوص یک دومین ست میکنن این بحثش جداست که باید به اونا خبر بدید تا روی این دومین هم لایسنس رو بدن

اما برای اینکه مطمئن بشید یک فولدر داخل روت باز کنید که جدا از جوملاتون باشه و یه فایل html اپلود کنید و با ادرس دومین پارک شده برید ببینید کار میکنه یا نه

اگر کار کرد که اونوقت از لایسنس میتونه باشه

البته شما تنظیمات htaccess رو هم باید در نظر داشته باشید که میتونه تاثیر گذار باشه

قبل از ارائه راه حل باید مطمئن بشید که مشکل از کجاست

a6543210
15-09-2015, 22:19
ببینید بعضی وقت ها قالب ها و اسکریپتهای پولی لاینسنس رو مخصوص یک دومین ست میکنن این بحثش جداست که باید به اونا خبر بدید تا روی این دومین هم لایسنس رو بدن

اما برای اینکه مطمئن بشید یک فولدر داخل روت باز کنید که جدا از جوملاتون باشه و یه فایل html اپلود کنید و با ادرس دومین پارک شده برید ببینید کار میکنه یا نه

اگر کار کرد که اونوقت از لایسنس میتونه باشه

البته شما تنظیمات htaccess رو هم باید در نظر داشته باشید که میتونه تاثیر گذار باشه

قبل از ارائه راه حل باید مطمئن بشید که مشکل از کجاست

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادین

بنده یه فایل html نمونه داخل روت همانطور که گفته بودین آپلود کردم و تست که کردم که به گفته شما درست بود و وقتی با دامنه فارسی سایت رو لود کردم دیدم فایل جدید لود شد!

حالا به نظرتون باید چی کار کنم؟سایت p30template.com هم که گویا پولو خوردن و جواب ایمیل مارو نمی دن!
ممنون می شم کمک کنید که یه طور سایت رو با دامین فارسی هم راه بندازیم.

با تشکر فراوان

a6543210
19-09-2015, 21:17
راحل رو خودم یافتم!
بعد پارک دامین باید از قسمت management به آدرس سایت دایرکت می دادیم!

گفتم تجربه دوستانی که بلد نیستن بیشتر شه و بی جواب نمونه!