nad3rshah
13-09-2015, 19:38
سلام دوستان
من یه چندتا مشکل دارم..
اول اینکه این مشخصات سیستم من هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از 2تا هارد دیسک 500 و 80 استفاده میکنم.همیشه هم ویندوز 7 داشتم هیچ مشکلی هم نداشت
بعد دیدم ویندوز 10 اومده گفتم بزار اپگرید کنم..این کارم کردم دیدم ویندوز 10 با اپگرید کامل نیست و باید ویندوز رو دانلود کنم از اول نصب کنم
اینکارم کردم..ولی وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم سیستم یه خورده سنگین شد و صدای خش خش از کیس در اومد..دقت کردم دیدم صدا از سمت هارد میاد
ولی چون کیس بدجاست بازش نکردم
خلاصه ویندوز 10 رو بیخیال شدم و 7 رو دوباره نصب کردم که دیدم همون آش و کاسه هست
نه صدا قطع شد نه سرعت سیستم برگشت البته الان مشکلی نداره فقط صداهه اذیت میکنه
CHECK NOW کردم هیچی نشون نداد از درایو ها
بعد تسک منیجر رو باز کردم دیدم وضعیت به شکل زیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این در حالیه که قبلا وقتی باز میکردم CPU و MEMORY زیره 10% بودن و سیستم خیلی روون کار میکرد
اگر گوگل کروم یا چیزه دیگه باز کنم مموری میره بالای 80
حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم کمک کنید لطفا
من یه چندتا مشکل دارم..
اول اینکه این مشخصات سیستم من هست
من از 2تا هارد دیسک 500 و 80 استفاده میکنم.همیشه هم ویندوز 7 داشتم هیچ مشکلی هم نداشت
بعد دیدم ویندوز 10 اومده گفتم بزار اپگرید کنم..این کارم کردم دیدم ویندوز 10 با اپگرید کامل نیست و باید ویندوز رو دانلود کنم از اول نصب کنم
اینکارم کردم..ولی وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم سیستم یه خورده سنگین شد و صدای خش خش از کیس در اومد..دقت کردم دیدم صدا از سمت هارد میاد
ولی چون کیس بدجاست بازش نکردم
خلاصه ویندوز 10 رو بیخیال شدم و 7 رو دوباره نصب کردم که دیدم همون آش و کاسه هست
نه صدا قطع شد نه سرعت سیستم برگشت البته الان مشکلی نداره فقط صداهه اذیت میکنه
CHECK NOW کردم هیچی نشون نداد از درایو ها
بعد تسک منیجر رو باز کردم دیدم وضعیت به شکل زیره
این در حالیه که قبلا وقتی باز میکردم CPU و MEMORY زیره 10% بودن و سیستم خیلی روون کار میکرد
اگر گوگل کروم یا چیزه دیگه باز کنم مموری میره بالای 80
حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم کمک کنید لطفا