مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن ویندوز 8.1 و 10
nevada123
06-09-2015, 00:41
با سلام
من یک سیستم قدیمی با مشخصات زیر دارم که در حال حاضر ویندوز 7 ورژن 32 بیتی روی اون نصب هست ولی موقعی که میخوام ویندوز 8.1 یا 10 نصب کنم اولا که از طریق بوت همون ابتدا روی لوگوی ویندوز 8.1 و 10 گیر می کنه و اصلا چیزی نمیاد و از داخل خود ویندوز هم وقتی روی setup کلیک میکنم و کمی مراحل اولیه رو جلو می بره پیغام میده که پردازنده ی شما از NX پشتیبانی نمی کنه. میشه دوستان لطف کنند و توضیح بدن NX چی هست؟؟
Main Board
ECS 865PE-A V 2.0
CPU
Intel Pentium 4 3.2GHz/ 1M cache/ 800MHz FSB
RAM
2.5 GB DDR
2x 1GB
2x 256MB
VGA
MSI Nvidia GeForce FX5500
Power Supply
230Watt TSCO
HDD
Seagate 80GB IDE
Hitachi 500GB SATA
CD-ROM
SONY IDE
nx از اجرای بعضی کدها جلوگیری میکنه گمونم مخفف no execute. پردازنده شما خیلی قدیمیه دیگه فکر نکنم داشته باشه همچین قابلیتی اگه باشه تو بایوس هست باید nx رو فعال کرد. البته پنتیوم۴ فکر کنم کلن نداره اینو نمیشه بالاتر از ویندوز ۷ نصب کرد دیگه
nevada123
06-09-2015, 09:13
متشکرم. بله توی بایوس و در قسمت CPU features باید Execute disable bit رو فعال کرد. ولی با این وجود باز هم نتونستم نصب کنم.
milad.xp
06-09-2015, 09:23
با سلام
من یک سیستم قدیمی با مشخصات زیر دارم که در حال حاضر ویندوز 7 ورژن 32 بیتی روی اون نصب هست ولی موقعی که میخوام ویندوز 8.1 یا 10 نصب کنم اولا که از طریق بوت همون ابتدا روی لوگوی ویندوز 8.1 و 10 گیر می کنه و اصلا چیزی نمیاد و از داخل خود ویندوز هم وقتی روی setup کلیک میکنم و کمی مراحل اولیه رو جلو می بره پیغام میده که پردازنده ی شما از NX پشتیبانی نمی کنه. میشه دوستان لطف کنند و توضیح بدن NX چی هست؟؟
Main Board
ECS 865PE-A V 2.0
CPU
RAM
2.5 GB DDR
2x 1GB
2x 256MB
VGA
Power Supply
230Watt TSCO
HDD
Seagate 80GB IDE
Hitachi 500GB SATA
CD-ROM
SONY IDE
با سلام
کانفیگ سیستم شما تقریبا مثل سیستم منه (و شاید کمی قویتر).
من یکسالی هست ویندوز 8 رو سیستمم نصبه و مشکلی ندارم.البته ویندوز 8.1 یا 10 نریختم، ولی بعیده که جواب نده.
چند تا نکته باید مد نظرتون باشه:
1- اصلا به اینکه ویندوزتون رو از روی فلش بریزین، حتی فکر هم نکنین.(صبر حضرت ایوب (ع) رو می طلبه)
2- بررسی کنین که DVD نصب ویندوزتون ایرادی نداره.
3- اگه مراحل بالا جواب نداد، مراحل زیر رو هم تست کنین:
3-الف) رم های 256 رو در بیارین و رم های 1 گیگ رو یکی در میون (رو مادربورد اسلات های رم یکی در میون رنگشون فرق میکنه، منظورم اسلات های هم رنگه) نصب کنین تا حالت دو کاناله فعال بشه (به شرطی که هر دو رم باس یکسانی داشته باشن- با CPUZ چک کنین)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-ب) اگه جواب نگرفتین هارد 80 رو جدا کنین و نصب ویندوز رو با تک هارد چک کنین
(تو رو خدا دقت کنین اشتباهی کاری نکنین که فایلاتون رو از دست بدین)
هشدار: در تمامی مراحل برای لود شدن ویندوز حداقل 10 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه صبر الزامی هست.
با آرزوی موفقیت.یاعلی
nevada123
06-09-2015, 10:13
با سلام
کانفیگ سیستم شما تقریبا مثل سیستم منه (و شاید کمی قویتر).
من یکسالی هست ویندوز 8 رو سیستمم نصبه و مشکلی ندارم.البته ویندوز 8.1 یا 10 نریختم، ولی بعیده که جواب نده.
چند تا نکته باید مد نظرتون باشه:
1- اصلا به اینکه ویندوزتون رو از روی فلش بریزین، حتی فکر هم نکنین.(صبر حضرت ایوب (ع) رو می طلبه)
2- بررسی کنین که DVD نصب ویندوزتون ایرادی نداره.
3- اگه مراحل بالا جواب نداد، مراحل زیر رو هم تست کنین:
3-الف) رم های 256 رو در بیارین و رم های 1 گیگ رو یکی در میون (رو مادربورد اسلات های رم یکی در میون رنگشون فرق میکنه، منظورم اسلات های هم رنگه) نصب کنین تا حالت دو کاناله فعال بشه (به شرطی که هر دو رم باس یکسانی داشته باشن- با CPUZ چک کنین)
3-ب) اگه جواب نگرفتین هارد 80 رو جدا کنین و نصب ویندوز رو با تک هارد چک کنین
(تو رو خدا دقت کنین اشتباهی کاری نکنین که فایلاتون رو از دست بدین)
هشدار: در تمامی مراحل برای لود شدن ویندوز حداقل 10 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه صبر الزامی هست.
با آرزوی موفقیت.یاعلی
سلام دوست من.
من ویندوز 7 رو هم از روی فلش مموری نصب کردم روی سیستمم و به نظرم که این روش نسبت به نصب از روی CD یا DVD سریع تر هست. از طرفی من DVD ROM ندارم و فقط یک عدد CD ROM روی سیستمم هست. کارهایی که میفرمایید بسیار حوصله میخواد. در مورد رم ها مشکل عجیبی توی همین ویندوز 7 برخورد کردم و اونم اینکه 2 تا رم کینگستون 1 گیگابایتی با باس 400 مگاهرتز رو به صورت 2 کاناله و 2 تا رم 256 مگابایتی مشابه رو هم به صورت دو کاناله در کنار اون رم های 1 گیگابایتی روی مادربرد نصب کردم و در این حالت سیستم معمولا بالا نمیامد یا اگر هم بالا میامد خیلی کند بود. تنها با وجود رم های 1 گیگابایتی به صورت 2 کاناله سیستم بعد از یه مدت روشن بودن قفل میکرد و فریز می شد. به این صورت که اشاره گر موس یکجا می موند وکار دیگری نمی شد کرد به جز ریست سخت افزاری! ولی با تک کاناله قرار دادن رم های 1 گیگاباتی و اضافه کردن رم های 256 مگابایتی مشکلی نیست!! تعجبم برای اینه که رم ها همه چیشون یکسان بود، حتی گارانتیشون! توی صفحه ی بوت ابتدایی هم حالت dual channel فعال می شد.
با سلام
Main Board
ECS 865PE-A V 2.0
CPU
RAM
2.5 GB DDR
2x 1GB
2x 256MB
VGA
Power Supply
230Watt TSCO
HDD
Seagate 80GB IDE
Hitachi 500GB SATA
CD-ROM
SONY IDE
سلام
برای نصب ویندوز 8 و ویندوزهای جدیدتر از آن مانند ویندوز 8.1 و ویندوز 10 پردازنده باید به صورت همزمان از SSE2 و PAE وNX پشتیبانی کند.(برای نصب ویندوزهای 64بیتی ویژگی های دیگری هم لازم است)
نرم افزارCoreinfo را دانلود کنید.(با حجم 200 کیلوبایت) و سپس در منوی استارت بنویسید cmd و سپس cmd را اجرا کنید.
فایل دانلود شده را با موس به پنجره cmd بکشید و اینتر را بزنید.
(در صورت دانلود این برنامه به صورت فشرده ؛ ابتدا آن را از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل با پسوند exe در پنجره cmd رها کنید)
ابتدا چک کنید پردازنده از PAE پشتیبانی می کند یا خیر . در صورت عدم پشتیبانی CPU از PAE ؛ امکان استفاده از NX هم وجود ندارد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nevada123
06-09-2015, 12:30
ممنونم دوست عزیز. موارد گفته شده رو انجام دادم و ظاهرا همه چیز رو ساپورت میکنه و لی چرا نمیتونم ویندوز 8.1 و 10 نصب کنم؟؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزیز. موارد گفته شده رو انجام دادم و ظاهرا همه چیز رو ساپورت میکنه و لی چرا نمیتونم ویندوز 8.1 و 10 نصب کنم؟؟!!
CPU سیستم شما از NX پشتیبانی نمی کند. (عدم وجود علامت * در سطر مربوط به NX)
اگر ویندوزی که می خواهید نصب کنید32 بیتی است و در بایوس هم تنظیمات مربوط به NX فعال است و از طریق بوت هم نصب ویندوز را امتحان کردید و نتیجه نگرفتید به احتمال زیاد در سیستمی با این CPU امکان نصب ویندوزهای جدیدتر از ویندوز 7 وجود ندارد.
نصب ویندوز 8 و ویندوزهای جدیدتر از آن در CPUهایی با سوکت 478 امکان پذیر نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
milad.xp
06-09-2015, 14:00
سلام دوست من.
من ویندوز 7 رو هم از روی فلش مموری نصب کردم روی سیستمم و به نظرم که این روش نسبت به نصب از روی CD یا DVD سریع تر هست. از طرفی من DVD ROM ندارم و فقط یک عدد CD ROM روی سیستمم هست. کارهایی که میفرمایید بسیار حوصله میخواد. در مورد رم ها مشکل عجیبی توی همین ویندوز 7 برخورد کردم و اونم اینکه 2 تا رم کینگستون 1 گیگابایتی با باس 400 مگاهرتز رو به صورت 2 کاناله و 2 تا رم 256 مگابایتی مشابه رو هم به صورت دو کاناله در کنار اون رم های 1 گیگابایتی روی مادربرد نصب کردم و در این حالت سیستم معمولا بالا نمیامد یا اگر هم بالا میامد خیلی کند بود. تنها با وجود رم های 1 گیگابایتی به صورت 2 کاناله سیستم بعد از یه مدت روشن بودن قفل میکرد و فریز می شد. به این صورت که اشاره گر موس یکجا می موند وکار دیگری نمی شد کرد به جز ریست سخت افزاری! ولی با تک کاناله قرار دادن رم های 1 گیگاباتی و اضافه کردن رم های 256 مگابایتی مشکلی نیست!! تعجبم برای اینه که رم ها همه چیشون یکسان بود، حتی گارانتیشون! توی صفحه ی بوت ابتدایی هم حالت dual channel فعال می شد.
سلام مجدد
چند نکته:
1- من اون مراحل رو کلی گفتم که اگه بعدا کسی مشکل شما رو داشت شاید کارش راه بیفته.
2- من وقتی با فلش خواستم ویندوز نصب کنم خیلی طول کشید، پس مشکل از سیستم یا فلش من بوده که بدین وسیله پوزش می طلبم.
3- اون حرکتی که شما با رم هاتون زدین رو منم تقریبا انجام دادم (یعنی دو تا دوکاناله همزمان) که جواب نداد.
(البته من شخصا 2 گیگ دوکاناله رو به 2.5 گیگ یک کاناله ترجیح میدم.)
4- همونطور که دوست عزیز vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن، Cpuی شما NX رو ساپپورت نمیکنه.
(فقط تعجب میکنم از اینکه Cpuی من با اینکه از Cpuی شما ضعیفتره، چطوره که از NX پشتیبانی میکنه-خداروشکر)
Good Luck
nevada123
06-09-2015, 17:18
سلام مجدد
چند نکته:
1- من اون مراحل رو کلی گفتم که اگه بعدا کسی مشکل شما رو داشت شاید کارش راه بیفته.
2- من وقتی با فلش خواستم ویندوز نصب کنم خیلی طول کشید، پس مشکل از سیستم یا فلش من بوده که بدین وسیله پوزش می طلبم.
3- اون حرکتی که شما با رم هاتون زدین رو منم تقریبا انجام دادم (یعنی دو تا دوکاناله همزمان) که جواب نداد.
(البته من شخصا 2 گیگ دوکاناله رو به 2.5 گیگ یک کاناله ترجیح میدم.)
4- همونطور که دوست عزیز vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن، Cpuی شما NX رو ساپپورت نمیکنه.
(فقط تعجب میکنم از اینکه Cpuی من با اینکه از Cpuی شما ضعیفتره، چطوره که از NX پشتیبانی میکنه-خداروشکر)
Good Luck
میشه شما مشخصات دقیق پردازنده تون رو بذارید اینجا با نرم افزار cpu-z؟؟
و همینطور با نرم افزاری که دوستمون گفتند از طریق cmd چک کنید که از NX پشتیبانی میکنه یا خیر؟!!
milad.xp
06-09-2015, 17:32
میشه شما مشخصات دقیق پردازنده تون رو بذارید اینجا با نرم افزار cpu-z؟؟
و همینطور با نرم افزاری که دوستمون گفتند از طریق cmd چک کنید که از NX پشتیبانی میکنه یا خیر؟!!
بفرمایین.
nevada123
06-09-2015, 19:23
بفرمایین.
حدس می زدم! دوست من پردازنده ی شما یک ورژن بالاتر از پردازنده ی من هست. مال شما سوکت 775 هست و مال من سوکت 478!! شما می تونستید از مدل مادربرد من و عکسی که خودتون از مادربرد توی ارسال های قبلی گذاشتید این مورد رو متوجه بشید. باز هم از لطفتون ممنونم دوست من.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.