ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال مداوم هارد آداپتوری به برق به صورت مداوم ؟؟

albertxx
08-09-2015, 21:56
با سلام خدمت دوستان عزیز

راستش یه چنتا سوال فنی در مورد هارد اکسترنال دارم

یکی از اقوام یه هارد 3 ترا آداپتوری خریده (( وسترن ))
بعد سر یکسری مسائل عزیزانی که در همه فامیل ها (( شاید شما هم دارید )) موجود هستن در حرف همه فن حریف و همه کاره ولی در عمل ...... نظر تخصصی دادن که هارد آداپتوری همیشه باید به برق باشه !!!!!
راستش من خودم در این زمینه یه چیزایی حالیمه ولی این مورد رو نشنیدم !!

منم گفتم هروقت لازم داری به برق بزن اطلاعات آرشیو رو خارج کن بعد جدا کن
شایدم هفته ای 1 بار ازش استفاده کنه
خودم نزدیک 3 تا 4 ساله از اکسترنال استفاده میکنم و مشکلی نداشتم
موقع استفاده تکون ندادم و موقع تبادل از پورت نکشیدم
راه های استفاده صحیحشم بلدم
ولی همچین چیزی رو نشنیده بودم

من گفتم لزومی نداره همیشه تو برق باشه و هروقت لازم داری وصل کن و بعد جدا کن
اینجوری از نوسانات برق در امانه و حتی عمرشم بیشتر میشه چون اصلا در حال استفاده نیست !!

راستش گفتم بیام اینجاو عزیزانی که اطلاعات دقیقتری دارن بگن
شاید اشتباه کنم !
یه ذره تخصصی بگید ممنون میشم
این عزیز یه ذره حساسه

با تشکر

hamid3369
08-09-2015, 22:01
سلام هر موقع نیاز داری وصل کن و کارت که تموم شد خارج کن

albertxx
08-09-2015, 22:02
سلام هر موقع نیاز داری وصل کن و کارت که تموم شد خارج کن

موقع جدا کررن هم پورت usb و هم آداپتور رو از برق بکشم دیگه ؟؟

ali_mohandes
08-09-2015, 22:12
موقع جدا کررن هم پورت usb و هم آداپتور رو از برق بکشم دیگه ؟؟

خواستی بکش نخواستی نه ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

albertxx
08-09-2015, 23:16
خواستی بکش نخواستی نه ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

نه خب اینجوری جواب نمیخوام :n01:
بخوای بخوا نمیخوای نخوا نه

جواب و دلیل فنی میخوام
قاطع

تجربه و دلیل فنی

EXTREME
09-09-2015, 07:42
وسترن یک نرم افزار برای سیف ریمو برای هاردهای اکسترنالش داره با این نرم افزار موتور هارد خاموش میشه توصیه ای که تو سایت خودش شده اینه برای استفاده ابتدا اداپتور رو میزنید بعد کابل یو اس بی بعد استفاده میکنید بعد از استفاده با اون نرم افزار مخصوص ههارد رو سیف ریمو میکنید موتور هارد خاموش میشه سپس کتبل یو اس بی رو جدا کنید در اخر اداپتور اینطوری عمر هاردتون بیشتر میشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ata.royalfalcon
09-09-2015, 09:15
مدلهاي دسكتاپي وسترن ديجيتال تا زمانيكه از طريق USB به سيستم وصل نباشند ، اگر آداپتور به برق متصل بشود روشن نميشوند ولي همه مدلها اينطوري نيستند و روشن ميشوند و حتي پس از خاموش كردن سيستم هم روشن باقي ميمانند و موتور هارد ديسك هم همچنان در حال كار هست (استهلاك بيمورد) . خازنهاي موجود در آداپتور و ساير اجزاء عمر مفيدي دارند و با اتصال هميشگي به برق و به مرور زمان عمر مفيد و كارايي كاهش پيدا ميكند . پس بهترين كار اين هست كه اگر لازم ندارند آداپتور و همچنين USB رو جدا كنند . ضمناً اگر قرار بر اين باشه كه بطور دائم به برق متصل بمونه و همچنين به USB سيستم ، چرا هارد ديسك اينترنال نخريدند كه امنيت و كارايي بيشتري هم دارد !؟

يه مسئله ديگه اي كه هنوز تست نكردم بعضي از USB ها با وجود خاموش بودن سيستم ، همچنان داراي ولتاژ و جريان هستند كه شايد اين مدلهاي وسترن ديجيتال هم روشن بشوند يا پس از خاموش شدن سيستم روشن باقي بمانند .

ali_mohandes
09-09-2015, 10:26
نه خب اینجوری جواب نمیخوام :n01:
بخوای بخوا نمیخوای نخوا نه

جواب و دلیل فنی میخوام
قاطع

تجربه و دلیل فنی
اول از طریق ویندوز اجکتش کن با نرم افزارUSB Safety Removeبعدش یو اس بی رو خارج کن بعد هم اداپتور....موفق باشی

albertxx
09-09-2015, 11:38
وسترن یک نرم افزار برای سیف ریمو برای هاردهای اکسترنالش داره با این نرم افزار موتور هارد خاموش میشه توصیه ای که تو سایت خودش شده اینه برای استفاده ابتدا اداپتور رو میزنید بعد کابل یو اس بی بعد استفاده میکنید بعد از استفاده با اون نرم افزار مخصوص ههارد رو سیف ریمو میکنید موتور هارد خاموش میشه سپس کتبل یو اس بی رو جدا کنید در اخر اداپتور اینطوری عمر هاردتون بیشتر میشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

مدلهاي دسكتاپي وسترن ديجيتال تا زمانيكه از طريق USB به سيستم وصل نباشند ، اگر آداپتور به برق متصل بشود روشن نميشوند ولي همه مدلها اينطوري نيستند و روشن ميشوند و حتي پس از خاموش كردن سيستم هم روشن باقي ميمانند و موتور هارد ديسك هم همچنان در حال كار هست (استهلاك بيمورد) . خازنهاي موجود در آداپتور و ساير اجزاء عمر مفيدي دارند و با اتصال هميشگي به برق و به مرور زمان عمر مفيد و كارايي كاهش پيدا ميكند . پس بهترين كار اين هست كه اگر لازم ندارند آداپتور و همچنين USB رو جدا كنند . ضمناً اگر قرار بر اين باشه كه بطور دائم به برق متصل بمونه و همچنين به USB سيستم ، چرا هارد ديسك اينترنال نخريدند كه امنيت و كارايي بيشتري هم دارد !؟

يه مسئله ديگه اي كه هنوز تست نكردم بعضي از USB ها با وجود خاموش بودن سيستم ، همچنان داراي ولتاژ و جريان هستند كه شايد اين مدلهاي وسترن ديجيتال هم روشن بشوند يا پس از خاموش شدن سيستم روشن باقي بمانند .

اول از طریق ویندوز اجکتش کن با نرم افزارUSB Safety Removeبعدش یو اس بی رو خارج کن بعد هم اداپتور....موفق باشی

با تشکر از دوستان :n16:

فقط 2 سوال فنی دیگه

دقیقا چطور متوجه بشم هارد safe شده و موتورش خاموش شده ؟؟
چون دوستان گفتن اگه سیستم خاموش بشه ولی قبلش safe نکنید احتمال داره هارد در زمان خاموش بودن سیستم روشن باشه

بعضی مواقع safe نمیکنه و ایراد میگیره
در این حالت سیستم رو خاموش کنم با safe فرق داره ؟؟؟
چون پورت usb غیر فعال میشه و یه جورایی میشه همون safe

سوال دوم
هارد safe بشه موتور خاموش میشه و صداش خفه میشه دیگه درسته ؟؟؟

EXTREME
09-09-2015, 11:43
با تشکر از دوستان :n16:

فقط 2 سوال فنی دیگه

دقیقا چطور متوجه بشم هارد safe شده و موتورش خاموش شده ؟؟
چون دوستان گفتن اگه سیستم خاموش بشه ولی قبلش safe نکنید احتمال داره هارد در زمان خاموش بودن سیستم روشن باشه

بعضی مواقع safe نمیکنه و ایراد میگیره
در این حالت سیستم رو خاموش کنم با safe فرق داره ؟؟؟
چون پورت usb غیر فعال میشه و یه جورایی میشه همون safe

سوال دوم
هارد safe بشه موتور خاموش میشه و صداش خفه میشه دیگه درسته ؟؟؟

نرم افزار wd smartwave است در سایت خود وسترن است وقتی با این نرم افزار سیف ریمو کنید موتور دیگه کار نمیکنه و چراغ هارد خاموش میشه بعد میتونید کابل یو اس بی و سپس آداپتور رو جدا کنید

albertxx
09-09-2015, 13:53
سوال آخر

هارد اکسترنال آداپتوری واسش کیف موجوده ؟؟
من پرتابل دارم و کیفش خریدم ولی واسه آداپتوری کیف موجود هست ؟

چون خیلی بزرگه

ata.royalfalcon
09-09-2015, 16:28
سوال آخر

هارد اکسترنال آداپتوری واسش کیف موجوده ؟؟
من پرتابل دارم و کیفش خریدم ولی واسه آداپتوری کیف موجود هست ؟

چون خیلی بزرگه

موجود هست ولی فکر نمیکنم در بازار کشور پیدا بشه . اگر خیلی ضروری هست میتونید از کیف سامسونت سایز کوچک استفاده کنید و داخلشو با اسفنج پر کنید .