مشاهده نسخه کامل
: آموزش طراحی وب
diegoyasan
08-09-2015, 10:48
سلام خدمت همه دوستان گرامی
از دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند.
من تصمیم دارم طراحی وب یادبگیرم رشته تحصیلیم هم کامپیوتر نیست
از اساتید فروم خواهشمندم منو راهنمایی کنین
چجوری یاد بگیرم کلاس برم یا کتاب بخونم ؟
اگه کلاس چه آموزشگاهی اگه کتاب چه کتابی؟
من کاربر تازه واردم اگه تو تالار اشتباهی پستمو قرار دادم خواهش میکنم جابجا کنید. ممنون.
ariaghadamain
09-09-2015, 16:28
سلام دوست عزیز
برای یادگیری طراحی وب راه های زیادی وجود داره که همش بستگی به این داره که شما با کدوم راه راحتترین من پیشنهاد میکنم اگه میخواهید زود نتیجه بگیرین رفتن به کلاس انتخاب کنین
پیشنهاد من آموزشگاه تحلیل داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است میتونین تو دوره های طراحی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزشگاه شرکت کنین و همزمان از مقالات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فیلم های آموزشی داخل سایت استفاده کنین.موفق باشین.
ariaghadamain
09-09-2015, 16:44
سلام دوست عزیز
برای یادگیری طراحی وب راه های زیادی وجود داره که همش بستگی به این داره که شما با کدوم راه راحتترین من پیشنهاد میکنم اگه میخواهید زود نتیجه بگیرین رفتن به کلاس انتخاب کنین
پیشنهاد من آموزشگاه تحلیل داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است میتونین تو دوره های طراحی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزشگاه شرکت کنین و همزمان از مقالات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فیلم های آموزشی داخل سایت استفاده کنین.موفق باشین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.