ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید پرینتر

Atghia
09-09-2015, 18:07
سلام دوستان لطفا یک پرینتر خوب و معمولی برای استفاده شخصی (نه محیط کار و مغازه و...) معرفی کنید که:

سیاه و سفید باشه
لیزری باشه
حتما wi fi داشته باشه
تا 500 تومن

ترجیحا از hp یا canon

ممنون میشم راهنمایی کنید چون هیچ سررشته ای در این امر ندارم و واقعا نمیدونم چه مدل یا مدل هایی خوب هستند

:n40:

Atghia
10-09-2015, 20:51
دوستان لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه چون فردا میخوام اقدام کنم
ممنون:n40:

M.Sadegh.M
11-09-2015, 19:47
سلام

من اطلاع دقیقی از همه مدلا ندارم ولی خودم چند وقت پیش میخواستم بخرم و بعد از تحقیق مدل 127fn را خریدم.
هم خوش قیمت هست و هم کارایی که میخواستم را برام انجام میده
تو این چند وقتی که خریدم ازش راضیم و مشکله خاصی باهاش نداشتم.
فقط وایرلس نداره که اگه بتونید پرینتر را با کابل شبکه به یک مودم WIFI دار وصل کنید مشکل وایرلسش هم حل میشه و میتونید براش از لپ تاپ راحت و بدون سیم پرینت بفرستید.

امیدوارم کمکی کرده باشم.:n16:

Atghia
11-09-2015, 20:27
سلام

من اطلاع دقیقی از همه مدلا ندارم ولی خودم چند وقت پیش میخواستم بخرم و بعد از تحقیق مدل 127fn را خریدم.
هم خوش قیمت هست و هم کارایی که میخواستم را برام انجام میده
تو این چند وقتی که خریدم ازش راضیم و مشکله خاصی باهاش نداشتم.
فقط وایرلس نداره که اگه بتونید پرینتر را با کابل شبکه به یک مودم WIFI دار وصل کنید مشکل وایرلسش هم حل میشه و میتونید براش از لپ تاپ راحت و بدون سیم پرینت بفرستید.

امیدوارم کمکی کرده باشم.:n16:

سلام دوست عزیز
من واقعا ازتون ممنونم
درسته که من چندساعت پیش بلاخره خرید رو انجام دادم اما میخوام اینو بدونید از اینکه وقت گذاشتید و اهمیت دادید و جوابی اینجا فرستادید واقعا سپاسگزارم:n40:

+

من یک سامسونگ چندکاره گرفتم مدل M2070 هم پرینتر هست (سیاه سفید) هم اسکنر و کپی هم میکنه. حالا فعلا در ابتدای استفاده که اکی بوده باید دید به مرور زمان به چه صورته

نکته جالب هم اینکه NFC هم داره علاوه بر وای فای که من تونستم با نصب یک نرم افزار و استفاده از قابلیت NFC هم پرینت بگیرم (بلاخره NFC یه جا هم شد استفاده کنیم :n02:)

M.Sadegh.M
11-09-2015, 22:38
سلام دوست عزیز
من واقعا ازتون ممنونم
درسته که من چندساعت پیش بلاخره خرید رو انجام دادم اما میخوام اینو بدونید از اینکه وقت گذاشتید و اهمیت دادید و جوابی اینجا فرستادید واقعا سپاسگزارم:n40:

+

من یک سامسونگ چندکاره گرفتم مدل M2070 هم پرینتر هست (سیاه سفید) هم اسکنر و کپی هم میکنه. حالا فعلا در ابتدای استفاده که اکی بوده باید دید به مرور زمان به چه صورته

نکته جالب هم اینکه NFC هم داره علاوه بر وای فای که من تونستم با نصب یک نرم افزار و استفاده از قابلیت NFC هم پرینت بگیرم (بلاخره NFC یه جا هم شد استفاده کنیم :n02:)

اون زمان که من میخواستم خرید کنم پرینتر های سامسونگ فک کنم مشکل ریست چیپست هنگام شارژ مجدد داشتند.
(دقیق یادم نیست ، یا همین مشکل بود یا مشکلی شبیه این)
میخواستید از فروشنده کامل سوال کنید که موقع شارژ مجدد به مشکل نخورید و مجبور بشید کامل کاتریجا عوض کنید.

من برا اینکه دیدم HP تو بازار هست و از تعمیرکارا پرسیدم گفتند اگه مشکلی پیش بیاد راحت قطعاتش پیش میاد خودم HP خریدم.
حالا امیدوارم که جنس خوبی باشه و شما راضی باشید.

موفق باشید. :n16:

h_khozooei
12-09-2015, 16:19
مبارکت باشه من دیر رسیدم ولی ایکاش سامسونگ نمی خریدی. تو دراز مدت گرفتارت می کنه

Atghia
12-09-2015, 16:41
با حرفاتون خیلی نگران شدم:n37:
ای کاش یک کسی راهنمایی میکرد
واقعا هیچ اطلاعی نداشتم
یکی از دلایلی که همیشه دوست دارم در حد توانم در هرزمینه ای که اطلاعات دارم به بقیه کمک کنم همینه! چون الان حس یک ادم گرفتار رو خیلی خوب درک میکنم :|
ایشالله رفع شدنی هست دیگه؟
متوجهم دردسر داره ولی امیدوارم یبار مصرف نباشه ...:n28:

aminkhan2014
24-09-2015, 09:49
دوستان قصد خرید پرینتر 1102w HP را دارم ولی کانن مدل 6030w هم توی همین رنج قیمته،شما برای مصرف عادی خانگی چه مدلی را پیشنهاد میدهین؟مدل دیگری هم بالاتر سراغ دارین لطف کنید
هزینه شارژو ..نسبت به بقیه چطوره؟

h_khozooei
09-11-2015, 18:24
با حرفاتون خیلی نگران شدم:n37:
ای کاش یک کسی راهنمایی میکرد
واقعا هیچ اطلاعی نداشتم
یکی از دلایلی که همیشه دوست دارم در حد توانم در هرزمینه ای که اطلاعات دارم به بقیه کمک کنم همینه! چون الان حس یک ادم گرفتار رو خیلی خوب درک میکنم :|
ایشالله رفع شدنی هست دیگه؟
متوجهم دردسر داره ولی امیدوارم یبار مصرف نباشه ...:n28:

البته که هست. مبارکت باشه غصه نخور. هیچی پیش نمی آد.

- - - Updated - - -

دوستان قصد خرید پرینتر 1102w HP را دارم ولی کانن مدل 6030w هم توی همین رنج قیمته،شما برای مصرف عادی خانگی چه مدلی را پیشنهاد میدهین؟مدل دیگری هم بالاتر سراغ دارین لطف کنید
هزینه شارژو ..نسبت به بقیه چطوره؟

به نظرمن HP 400 رو بگیر. به از 1102 هست. ولی اگر می تونی

aminkhan2014
10-11-2015, 06:28
در این زمینه پست تون را قبلا دیده بودم،بنظرتون برای ماهی نهایتا 100-200 برگ پرینت مصرف خانگی401a صرفه داره؟