PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تغییرdrive letter ویندوز و بالا نیامدن؟؟؟؟

amirkalak6
13-09-2015, 19:02
سلام
دوستان من 2 تا هارد دارم که روی یکیش ویندوز از قبل بود من هارد دوم رو وصل کردم و روش یه ویندوز ریختم اومد که بالا اون یکی هاردمم باهاش اومد بالا

حالا که ریست کردم اون هاردم ازش جدا میکنم این ویندوز قبلیم بال نمیاد ظاهرا درایو C ویندوزم شده درایو G !! و بالا نمیاددددد

با برنامه های مختلفی بوت کردم مثلا با 7 bootable عوض نمیشه یعنی چون اونجا خودشون درایو C دارن اینو دیگه نمیزاره letter شو بزارم C

حالا چیکار کنم که این هارد قبلیم درایو C اسمش از G به همون C برگرده

ali_mohandes
13-09-2015, 19:33
باید همون هارد اولی که میخوای باشه رو بزنی یه بار ویندوز عوض کنی.....

amirkalak6
13-09-2015, 19:49
باید همون هارد اولی که میخوای باشه رو بزنی یه بار ویندوز عوض کنی.....

دیگه اینو که فکنم از بچه داداشمم میپرسیدم میگفت:n02:

من میخوام همون ویندوز بیاد بالا یه سری پسورد سیو شده توش دارم تو مرورگرو اینا داشنه باشمشون

vissoto
13-09-2015, 20:52
سلام
دوستان من 2 تا هارد دارم که روی یکیش ویندوز از قبل بود من هارد دوم رو وصل کردم و روش یه ویندوز ریختم اومد که بالا اون یکی هاردمم باهاش اومد بالا

حالا که ریست کردم اون هاردم ازش جدا میکنم این ویندوز قبلیم بال نمیاد ظاهرا درایو C ویندوزم شده درایو G !! و بالا نمیاددددد

با برنامه های مختلفی بوت کردم مثلا با 7 bootable عوض نمیشه یعنی چون اونجا خودشون درایو C دارن اینو دیگه نمیزاره letter شو بزارم C

حالا چیکار کنم که این هارد قبلیم درایو C اسمش از G به همون C برگرده

سلام

Startup Repair را امتحان کنید.

هارد دوم را از سیستم جدا کنید و نصب ویندوز را شروع کنید.
پس از رسیدن به مرحله Install Windows در گوشه پنجره Repair Your Computer را انتخاب کنید.
ممکن است پیامی نشان داده شود که مشکلی در ویندوز مشاهده شده است که آن را تایید و مراحل را ادامه دهید تا به پیام restart برسید و سیستم ریستارت شود.
در غیر این صورت ستاپ ویندوز هارد را برای یافتن درایو ویندوز جستجو می کند و آن را در لیست نشان می دهد. درایو ویندوز را انتخاب و Next را بزنید.
Startup Repair را انتخاب و مراحل را ادامه دهید.
ممکن است پس از ریستارت لازم باشد مراحل Startup Repair را دوباره انجام دهید.(هر بار یک Restart لازم است)

amirkalak6
18-09-2015, 15:53
نه فایده نداره هیچکدوم از این کارا.... درایو c شده g تا نتونم تغییرش بدم به c نمیشه!!!

vissoto
18-09-2015, 17:10
نه فایده نداره هیچکدوم از این کارا.... درایو c شده g تا نتونم تغییرش بدم به c نمیشه!!!

شاید Page file در یکی از پارتیشن های هارد دوم قرار گرفته و یا پارتیشن Active در یکی از پارتیشن های هارد دوم تنظیم شده است که با جدا کردن هارد دوم ویندوز مربوط به هارد اول بوت نمیشه .
اگر هارد دوم در دسترس است ؛ آن را متصل کنید و با ویندوز اول بوت شوید و در Disk Management این موارد را چک کنید.

amirkalak6
18-09-2015, 18:00
شاید Page file در یکی از پارتیشن های هارد دوم قرار گرفته و یا پارتیشن Active در یکی از پارتیشن های هارد دوم تنظیم شده است که با جدا کردن هارد دوم ویندوز مربوط به هارد اول بوت نمیشه .
اگر هارد دوم در دسترس است ؛ آن را متصل کنید و با ویندوز اول بوت شوید و در Disk Management این موارد را چک کنید.
خوب اخه مشکل اینجاست که ویندوز اول بالا نمیاد که...
تا صفحه welcomeمیاد بعد صفحه سیاه میشه ولی ایکن موس هستو تکونم میخوره دیگه نمیره جلو....

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk