مشاهده نسخه کامل
: درد ناحیه پا
غول مرحله اخر
07-09-2015, 21:10
سلام
خیلی وقته که تو شهر یه مسافتی رو پیاده میرم
2تا پام از زانو به پایین مخصوصا عضلات پشت استخون ساق به شدت میگره و ردرد داره...
کف پام هم صاف هست+ زانو پرانتزی هستم
بنظرتون راه درمانش چیه؟
به چه متخصصی باید مراجعه کنم؟؟؟
.
.
.
متشکرم
mohamad skystar
07-09-2015, 22:53
سلام
2تا پام از زانو به پایین مخصوصا عضلات پشت استخون ساق به شدت میگره و ردرد داره...
بنظرتون راه درمانش چیه؟
.
.
.
متشکرم
در اولین فرصت به متخصص ارتوپدی مراجعه کنید.
سلام
بنظرتون راه درمانش چیه؟
.
.
.
متشکرم
سلام دوست عزیز...
ترجیحن به متخصص زانو مراجعه کنید....
شما باید حتمن از کفی های مخصوص که متناسب و مختص پای شما ساخته میشه استفاده کنی...حتی شاید لازم باشه به تشخیص پزشک از کفش های طبی استفاده کنید...بیش از حد نباید به زانو فشار بیارید....مثل انجام ورزش های سنگین...بالا و پایین رفتن از پله ها...تقویت عضلات چهار سر ران برای شما خیلی خیلی مهم هست....
ورزش هایی هم که برای زانو پرانتزی توصیه میشه..شنا قورباغه هست....یکی هم قرار دادن یک توپ بادی بین دو زانو...به صورتی که با زانو ها به توپ فشار بیارید....
برای کاهش درد هم می تونی سرما درمانی انجام بدی....و از داروهای ضدالتهابی استفاده کنی...
غول مرحله اخر
09-09-2015, 22:10
سلام دوست عزیز...
ترجیحن به متخصص زانو مراجعه کنید....
شما باید حتمن از کفی های مخصوص که متناسب و مختص پای شما ساخته میشه استفاده کنی...حتی شاید لازم باشه به تشخیص پزشک از کفش های طبی استفاده کنید...بیش از حد نباید به زانو فشار بیارید....مثل انجام ورزش های سنگین...بالا و پایین رفتن از پله ها...تقویت عضلات چهار سر ران برای شما خیلی خیلی مهم هست....
ورزش هایی هم که برای زانو پرانتزی توصیه میشه..شنا قورباغه هست....یکی هم قرار دادن یک توپ بادی بین دو زانو...به صورتی که با زانو ها به توپ فشار بیارید....
برای کاهش درد هم می تونی سرما درمانی انجام بدی....و از داروهای ضدالتهابی استفاده کنی...
ممنون
زانوم درد نداره! فقط از زانو به پایین درد داره مخصوصا عضلات پشت ساق پا
پله ها رو بالا پایین میکنم درد ندارم فقط یه مسافتی رو پیاده میرم درد داره
حالا اگه تو شهرمون متخصص زانو نبود چی؟؟؟
===
یه سوال: راستی این سرما درمانی و گرما درمانی چیه؟
مکانیسم شون به چه صورته؟ چیکار میکنن که درد رو کاهش یا افزایش میدن؟
بعضی مواقع میگن سرما بعضی مواقع میگم گرما خوبه!!!
با توجه به مشکلات آناتومیکی که در پا و زانو دارید،بهترین کار مراجعه به یک متخصص اورتوپدی هست که میتونه درمان شما رو انجام بده
در صورتی که شما نیاز به مداخله فوق تخصصی داشته باشید خودشون شما رو ارجاع میدن،
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ممنون
زانوم درد نداره! فقط از زانو به پایین درد داره مخصوصا عضلات پشت ساق پا
پله ها رو بالا پایین میکنم درد ندارم فقط یه مسافتی رو پیاده میرم درد داره
حالا اگه تو شهرمون متخصص زانو نبود چی؟؟؟
===
یه سوال: راستی این سرما درمانی و گرما درمانی چیه؟
مکانیسم شون به چه صورته؟ چیکار میکنن که درد رو کاهش یا افزایش میدن؟
بعضی مواقع میگن سرما بعضی مواقع میگم گرما خوبه!!!
خواهش می کنم دوست عزیز.....
وقتی زانو مشکلی در ساختارش و آناتوم ش پیش بیاد...عضلات دوقلو..مچ...کف پا همه درگیر میشن...
در صورتی که متخصص زانو نبود...به همون ارتوپد عمومی مراجعه کنید......
در رابطه با سرما درمانی و گرما درمانی....
به طور مثال..وقتی مچ پا پیچ میخوره....علائمی که انتظار میره..درد و تورم و گاهی هم کبودی هست....حالا اگر این مچ پای پیچ خورده رو بخوایم گرم کنیم باعث پرخونی این عضو میشه....در نتیجه که گردش خون تو مچ پا بیشتر میشه هم درد افزایش پیدا میکنه هم تورم....و زمان ترمیم بافت و بازگشت به حالت اولیه هم طولانی تر میشه...
بنابراین در این حالت از سرما درمانی استفاده میشه..تا گردش خون تو این ناحیه کم بشه...به دنبال اون تورم و درد هم خیلی خیلی کاهش پیدا میکنه...
میزان کبودی هم خیل کاهش پیدا می کنه...البته سرما درمانی هم زمان داره..تا 48 ساعت بعد از ضربه سرما درمانی باید انجام بشه...بعد از اون گرمادرمانی باید آغاز بشه....برای افزایش گردش خون و تسریع ترمیم بافت....
برای مواردی مثل آرتروز به طور کل سرمادرمانی خیلی پاسخ بهتری میده..برای کاهش درد....
برای گرفتگی عضلات..خصوصن اگر بعد از ورزش باشه..گرمادرمانی موثر هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.