ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک درباره Kmplayer

KAMYK
06-09-2015, 01:10
سلام به همگی

دیروز ویندوز یک لپ تاپو عوض کردم و آخرین ورژن kmplayer هم ریختم ولی دوتا مشکل پیش اومده:
اول اینکه اندازه پنجره برنامه روی 600*500 باقی مونده و روی هر فیلمی که میرم چه HD چه Full HD چه معمولی اندازه پنجره برنامه کوچکه و متناسب با کیفیت فیلم کوچک و بزرگ نمیشه
دوم اینکه قبلآ وقتی آیکون فایل ها را بزرگ می کردی عکس اولین فریم فیلم روی آیکونش میامد یعنی به جای آیکون یک نمایی از فیلم میامد که شما بدون باز کردن فیلم می تونستی از روی عکس آیکون بدونی چیه ولی حالا نمیاد

khalilimahdi
08-09-2015, 13:28
خوب دلیلش اینکه شما KMPlayer Setup رو درست اجرا نکردی و تنظیم نکردی شما برو توش و بزن تنظیمات پیشفرض اگه نشد تنظیمات سفارشی رو به دقت تنظیم کن

Amir Silent
21-09-2015, 19:51
سلام
من با مشگل عدم اجرای فایل های تصویری رو به رو شدم
آخرین نسخه هم دانلود کردم ولی بازم فایل های تصویری اجرا نمیشن
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

elihessi
29-09-2015, 14:04
عزیز دل انگیز فایلتو اجرا کن وقتی که شروع به پخش کرد دکمه 6 رو از رو کیبردت بزن

elihessi
29-09-2015, 14:05
سلام به همگی

دیروز ویندوز یک لپ تاپو عوض کردم و آخرین ورژن kmplayer هم ریختم ولی دوتا مشکل پیش اومده:
اول اینکه اندازه پنجره برنامه روی 600*500 باقی مونده و روی هر فیلمی که میرم چه HD چه Full HD چه معمولی اندازه پنجره برنامه کوچکه و متناسب با کیفیت فیلم کوچک و بزرگ نمیشه
دوم اینکه قبلآ وقتی آیکون فایل ها را بزرگ می کردی عکس اولین فریم فیلم روی آیکونش میامد یعنی به جای آیکون یک نمایی از فیلم میامد که شما بدون باز کردن فیلم می تونستی از روی عکس آیکون بدونی چیه ولی حالا نمیاد

عزیز دل انگیز فایلتو اجرا کن وقتی که شروع به پخش کرد دکمه 6 رو از رو کیبردت بزن