ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موهاوی 2013 یا سانتفاه 2015

rezazrf
06-09-2015, 16:46
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
میخواستم نظر شما بزرگواران بدونم که کدوم انتخاب بهتری ....
سانتافه از نظر ظاهری بیشتر میپسندم ولی میخوام بهترین انتخاب داشته باشم

در درجه اول زیبایی و پرستیژ و کلاس ماشین برام مهمه
از نظر موتوری و شتاب موهاوی خیلی قوی تره ولی ظاهرش خیلی بنظرم جذاب نیست ...
یه خودرو 206 دارم که رفت و امدهای معمول با اون انجام میدم

موهاوی ها 3 سال از گارانتیش مونده ولی سانتافه بدون گارانتی
از نظر هزینه ای جاری ، هزینه تعمیرات ، بازار فروش و هر موضوع مرتبط لطفا بررسی کنید

Pourya-pc
06-09-2015, 17:26
درود بر شما . حقیقتا سانتافه ماشین بسیار زیبایی هست و از نظر امکانات چیزی کم نداره منتها خیلی زیاد شده و تقریبا توی شهر به تعداد زیادی ازش میبینید .
اگر ماشین خاص در کلاس سانتافه مد نظر دارید کیا سورنتوی جدید شرکتی ماشین جدید و عالی هست . موتورش با سانتافه یکیه و از نظر آپشن هم چیزی کم نداره . تنها فرقش جدیدبودنش هست ظاهرش هم به نظرم خیلی خوبه .
اما موهاوی ماشین بسیار قدرتمندی هست و از نظر ظاهر سعی شده چهره یک ماشین آفرودی رو به رخ بکشه . از نظر آپشن ضعیف تر از سانتافه هست اما کلاس و وجه موهاوی چیز دیگه ایی هست .قدرت بالا و تک بودن موهاوی برتری هست .
در کل من باشم با توجه به سلیقم سانتافه رو انتخاب میکنم چون تجربه داشتم و ماشین بسیار نرم و با سخاوتیه و طراحیش واقعا حرفی برای گفتن نزاشته .

rezazrf
06-09-2015, 17:40
درود بر شما . حقیقتا سانتافه ماشین بسیار زیبایی هست و از نظر امکانات چیزی کم نداره منتها خیلی زیاد شده و تقریبا توی شهر به تعداد زیادی ازش میبینید .
اگر ماشین خاص در کلاس سانتافه مد نظر دارید کیا سورنتوی جدید شرکتی ماشین جدید و عالی هست . موتورش با سانتافه یکیه و از نظر آپشن هم چیزی کم نداره . تنها فرقش جدیدبودنش هست ظاهرش هم به نظرم خیلی خوبه .
اما موهاوی ماشین بسیار قدرتمندی هست و از نظر ظاهر سعی شده چهره یک ماشین آفرودی رو به رخ بکشه . از نظر آپشن ضعیف تر از سانتافه هست اما کلاس و وجه موهاوی چیز دیگه ایی هست .قدرت بالا و تک بودن موهاوی برتری هست .
در کل من باشم با توجه به سلیقم سانتافه رو انتخاب میکنم چون تجربه داشتم و ماشین بسیار نرم و با سخاوتیه و طراحیش واقعا حرفی برای گفتن نزاشته .

مرسی از پیشنهاد زیبات
سورنتو دوست ندارم ...
تا جایایی که من دیدم موهاوی اپشنی کمتر از سانتافه نداره
میدونید کدوم اپشنی در سانتافه هست که در موهاوی 2013 نیست؟

Pourya-pc
06-09-2015, 19:08
اتوپارک ٬ اتوهلد ٬ دی لایت ٬ پانوراما ٬ دفلاک ٬ VOIS و رادار که در مدل فول سانتافه هست اما در موهاوی نیست .

rezazrf
06-09-2015, 19:36
اتوپارک ٬ اتوهلد ٬ دی لایت ٬ پانوراما ٬ دفلاک ٬ VOIS و رادار که در مدل فول سانتافه هست اما در موهاوی نیست .

خیلی ممنون
دوستان دیگر هم لطفا نظر بدن

hossein.az
11-09-2015, 17:48
خیلی ممنون
دوستان دیگر هم لطفا نظر بدن

نظر کلی و اکثریت همونی هست که پوریا جان گفتند
و بیشتر از این دیگه سلیقه ای میشه و بسته به سلیقه شماست
من موهاوی رو انتخاب میکردم به خاطر قدرت و تک بودنش
اما باید در نظر داشته باشید مصرفش بیشتر از سانتافست و مشتری سانتافه بیشتره
اما دیگه تعدادش توی هرشهری نسبت به بقیه بیشتر شده و دیگه اون تکی رو نداره