ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره - باغ پسته و ...

Переклад не
10-09-2015, 21:02
سلام
یکی از دوستان یه باغ دو هزار متری داره که یه دو سالی میشه توش پسته کاشته . آدرس زمینش هم گویا تو حوالی شهرستان ایلخجی از استان آذر.شرقی هستش و تقریبا حومه ی کویرچه ی ارومیه (همون دریاچه ی ارومیه) قرار داره
از اونجایی که آگاهی نداره از باغداری و این چیزا میخواست اونجارو بفروشه یه ماشین بخره .البته یه باغ دیگه هم داره و اینا...
منم گفتم دست نگه داره
نظرتون چیه؟
فکر کنم بالای 200 اینا نهال پسته داره تو زمین
آیا ارزش داره این زمین؟ در آینده میتونه ازش پول دربیاره؟
ممنون

Переклад не
14-09-2015, 18:50
نظری نبود؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-09-2015, 05:12
سلام
کشاورزی هم مثل شغلهای دیگه زحمت و کار و مراقبت و سرکشی و رسیدگی میخواد
آیا اون اطراف باغ پسته هست ؟ پسته اش خوبه ؟ خوب میخرند ؟
آب کافی هست اونجا ؟
چند سال دیگه به بار میشینه ؟
آیا کسی هست که تجربه ی کافی در کاشت و نگهداری و برداشت پسته داشته باشه و بتونه دائم سرکشی کنه و یا همونجا بمونه ؟ چون پسته خیلی گرونه احتمال سرقت محصول زیاده

Rainy eye
19-09-2015, 01:08
سلام
پسته محصول بومی منطقه آذربایجان شرقی نیست ، همونطور که پسته تو استانای کویری مثل کرمان کاشته میشه یا کلا هر محصول دیگه ای مثل خرما تو استانای جنوبی یا مرکبات تو مازندران و... کشت و کار پسته تو منطقه فقط به خاطر شرایط جدیدیه که بعد از خشکسالی اون منطقه به وجود اومده و خاک اونجا شور شد .جهاد کشاورزی منطقه به کشاورزا توصیه کرده پسته بکارن که زمیناشون از دست نره ولی با توجه به سیر خشکسالی منطقه مطمئنا پسته هم تا چندسال آینده دیگه جواب نمیده چون تا یه حد معینی تحمل داره.
پسته و هر محصول باغبانی نیازمند اقلیم ثابتی هستند که سالیان سال آب و هواش عوض نشه وگرنه از بین میرن .مثلا اگه پسته تو رفسنجان کاشته میشه با اینکه خاک شوره ولی این حالت خاک بخاطر میزان ثابت بارندگی سالیانه تغییری نمیکنه و همینطور شرایط دیگه ای مثل دوماه دمای بالاتر از ۴۰ هم داره
اگه انتظار باردهی تجاری تو سالیان آینده رو دارین به نظر من برآورده نمیشه .
البته اینا رو باتوجه به مطالعه خودم تو این زمینه گفتم و اگه واقعا مسئله مهمیه از اساتید باغبانی دانشگاها و نه کارشناسان جهاد کشاورزی بپرسین