مشاهده نسخه کامل
: کم و زیاد شدن درایو c
سلام
مادر بردم z97-k هست که تا 32 g رم میشه اضافه کرد.رم قبلی من 8 بود و لی الان ارتقا دادم به 32..یک مساله ای پیش آمد این بود که مقدار عدد هارد دیسک من متغییر میشد...گفتم شاید ویروسی شده باشه..از ابتدا فرمت کردم..دوباره پارتیشن بندی کردم.و مجدد ویندوز نصب کردم .
الان چند روزه از نصب میکذره ولی بازم هم این اتفاق پیش امده...مثلا الان 22.2 g خالی هست درایو c ولی یه وقتا میزنه 22.1 یا 21.8...این عدد متغییر میشه
الان نمیدونم از چیه؟؟
فکر میکردم شاید ویروسی باشه...که مجدد ویندوز ریختم.نشد
نمیدونم رمی که اضافه شده،میتونه تاثیر داشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
در Folder Option تنظیمات نشان داده شدن فایل های مخفی را فعال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایو C را چک کنید . حجم فایل های Pagefile.sys و Hiberfil.sys چقدر است ؟
حجم فضای خالی درایو C چقدر است ؟
سلام
در Folder Option تنظیمات نشان داده شدن فایل های مخفی را فعال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایو C را چک کنید . حجم فایل های Pagefile.sys و Hiberfil.sys چقدر است ؟
حجم فضای خالی درایو C چقدر است ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگامی که رم 8 گیگابایت نصب بود این مشکل وجود نداشت ؟ (نرم افزارها همان نرم افزارهایی هستند که زمان رم 8 گیگابایت در سیستم نصب بودند؟
چون کاهش تدریجی حجم فضای خالی درایو C طبیعی است و وقتی نرم افزار ها اجرا شوند و یا به اینترنت متصل شوید و از مروگرها استفاده کنید فایلهای موقتی( temporary) در درایو C کپی می شوند.
یا مثلا System Restore پس از نصب نرم افزارها یا حذف آنها یک Restore point ایجاد می کند که باعث کاهش حجم فضای خالی درایو C می شوند. یا آپدیت ویندوز باعث کاهش حجم ضای خالی درایو C می شود.
نرم افزارهای بهینه ساز در سیستم نصب نیست ؟ (CCleaner ؛ ......) چون این نرم افزارها با حذف فایل های اضافی باعث افزایش فضای خالی درایو C می شوند.
چک کنید حجم این دو فایل در درایو C چقدر است ؟
هنگامی که رم 8 گیگابایت نصب بود این مشکل وجود نداشت ؟ (نرم افزارها همان نرم افزارهایی هستند که زمان رم 8 گیگابایت در سیستم نصب بودند؟
چون کاهش تدریجی حجم فضای خالی درایو C طبیعی است و وقتی نرم افزار ها اجرا شوند و یا به اینترنت متصل شوید و از مروگرها استفاده کنید فایلهای موقتی( temporary) در درایو C کپی می شوند.
یا مثلا System Restore پس از نصب نرم افزارها یا حذف آنها یک Restore point ایجاد می کند که باعث کاهش حجم فضای خالی درایو C می شوند. یا آپدیت ویندوز باعث کاهش حجم ضای خالی درایو C می شود.
نرم افزارهای بهینه ساز در سیستم نصب نیست ؟ (CCleaner ؛ ......) چون این نرم افزارها با حذف فایل های اضافی باعث افزایش فضای خالی درایو C می شوند.
چک کنید حجم این دو فایل در درایو C چقدر است ؟
نه .زمانی که رم 8 داشتم همچین چیزی تا حالا پیش نیامده بود.ویندوز هم کامل از ابتدا ریختم ولی نشد.
hiberfil : 23.7 GB
pagefile : 31.6 GB
شاید آپدیت کردم اینجوری شده.ولی تا حالا همچین چیزی ندیدم
نه .زمانی که رم 8 داشتم همچین چیزی تا حالا پیش نیامده بود.ویندوز هم کامل از ابتدا ریختم ولی نشد.
hiberfil : 23.7 GB
pagefile : 31.6 GB
شاید آپدیت کردم اینجوری شده.ولی تا حالا همچین چیزی ندیدم
تنها فایل هایی که پس از تغییر میزان رم تغییر می کنند ؛ این دو فایل هستند که حجم فعلی آنها مشکلی ندارد.
در ویندوز 7 حجم فایل Hiberfill.sys برابر است با 75% میزان رم نصب شده در سیستم و حجم فایل Pagefile.sys برابر است با حجم رم نصب شده در سیستم که حجم هر دو فایل در سیستم شما استاندارد است .
احتمالا این موضوع مشکلی برای سیستم ایجاد نمی کند ؛ چون ویندوز دوباره نصب شده و درایو C هم فرمت شده است و سیستم ویروسی نیست.
شما می توانید با استفاده از نرم افزار Folder Sizes Enterprise Edition درایو C را بررسی کنید.
نرم افزار FolderSizes Enterprise Edition را دانلود ؛ نصب و رجیستر کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در منوی استارت بر FolderSizes 7 (Administrator) کلیک کنید. پس از اجرای نرم افزار بر درایو C کلیک کنید. منتظر بمانید تا بررسی درایو پایان یابد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس از پایان بررسی گزینه Save results کلیک کنید. حالا یک نام دلخواه به این فایل XML اختصاص دهید و آن را ذخیره کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار را ببندید .
هنگامی که حجم خالی درایو C به صورت غیر عادی کم یا زیاد شد یا به صورت کلی حجم فضای خالی درایو C تغییر کرد ؛ نرم افزار را با کلیک بر FolderSizes 7 (Administrator) در منوی استارت اجرا کنید.
بر درایو C کلیک کنید و منتظر پایان بررسی فایلها باشید.
پس از بررسی فایل ها گزینه Compare را انتخاب کنید و آدرس فایل XML که قبلا ذخیره شده بود را انتخاب کنید.
حالا در سمت چپ نرم افزار تغییر حجم در فایل ها و فولدرها را مشاهده می کنید. رنگ سبز به معنای کاهش حجم و رنگ قرمز به معنای افزایش حجم می باشد. با این روش متوجه می شوید تغییرات حجم در کدام فولدرها انجام شده است.
با کلیک بر پوشه ها می توانید به پوشه نهایی که تغییر حجم در آن فولدر صورت گرفته برسید.
من این نرم افزار رو نصب کردم...و مراحلی که گفتین رو انجام دادم.وقتی این نرم افزار رو نصب کردم مقدارش از 19.8 به 26.5 تغییر کرد...ولی بازم این عدد کم میشه
خب اینججوری مقدار اصلی هارد رو متوجه نمیشم واقعا چقدر هست
مراحلی هم که انجام دادم 32MB قرمز ررنگ بود مربوط میشد به ducument بخش موزیک و ویدئو...
4kb هم مربوط میشد به بخش installer در windows
چطور میشه این عدد ثابت بشه؟
شاید بعد از آپدیت ویندو اینجوری شد...
اسکن هم کردم برای ویروس یابی ولی چیزی پیدا نکرد
من این نرم افزار رو نصب کردم...و مراحلی که گفتین رو انجام دادم.وقتی این نرم افزار رو نصب کردم مقدارش از 19.8 به 26.5 تغییر کرد...ولی بازم این عدد کم میشه
خب اینججوری مقدار اصلی هارد رو متوجه نمیشم واقعا چقدر هست
مراحلی هم که انجام دادم 32MB قرمز ررنگ بود مربوط میشد به ducument بخش موزیک و ویدئو...
4kb هم مربوط میشد به بخش installer در windows
چطور میشه این عدد ثابت بشه؟
شاید بعد از آپدیت ویندو اینجوری شد...
اسکن هم کردم برای ویروس یابی ولی چیزی پیدا نکرد
بر درایو C در برنامه FolderSizes 7 (Administrator) کلیک کنید و پس از پایان بررسی فایل ها از پنجره اصلی نرم افزار که نشان دهنده حجم پوشه ها و فایل ها است به صورت کامل عکس بگیرید و پس از تغییر حجم درایو C دوباره FolderSizes 7 (Administrator) را اجرا و بر درایو C کلیک کنید و پس از پایان بررسی دوباره عکس بگیرید. عکس ها را با هم مقایسه کنید ببینید فایل یا فولدری که حجم آن تغییر کرده مشخص نمیشه؟
اگر هنگام تغییر حجم درایو C نرم افزار خاصی در حال اجرا است ؛ بدون بستن آن نرم افزار بررسی را انجام دهید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.