مشاهده نسخه کامل
: بازی جادوگران افسانه ای [ آنلاین ]
S.R Download
13-09-2015, 20:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه !
پس از مدت ها انتظار بالاخره بازی منتشر شد ! :n02:
کار این بازی حدود 1 سال طول کشید ! دلایل بسیاری سبب شد که اینهمه طول بکشه ولی به هر حال الان ساخت بازی به اتمام رسیده :n01:
تو مدتی که رو این بازی کار میکردم خیلی چیزا درباره ساخت بازی های آنلاین یاد گرفتم ! از این به بعد هم کارمو ادامه میدم :n06:
متاسفانه خبر بد اینه که طبق تحقیقات من توی این یک هفته تا وقتی انجین گیم میکر برای اجرا شدن به DirectX نیاز داره نمیشه فایل سرور رو روی VPS اجرا کرد اما مثل اینکه میخوان تو نسخه دوم گیم میکر استدیو اینو اضافه کنن :n03: پس میشه گفت این بازی فعلا سرور اصلی نداره ! اما میشه اونو با نرم افزار هایی مثل Hamachi به صورت آنلاین بازی کرد ! :n06:
میدونم این بازی خیلی خیلی جای کار داره ! و منم میخواستم چیزای خیلی باحالی بهش اضافه کنم اما به خاطر جریان پیش اومده ( همین VPS ) این نوع آپدیت ها ارزشی نداره فعلا !
میخوام از این به بعد روی بازی های LAN تمرکز کنم !
داخل بازی راهنمای کامل بازی وجود داره حتما بخونیدش !
در قسمت Credits هم یه چیزایی هست که تو خود بازی وجود نداره ( مثل Music ) دیگه به بزرگی خودتون ببخشید !
اینم لینک دانلود بازی : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا اگه خواستید قرار میزاریم تو Hamachi یه دست با هم بزنیم :n09:
اینم فایل سرور برای ساختن سرور : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن برای اینکه بتونید بازی کنید باید فایل سرور رو اجرا کنید سپس فایل اصلی بازی
با تشکر :n40:
S.R Download
14-09-2015, 11:35
مشخصات سرور Hamachi :
سرور 1 :
Network ID : Legendary Wizards
Password : 123
سرور 2 :
Network ID : Legendary Wizards 2
Password : 123
جوین بدید با هم یه دست بزنیم :n02:
S.R Download
16-09-2015, 14:24
دوستان خدا رو شکر یکی پیدا شد سرور بزنه فقط شرط گزاشته که بازیت باید خیلی خفن بشه و کلی چیز باید بهش اضافه کنی :n02:
منم الان دارم روی بازی کار میکنم تا قشنگ ترش کنم پس فکر کنم یه مدتی طول بکشه
تا اون موقع بای :n02:
Public Enemy
18-09-2015, 12:16
با سلام . فایل سرور رو که اجرا می کنم ، رزولوشن به شدت کاهش پیدا می کنه . راه حلی برای رفع این مشکل داری ؟
S.R Download
18-09-2015, 13:35
با سلام . فایل سرور رو که اجرا می کنم ، رزولوشن به شدت کاهش پیدا می کنه . راه حلی برای رفع این مشکل داری ؟
سلام
از این لینک استفاده کنید : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو خودم اجرا کردم مشکلی پیش نیومد
لینک جایگرین پست اول شد
Reza Azimy_RW
20-09-2015, 14:06
تبریک بالاخره تمومش کردی من که فکر نمیکردم این بازی به جایی برسه :دی
به هر حال حتما میتستمش سبکش واسم جالبه در کل موفق باشی :n12:
S.R Download
20-09-2015, 15:14
تبریک بالاخره تمومش کردی من که فکر نمیکردم این بازی به جایی برسه :دی
به هر حال حتما میتستمش سبکش واسم جالبه در کل موفق باشی :n12:
خواهش میکنم !
شاید اینطور فکر میکردی چون پروژه های قبلی ام همشون نیمه تموم رها شده بود ! :n14:
خوشحال میشم تست کنی و نظرتو بگی البته همونطور که گفتم خیلی خیلی کار داره و الان هم دارم روش کار میکنم و قابلیت ساختن Clan و ... رو بهش اضافه میکنم :n01:
Iloveu-ALL
20-09-2015, 18:25
آقا تبريك ميگم
اين بازي تو سيستم من مشكل داره
وقتي بازي رو باز ميكنم صفحه سياه مياد ... فكر كنم از مانيتورم باشه كه با بعضي از رزولويشن ها مشكل داره.
راهي حلي واسه اين داري؟ فكر كنم اگه بازي رزولويشن مانيتور رو تغيير نده مشكل حل بشه
الان واسه من رو اين كار ميكنه: 1366x768
S.R Download
20-09-2015, 19:42
آقا تبريك ميگم
اين بازي تو سيستم من مشكل داره
وقتي بازي رو باز ميكنم صفحه سياه مياد ... فكر كنم از مانيتورم باشه كه با بعضي از رزولويشن ها مشكل داره.
راهي حلي واسه اين داري؟ فكر كنم اگه بازي رزولويشن مانيتور رو تغيير نده مشكل حل بشه
الان واسه من رو اين كار ميكنه: 1366x768
مرسی ممنون :n16:
خود بازی یا فایل سرور ؟
میشه عکس بگیرید ؟
Iloveu-ALL
20-09-2015, 20:47
مرسی ممنون :n16:
خود بازی یا فایل سرور ؟
میشه عکس بگیرید ؟
خودبازی!
احتمال زیاد مشکل از مانیتور منه | من این مشکل رو وقتی رزلویشن ویندوز رو تغییر میدم هم دارم
نمیشه عکس گرفت!
کل صفحه سیاه میشه و راهی ندارم جز ریست سیستم!
alt + f4 هم کار نمیکنه!
S.R Download
21-09-2015, 09:09
خودبازی!
احتمال زیاد مشکل از مانیتور منه | من این مشکل رو وقتی رزلویشن ویندوز رو تغییر میدم هم دارم
نمیشه عکس گرفت!
کل صفحه سیاه میشه و راهی ندارم جز ریست سیستم!
alt + f4 هم کار نمیکنه!
از این لینک استفاده کنید : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ؟
لینک جایگزین پست اول شد
مهراب سرافرازي
02-10-2015, 09:45
سلام لطفا اگه سورس استرتتژيك داريد بگزاريد
S.R Download
03-10-2015, 19:01
سلام لطفا اگه سورس استرتتژيك داريد بگزاريد
با گرفتن سورس چیزی یاد نمیگیری خودت تلاش کن کمک هم خواستی در خدمتم :n06:
مهراب سرافرازي
04-10-2015, 19:44
ميخوام مثله بازي قلعه و.... يك منو اون پايين درست كنم كه چند خونه داشته باشه و روي هر گزينه كه بزنيد دستگاه وساختمان بياد لطفا اگه ميتوني اموزش بده
مهراب سرافرازي
04-10-2015, 19:51
ميتوني ايا
- - - Updated - - -
تنها مشكلي دارم همين عزيزم
S.R Download
04-10-2015, 20:38
ميخوام مثله بازي قلعه و.... يك منو اون پايين درست كنم كه چند خونه داشته باشه و روي هر گزينه كه بزنيد دستگاه وساختمان بياد لطفا اگه ميتوني اموزش بده
دوست عزیز اینجا جای سوال پرسیدن نیست !
میتونی یه آبجکت که با حرکت دوربین حرکت میکنه درست کنی و پایین room بزاری بعدش تعریف کنی که اگه موس روش کلیک شد بتونی ساختمان رو بسازی
S.R Download
08-10-2015, 15:55
میخوام یکی از کد های مخفی بازی رو افشا کنم :n02:
تو بازی دکمه ALT رو زده و در پنجره باز شده عدد 2882 را تایپ کنید.
حالا یکی از مورد علاقه ترین آهنگ های من از کارتون عزیز مصر براتون پخش میشه :n02:
حالشو ببرید :n09:
S.R Download
20-12-2015, 18:35
آقا با یه شات جدید از قسمت انتخاب جادو که اول بازی باید انتخاب کنید اومدم !!!! :n05:
دارم خیلی کند رو بازی کار میکنم به خاطر درس و مشق و .... ولی حتما حتما تا آخرش میرم نگران نباشید :n09:
احمد دات
20-12-2015, 22:41
آقا با یه شات جدید از قسمت انتخاب جادو که اول بازی باید انتخاب کنید اومدم !!!! :n05:
دارم خیلی کند رو بازی کار میکنم به خاطر درس و مشق و .... ولی حتما حتما تا آخرش میرم نگران نباشید :n09:
:n16::n16::n16::n16:
ایشالا تا عید تموم میشه :n26:
S.R Download
11-01-2016, 18:37
به بازی اسپل اضافه کردم که هر کلاس سه نوع اسپل متفاوت داره. با آوردن موس بر روی اسپل ها توضیحات اون اسپل در سمت راست گوشه صفحه نمایش داده میشه :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.