مشاهده نسخه کامل
: فرمت هارد اکسترنال
changi22
08-09-2015, 11:53
سلام ...من هاردم با فرمت dvr فرمت شده چطوری بدون فرمت کردن با ntfs یا ... ی کاری کنم کامپیوتر بشناسه...
تروخدا کمک کنید
ata.royalfalcon
08-09-2015, 13:06
سلام ...من هاردم با فرمت dvr فرمت شده چطوری بدون فرمت کردن با ntfs یا ... ی کاری کنم کامپیوتر بشناسه...
تروخدا کمک کنید
سلام .
يه تاپيك ديگه در همين انجمن هم زده بوديد ، لازم نبود مجدداً يه تاپيك ديگه ايجاد كنيد .
به هر حال ؛ ظاهراً DVR يه نوع فايل سيستم لينوكسي هست . پيشنهاد ميكنم از Linux Live استفاده كنيد و ببينيد ميتونيد پارتيشن مورد نظر رو mount كنيد ؟
اگر هم انكريپت شده باشه كه فقط توسط خود دستگاه ضبط كننده قابل استفاده هست .
changi22
08-09-2015, 16:25
اره میدونم ببخشید .. ولی کسی جواب نداد عجله داشتم وقتی هاردو وصل میکنم به تلویزیون نمیشناسه فرمت میکنه فرمت dvr و وقتی میبرم سییستم نمیشناسه که بالا بیاد باید برم منیجر فرمت کنم این عکسو ببینید وقتی وصل میکنم به تلویزیون...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود دستگاه فیلم ذخیره مییکنه ولی میخوام سیستم هاردو ببشناسه و فییلم هارو انتقال بدم ببه سییستم ... منظورتون اینه که لینوکس نصب کنم؟ الان سون دارم
ata.royalfalcon
08-09-2015, 18:01
اره میدونم ببخشید .. ولی کسی جواب نداد عجله داشتم وقتی هاردو وصل میکنم به تلویزیون نمیشناسه فرمت میکنه فرمت dvr و وقتی میبرم سییستم نمیشناسه که بالا بیاد باید برم منیجر فرمت کنم این عکسو ببینید وقتی وصل میکنم به تلویزیون...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود دستگاه فیلم ذخیره مییکنه ولی میخوام سیستم هاردو ببشناسه و فییلم هارو انتقال بدم ببه سییستم ... منظورتون اینه که لینوکس نصب کنم؟ الان سون دارم
نیازی نیست که لینوکس نصب کنید . میتونید از لینوکس live استفاده کنید (لینوکس ubuntu استفاده کنید که live هم هست) یعنی دیویدی لینوکس رو میذارید داخل رایتر و باهاش بوت میشید که بجای ویندوز ، لینوکس بالا میاد . بعد هارد اکسترنال رو متصل کنید و ببینید میتونید درایوها رو ببینید .
اگر نه دستور sudo fdisk -l رو در ترمینال وارد کنید و خروجی رو اینجا بذارید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.