مشاهده نسخه کامل
: ویروسه؟
golnush.d
07-09-2015, 13:39
سلام من انتی ویروسی نود 32 دارم و آپدیت هست
الان یه فایلی گرفتم که زیپ شده بود ولی داخلش یه فایل ورد هست با اسم autorun.inf و یک فایل paydownload.exe
اننتی ویروسم اسکن کرد ولی چیزی نزد،اما رو فلش ریختم فایلو و وقتی فلش رو وصل کرد usb disk security به عنوان ویروس شناسایی کرد
ویروس بوده؟
چکاری باید بکنم؟؟
golnush.d
07-09-2015, 13:50
من بعد از اینکه فایلارو اکسترکت کردم اتوران را پاک کردم ولی رو اون یکی قبل از پاک کردن اتوران کلیک کردم باز کردم ،سیستمم ویروسی شده الان؟!
سلام من انتی ویروسی نود 32 دارم و آپدیت هست
الان یه فایلی گرفتم که زیپ شده بود ولی داخلش یه فایل ورد هست با اسم autorun.inf و یک فایل paydownload.exe
اننتی ویروسم اسکن کرد ولی چیزی نزد،اما رو فلش ریختم فایلو و وقتی فلش رو وصل کرد usb disk security به عنوان ویروس شناسایی کرد
ویروس بوده؟
چکاری باید بکنم؟؟
من بعد از اینکه فایلارو اکسترکت کردم اتوران را پاک کردم ولی رو اون یکی قبل از پاک کردن اتوران کلیک کردم باز کردم ،سیستمم ویروسی شده الان؟!
سلام
اگر از سایت های ایرانی دانلود کرده باشید، احتمالا اتوران برنامه ی مورد نظر هست
فایل رو برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم
golnush.d
08-09-2015, 21:56
سلام ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون
خب این برنامه ویروس نیست، نگران نباشید
اگر USB Disk Security فایل AutoRun.inf رو بعنوان ویروس شناخته، این طبیعی هست. شما فایلی با همین نام درست کنید و در فلش کپی کنید و بعد فلش را از سیستم جدا و دوباره وصل کنید، میبینید که برنامه اون رو بعنوان ویروس شناسایی میکنه
نگران نباشید
- - - Updated - - -
سلام ممنون
خب این برنامه ویروس نیست، نگران نباشید
اگر USB Disk Security فایل AutoRun.inf رو بعنوان ویروس شناخته، این طبیعی هست. شما فایلی با همین نام درست کنید و در فلش کپی کنید و بعد فلش را از سیستم جدا و دوباره وصل کنید، میبینید که برنامه اون رو بعنوان ویروس شناسایی میکنه
نگران نباشید
golnush.d
09-09-2015, 14:26
خيلي ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.