ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه برای پاک کردن فایل های قدیمی در هنگام پر شدن هارد به صورت خودکار

alidanger_202
12-09-2015, 15:07
سلام
یک سرور ftp راه اندازی کردم تا تصاویر موجد در dvr رو به داخل کامپیوتر از طریق شبکه داخلی انتقال بده ( برای بک آپ ) حالا یک مشکل خیلی بد به وجود اومده اونم اینه که وقتی هارد پر میشه ftp server دیگه ادامه فایل ها رو به کامپیوتر نمیفرسته
میخواستم بدونم آیا نرم افزار یا فایل خواصی موجد هست که مثلا وقتی 95% از هارد پر شد فایل ها رو از آخر به اول ( بر اساس تاریخی که به داخل هارد روی سیستم ریخته شدن ) پاک کنه تا فضای خالی برای ورود فایل های جدید ایجاد بشه ؟ ( مثل کاری که خود dvr با هارد خودش انجام میده )
فکر نمیکنم نوشتن برنامش چند خطی بیشتر بشه اگه بلدید خواهشا کمک کنید
چند تا سایت هست که دیدم ولی چیزی سر در نیا وردم لینکشو میزارم لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

_H2_
15-09-2015, 00:16
سلام
یک چیز کوچک برایتان درست کردم ...
ولی شرمنده فرصت تغییر و اضافه و کم کردن و... را ندارم.

این برنامه برای اجرا حداقل به dotNet2.0 نیاز دارد.
برنامه کاری به حجم فایل ندارد، بلکه فایل های قدیمی را پاک میکند.
یک فایل DelOldFile.exe.config در کنار برنامه است که میتوانید با notepad باز و ویرایش اش کنید.
سه مقدار تنظیمی وجود دارد ...

اول Path که مسیر پوشه ای که میخواهید فایل هایش حذف شود را مشخص میکند، این حذف شامل فایل های داخل زیر پوشه ها هم میشود.

دوم Days که تعداد روزهایی را مشخص میکند که فایل های از آن مسن تر/قدیمی تر باشند حذف خواهد شد، مثلاً 7 مشخص کننده حذف فایل های با طول عمر یک هفته است.

سوم Filter که مشخص میکند چه نام فایل هایی باید حذف شود، مثلا *.* یعنی همه فایلها و zip.* یعنی فقط فایلهای zip

باز اگر میخواهید فایلی پاک نشود، کافی است ReadOnly اش کنید، فایل های ReadOnly حذف نخواهد شد.

پیشنهاد میکنم به کمک Task Scheduler خود ویندوز برنامه را برای اجرای هرروز یا هرشب در ساعتی خاص تنظیم کنید. (اگر با کار Task Scheduler آشنا نیستید بفرمائید تا راهنمایی کنم)

اخطار:
این برنامه عملاً امتحان نشده، استفاده از برنامه به مسئولیت خودتان است، شما باید مطمئن شوید که شرایط فایلهایی که پاک خواهند شد را درک کرده اید و سپس عملاً آن را امتحان و سپس از آن استفاده کنید.

موفق باشید.