ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن کارت گرافیک روی ویندوز ایکس پی!!!

Alcatel.
09-09-2015, 16:03
سلام
کارت گرافیک asus geforce 210 silent 1G odb cooling رو ویندوز xp نصب نمیشه پیغام میده این کارت گرافیک روی xp نصب نمیشه !!! در حالی که روی کارتنش نوشته هفت ویستا و ایکس پی رو ساپورت میکنه!!!
چیکارش کنم؟ مشکل از کجاست؟ کسی لینک دانلود اخرین اپدیت درایور ایکس پی سرویس پک سه رو نداره بذاره شاید مشکل رفع شد.
لطفا راهنمایی کنید ممنون

| SoRoush 8K |
09-09-2015, 16:21
سلام
کارت گرافیک asus geforce 210 silent 1G odb cooling رو ویندوز xp نصب نمیشه پیغام میده این کارت گرافیک روی xp نصب نمیشه !!! در حالی که روی کارتنش نوشته هفت ویستا و ایکس پی رو ساپورت میکنه!!!
چیکارش کنم؟ مشکل از کجاست؟ کسی لینک دانلود اخرین اپدیت درایور ایکس پی سرویس پک سه رو نداره بذاره شاید مشکل رفع شد.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
میتونید از سایت خود ایسوز درایورش رو دانلود کنید فقط مطمئن باشید که برای اکس پی هستش . 32 بیت یا 64 بیتشم دقت بشه .:n16:

EXTREME
09-09-2015, 16:43
سلام
لطفا راهنمایی کنید ممنون
از تو سایت ایسوس یا انویدیا دانلوددکردید ؟ ورژن ویندوز رو هم در نظر بگیرید میتونید از درایور پک یا نرم افزارهای آنلاین استفاده کنید یک عکس از دیوایس منیجر هم بدید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk