ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ۲۷ واحد باقیمانده کارشناسی پیوسته

miss_miss
10-09-2015, 14:08
سلام امیدواااااارم جوابمو بدین
من کلا ۲۷ واحد دارم تا درسم تموم بشه و از اونجایی که دانشگاه ما ۷ واحد معرفی به استاد میده من خواستم ۲۰ واحد بگیرم و ۷ تا هم معرفی به استاد
همه چیز خوب بود تا اینکه الان فهمیدم با کاراموزی فقط میشه ۱۶ واحد در ترم داشت...حالا من باید چیکار کنم؟؟؟
اگر کمیسیون موارد خاص تایید کنه میشه ؟ نامه از رییس اموزش چی ؟

سوال دوم : من اصلا نمیتونم ترم بهمن برم دانشگاه...مسایل خانوادگی
من قبلا کاردانی داشتم ولی کارشناسی پیوسته شرکت کردم و الان این مشکلو دارم اگه به هر دلیلی نتونستم حلش کنم میتونم مدرک معادل کارشناسی ناپیوسته بگیرم ؟
همه چارت ناپیوسته رو پاس کردم...

اینم بگم من ۲۳ واحد داشتم و قتی رفتم فرم انتخاب واحد ۲۴ تا بگیرم گفتن که ریاضی و فیزیک پیش دانشگاهی برات معادل نمیشه چون ۱۰ شدی واسه همین زیاد شد واحدام...طبق کمیسیون میشه ظاهرا اینا معادل بشه ولی دانشگاه این کارو نمیکنه....
و اگه حل نشه من محبورم با این همه واخد انصراف بدم....توروخدا به من بگید چیکار کنممممم

دانشگاه آزاد هستم.......

miss_miss
11-09-2015, 13:36
تروخدا یکی جواب بده...اگه نامه از مدیر اموزش بگیرم میتونم ۲۰ واحد انتخاب کنم؟
طبق قوانین کمیسیون دانشچو میتونه ۲ بار انتخاب واحد واحد بیشتر از حد مجاز داشته باشه البته اگه اموزش کل قبول کنه!!

Rhodes
11-09-2015, 17:36
من تا اونجایی که شنیدم قانون 16 واحد همراه با کاراموزی برداشته شده.شما بازم یه سوال بکنید.
ولی 7 واحد معرفی رو جایی نشنیدم.

iranch
11-09-2015, 17:54
سلام
دانشگاه چی هستی؟ازاد؟ پیام نور؟

miss_miss
11-09-2015, 19:15
دانشگاه ازاد - مقطع کارشناسی پیوسته هستم
دانشگاه ما تا ۷ تا رو معرفی میده....نامه کمیسیون میده. خیلی از بچه ها گرفتن...
و اینکه معادل سازی دروس رو طبق گفته بچه های همین سایت دیدم که دسن خود دانشگاه هست و دانشگاه ما اگه کاردانی رو تو دانشگاه خودشون میبودی همه رو معادل میکردن و واسه من که شهر دیگه بودم نه...
ایا میشه از طریق سازمان مرکزی اقدام کرد ؟
و اینکه انتخاب واحد بیش از حد محاز طبق قوانین کمیسیون ۲ بار دو طول تحصیل مجاز هست....ایا میتونم از طریقی پیگیری کنم؟
جون مجبور میشم انصراف بدم!

miss_miss
13-09-2015, 22:00
کسی در مورد معادل سازی چیزی نمیدونه ؟ من فقط یک واحد اضاف دارم تا فارغ بشم....

iranch
14-09-2015, 01:41
کسی در مورد معادل سازی چیزی نمیدونه ؟ من فقط یک واحد اضاف دارم تا فارغ بشم....

درووود
این 16 واحد با کار اموزی ، مطمئنی الان در دانشگاه ازاد اجرا میشه؟ از کی پرسیدی؟

miss_miss
14-09-2015, 12:40
درووود
این 16 واحد با کار اموزی ، مطمئنی الان در دانشگاه ازاد اجرا میشه؟ از کی پرسیدی؟

رفتم دانشگاه با نامه شورا و کمیسیون و هزار بدبختی ۲۰ واحد گرفتم...ولی حالا ۸ واحد میمونه برام که ۲ واحدشو قرار بوده معادل کنن نامه معادل سازی هم دارم ولی انجام نمیدن
اینو چیکار کنم ؟؟؟ دانشگاه تا ۷ واحد رو معرفی میده ولی مال من ۸ تا هست