مشاهده نسخه کامل
: مشکل روشن نشدن کامپیوتر
با سلام
چند روز پیش وقتی دکمه power کیس رو میزدم فن سی پی یو و فن کیس و فن منبع تغذیه کمتر از یه ثانیه روشن و بعد کامپیوتر خاموش میشد. تعمیر کار گفت power سوخته، power نو خریدم دوباره همون مشکل وجود داشت. به طور اتفاقی کابل power سی پی یو رو جدا کردم، دیدم کامپیوتر روشن میشه و فن ها(سی پی یو، کیس و power) شروع به کار میکنند.
آیا مشکل از cpu هست یا مادر بورد؟ ممکنه مشکل از ضعیف شدن فن cpu باشه؟
میتونه از مدار تغذیه مین بیشتر از فت یا ماسفت باشه مین رو به یک تعمیرکار نشون بدید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
با یکی دوتا تعمیرکار صحبت کردم، از فت یا ماسفت سر در نمی آوردن. یکیشون میگفت مشکل از چیپسته.
به نظر شما میتونه از چیپست باشه؟ البته مادربورد رو بردم پیش یه تعمیرکار دیگه گفتم مدار تغذیه دور cpu رو چک کنه. هنوز جواب نداده.
بیشتر این نوع مشکلات از مدار تغذیه مین است کدوم چیپست رو گفتن روی مین چندین چیپست هست وقتی با کشیدن کابل atx سیستم روشن میشه بیشتر میتونه از مدار تغذیه مین باشه حالا یا فت یا ماسفت خازن صافی مدار pwm و ....
تعمیرکار گفت همه قطعات رو چک کرده ظاهرا همه سالم بودن غیر از I/O . می گفت قیمت I/O هم حدود 40 50 هزار تومن هست.
سلام
I/O رو هم عوض کرد ، باز هم درست نشد. این دفعه میگفت کامپیوتر روشن میشه ولی دائم restart میکنه. ولی با یه cpu دیگه بالا میاد. ولی وقتی بورد رو روی کیس نصب کردم (البته با همون cpu خودم)، دوباره همون مشکل اول رو داشتم. یعنی سیستم روشن نمیشه. حتی بنا به گفته تعمیرکار restart هم نمیکنه.
مدار تغذیه مین رو براتون بررسی کردن ؟ من خودمم تعجب کردم که تعمیرکار گفت مشکل از i/o است بهتره به تعمیرکار بگید با یک پردازنده دیگه مینتون رو هم بررسی کنه
فکر کنم مشکل از فن cpu باشه. خمیر سیلیکون که زدم بهش، سیستم روشن شد و بالا اومد ولی چند دقیقه که کار میکنه دمای cpu به شدت بالا میره و سیستم دوباره خاموش میشه.
قبلا دمایی که LED جلوی کیس نشون میداد، نهایتا 33، 34 درجه و اکثرا حدود 30 درجه بود. ولی الان دما تا 40 هم میرفت. نرم افزار هم دمای cpu رو حدود 40، دمای Min رو 34 و دمای Max رو 113 درجه نشون داد.
در ضمن دو تا از پایه های فن cpu شکسته. فکر کنم باید فن رو عوض کنم.
با نرم افزار hw mobitor حداکثر دما رو چقدر نشون میده ؟ بله خاموش شدن سیستم میتونه از دمای بالای پردازنده باشه فن رو حتما عوض کنید و یک خمیر خوب بزنید
با همون نرم افزار hw monitor چک کردم که ه بار حداکثر دما رو 113 نشون داد و بعدش رو 101 درجه ثابت شد.
پس به ترتیب گفته شده اقدامات لازم رو انجام بدید و دمای پردازنده رو کنترل کنید فن پردازنده خمیر و تهویه کیس در مواردی دمای بالای پردازنده میتونه به خاطر پاور و مین هم باشه
دیروز یه فن 15 تومنی جدید خریدم ولی فقط یه کم دما رو پایین آورد. در حد یکی دو درجه. دیشب رفتم یه فن 35 تومنی خریدم ،تازه متوجه شدم که cpu توی تعمیرگاه اشتباها عوض شده. cpu خودم intel dualcore 6600 3.06 بود ولی این یکی پنتیوم 4، 3 گیگا هرتز هست. با فن جدید امتحان نکردم.
دمای بالا میتونه از ناسازگاری cpu جدیده با بقیه سیستم باشه؟ چون cpu usage اکثرا 100 درصد بود. و برنامه در حال اجرا رو که توی task manager میبستم دوباره باز میشد.
موقع بالا اومدن، کامپیوتر اکثرا دو تا بوق میزد و در برخی موارد اصلا بالا نمیومد.
مشخصات سیستم اینه:
مادربورد asus p5p41t le
ram apacer 4 gb /1333
vga xfx 5450 2gb ddr3
power 430 وات گیگابایت
چه پروسسی میزان cpu usage رو بالا میبره ؟ این میتونه از ویندوز و ویروس هم باشه نمیخواین پردازندتون رو به تعمیرکار بگید پس بده ؟ اون پردازنده خودتون از این خنک تره و با یک فن استوک معمولی هم خنک میشه پپنتیوم 4 دمای بالایی داره و باید از این فن استوک با هیت سینک بزرگا براش بزارید با دور بالا تا خنک بشه مگر اینکه خود پردازندش ایراد داشته باشه که خنک نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.