مشاهده نسخه کامل
: فرمت dvr
changi22
05-09-2015, 20:36
سلام کسیی نمیدونه فرمت dvr چیه؟ چی کار کنیم که کامپیوتر بشناسه؟ هارد اکسترنال با فرمت dvr چطور کامپیوتر بشناسه؟
سلام کسیی نمیدونه فرمت dvr چیه؟ چی کار کنیم که کامپیوتر بشناسه؟ هارد اکسترنال با فرمت dvr چطور کامپیوتر بشناسه؟
سلام.
dvr پسوند فایل های ضبط شده با بعضی از دستگاه های ست تاپ باکس هست (مثل بعضی از مدل های مارشال).
برای اجرای چنین فایل هایی در کامپیوتر، من از برنامه Elecard استفاده می کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: البته مثل این که منظور شما فرمت هارد هست، نه پسوند فایل ویدئویی.
changi22
06-09-2015, 17:53
من مشکل شناخت هارد دارم همین ست تاپ باکس مینویسه میگه هارد ناشناختس و باید فرمت شود با فرمت dvr و وقتی فمرمت میشه هاردو به سییستم میزنم نمیشناسه و باید فرمت ntfs بشه با این نرم افزار حل میشه؟ بله منظور من فرمت هارده ی راه حل گین ممنون
من مشکل شناخت هارد دارم همین ست تاپ باکس مینویسه میگه هارد ناشناختس و باید فرمت شود با فرمت dvr و وقتی فمرمت میشه هاردو به سییستم میزنم نمیشناسه و باید فرمت ntfs بشه با این نرم افزار حل میشه؟ بله منظور من فرمت هارده ی راه حل گین ممنون
این مشکلی که شما گفتی من تا حالا باهاش برخورد نکردم. اون برنامه برای پخش فایل های dvr روی کامپیوتره و به درد مشکل شما نمی خوره.
changi22
06-09-2015, 18:37
خب به نشر شما از پارتیشن primre به local تغییر بدم سیستم میشناسش؟ گرچه ستاپ باک باز فرمت میکنه با فرمت dvr
خب به نشر شما از پارتیشن primre به local تغییر بدم سیستم میشناسش؟ گرچه ستاپ باک باز فرمت میکنه با فرمت dvr
متاسفانه اطلاع ندارم.
من قبلا یک بار MP3Player رو زدم به ست تاپ باکس یک فایلی تو MP3Player ایجاد کرد که هر کاری می کنم پاک نمی شه.
در مورد پارتیشن: تو انجمن قسمت هارد بپرسید بهتر نتیجه می گیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.