مشاهده نسخه کامل
: دلیل روشن شدن فن موتور در هوای سرد و سرازیری
molkmail
08-09-2015, 22:41
پژو آردی دارم و ایرادی دارد که نمیدانم اشکال از رانندگی من است یا اشکال ماشین ، و آن اینکه وقتی در سراشیبی که نیاز به گاز دادن نیست و خصوصا در هوای سرد اگر با دنده بالا حرکت کنم یا ماشین را خلاص کنم (چند بار برای امتحان این اشکال، در سراشیبی کلاچ را نگه داشتم) درجه آمپر کم کم پائین می آید و وقتی نزدیک صفر میرسد فن ماشین روشن میشود و آمپر را به صفر میرساند و فن دائم روشن میماند تا چراغ استوپ ماشین روشن میشود و فن حتی اگر ماشین را خاموش هم کنم فن روشن میماند تا وقتی سرباتری را جدا کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید اشکال از چیست؟
kasra2002
09-09-2015, 04:03
دوست گرامی منظورتان از صفر چست؟
اگر به پایین ترین درجه مثل وقتی ماشین خاموشه می رسه یعنب یک ایراد به احتمال زیاد در اتصالی یکی از سیم ها یا سنسور ها دارید
آیا فقط در زمانی کهدر سرازیری هستید و فقط در زمانی که کلاچ می گیرید این اتفاق میوفته؟
در بقیه حالت ها درسته؟
اگر سیم سوکت ها ی سنسور ها جدا یا کنده و یا اتصالی داشته باشه ممکنه با شیب به پایین و کلاچ به بدنه ماشین بخورهو اتصالی کنه یا رله رو فعال کنه باید دقیق سیستم برقی رو چک کنید و از سالم بودن ترموستاتو تسمه واتر پمپ هم مطمئن شید
molkmail
11-09-2015, 11:10
سلام
فقط در سرازیری با دنده بالا یعنی وقتی موتور سرد میشود درجه آمپر تا جائی پائین می آید که انگار ماشین خاموش است در این زمان فن دوم روشن و چند لحظه بعد چراغ استوپ روشن میشود
در سایر مسیرهای صاف یا سربالایی یا استفاده از دنده سنگین در سرازیری هیچ اشکالی رخ نمیدهد
kasra2002
12-09-2015, 22:27
این اشکال به احتمال خیلی زیاد در شل بود خرابی و یاا اتصالی فیش سنسور یا خود سنسور هست
در صورتی که قطع بشه این اشکال بصورت ایرر در ای سی یو ثبت می شه و فکر می کنه مشکلی داره واونوقته که فن رو روشن می کنه و اخطار می ده
سنسور های دما رو چک و فیش ها و سیم هاشون رو بررسی کنیدقبل از عوض کردن یا باز کردن سنسور
molkmail
18-09-2015, 11:57
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند
اشکال را پیدا کردم
کمی روغن موتور که از اطراف موتور نشتی دارد داخل فیش مربوط به سنسور آب رفته و با اشکال در اتصال فیش به سنسور آب باعث این اشکال میشد
kasra2002
19-09-2015, 22:06
چه خوب که نذاشتید خرج براتون تراشیده بشه و با دقت مشکل رو پیددا کردید
سلام پراید۸۶ دارم صبح با روشن شدن ماشین فن روشن میشود علت چیه،همه چی برسب کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.