مشاهده نسخه کامل
: بد شانسی
sagad1369
03-09-2015, 22:12
سلام خدمت دوستان،ادم بد شانس باید چیکار کنه که اینهمه بد نیاره؟چرا بعضی خوش شناسند ؟بعضی انگار فامیل اقای همساده:n02: هستند کلا روی نوار بدبیاری هستند،خودم دیگه نمیدونم چرا هیچکاری برام درست نمیشه.اگه کسی بلده چجور باید بدشانسی رو دور کرد.فقط نگین دید ادم عوض بشه همهچیز درست میشه.لطفا اگه راه حلی دارین بگین:n40: حتی اگه مذهبی باشه.
شانس دست خداست و سرنوشتی که برای شما از بدو تولد نوشته با بد شانسی فقط کنار بیا خودت میبینی چفدر راحتتر هستی
من خودم نه ادم مذهبی هستم نه ادعا دارم ولی.... نماز خوندن خیلی تو روحیه اثر داره شما که به قول خودت بدشانسی خودتو قوی کن فکر نکن تو دنیا شما یه نفر اینجوری هستی نه 80% ادما شانسشون تو برج ..... هست :n26:
دقیقا!
من تا 11 یالگی بازیم بد بود بخاطر روحیه(فوتبال:n02:)
مامانم گفت نماز بخون روحیه میگیری از اون موقع تا حالا هیچوقت بدشانسی نیووردم:n33:
شانس دست خداست و سرنوشتی که برای شما از بدو تولد نوشته با بد شانسی فقط کنار بیا خودت میبینی چفدر راحتتر هستی
من خودم نه ادم مذهبی هستم نه ادعا دارم ولی.... نماز خوندن خیلی تو روحیه اثر داره شما که به قول خودت بدشانسی خودتو قوی کن فکر نکن تو دنیا شما یه نفر اینجوری هستی نه 80% ادما شانسشون تو برج ..... هست :n26:
تفکر اینکه بدشانسی عامل بدشانسیه
منم همینجوریم همین که فکر میکنی بدشانسی باعث میشه واقعا بدشانسی بیاری
لزوما همه نباید خوش شانس باشن
برای مثال: خود من موقع فلش گوشیم برق رفت فک کن احتمالش چقدر کمه بردش سوخت ولی خوش شانسی این بود که گارانتی رایگان عوض کرد.
بنظرم سعی کن به خودت تلقین کنی خوش شانسی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چیزی به اسم خوش شانسی و بد شانسی وجود نداره و خرافه است، پس نسخه پیچی هم معنی نداره!
تمام اتفاقاتی که در اطراف ما و برای ما رخ میده بازتاب و نتیجه اعمال خودمون یا دیگران هست.
چیزی به اسم خوش شانسی و بد شانسی وجود نداره و خرافه است، پس نسخه پیچی هم معنی نداره!
تمام اتفاقاتی که در اطراف ما و برای ما رخ میده بازتاب و نتیجه اعمال خودمون یا دیگران هست.
اره موافقم
همون بازتاب اعمال خودمون یا دیگران اگه نتیجش برای کسی خوب باشه میگن خوش شانسه اگه نتیجش بد باشه میگن بد شانسه
در ضمن صرفا خودمون یا دیگران نیست
یه وقتایی اتفاق هایی میفته که از دست من و شما خارجه.
VahidDG2007
03-09-2015, 23:53
دقیقا موافقم بطور مثال در دوران دانشجویی موفق بودم و خدا بهم رو کرد و خیلی از کارهای دیگه اما بطور مثال بعد از این اتفاقات خوب سهام پدیده گرفتم و گرفتار شدم!!!!!!!!!!!
brad pitt
04-09-2015, 11:48
دست تفکرته
اینم که میگن نماز بخون چون تفکرتو بهتر میکنه
وگرنه خارجی ها که خیلیاشون دین دارن چی ؟ سعی میکنند خودشون فکرشون و مثبت کنند و پس از هر شکستی می ایستند
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-09-2015, 14:40
سلام
در قضاوت در موردِ اینکه کی خوش شانسه کی بدشانسه عجله نکنین . تا کار تموم نشده و نتیجه ی نهائی آشکار نشه معلوم نمیشه شانس با کی بوده
مثال:
کسی که یکدفعه به طور اتفاقی با یک خانوم خوشکل و پولدار آشنا میشه و باهاش رابطه برقرار میکنه و خانومه براش ماشین میخره و کلی هم پول بهش میده برای ارتباط داشتن , ممکنه فکر کنه چقدر خوش شانسه که یه همچین زن خوشکل و پولدار و اهل دلی !!!! یهو از آسمون افتاده تو راهش .
اما بعد از مدتی وقتی میفهمه از همون زن مبتلا به ایدز شده یا معتاد به الکل و مواد مخدر شده و زنه هم ازش خسته شده و ولش کرده رفته دنبال یه قربانی دیگه , اونوقت میگه بدبخت تر و بدشانس تر از من وجود نداره . ای کاش مرده بودم و با این زن پلید آشنا نمیشدم . یا برعکس , یک زن با مرد پولدار و خوشکل آشنا بشه و همین ماجرا برای زنه پیش بیاد .
پس در قضاوت عجله نکنین
گاهی چیزی که فکر میکنین به ضررتونه به نفعتونه و چیزی که فکر میکنین به نفعتونه به ضررتونه
مثالهای واقعی اینجوری اونقدر زیاده که حد نداره
برنده ی زندگیِ دنیا کسی هست که با باطنِ سالم و پاک زندگی رو به پایان میرسونه . ممکنه در مسیرش از تولد تا مرگ , سلامتی بدنش رو از دست بده و حتی بی دست یا بی پا یا کور یا فلج کامل بشه . ممکنه همه ی دار و ندارِ مادیش و عزیزانش رو از دست بده اما باز با باطنی سالم و پاک زندگی رو به پایان ببره چون چیزی که اهمیت داره "پایان خوش" هست نه خوش بودن در مسیر زندگی
پایانتان خوش باد
======================================
ضمناً در هیییچ جای هییییچ کتاب آسمانی خدا به هییییچ کسی تعهد نداده که اگر ایمان بیاره و از گناهان دوری کنه و کارهای خیر و خداپسندانه انجام بده دیگه مشکلی براش پیش نمیاد یا مشکلاتش راحت حل میشه و همه ی امور بر وفق مرادش خواهد بود و سختی و سربالائی و پیچ و خم نمیبینه در زندگیش و همه ی آرزوهاش برآورده میشه
چنین طرز فکری خیال پردازی هست
ایمان به آزمایش بودنِ زندگی دنیا باعث کم شدن آرزوها و خواسته ها , کم شدن مشکلات و قدرتِ صبر و تحمل زیاد در سختیها و مشکلاتِ ناخواسته میشه .
انسانی که این چیزها رو قبول داشته باشه , در زندگیش سختی میبینه اما بدبختی نمیبینه . سربالائی و پیچ و خم میبینه اما گم نمیشه و به سلامت به خط پایان میرسه و وقتی مرگ رو ملاقات میکنه شاید از شادی گریه کنه و بگه بالاخره امتحان تموم شد و من از قبول شده ها هستم (فُزتُ وَربّ الکعبة) . در لحظه ی مرگ , سختیهای مسیر زندگیش رو به یاد میاره و اینکه به خودش میگفته صبر کن تحمل کن سختیها پایان داره چون زندگی پایان داره و هر چقدر هم طول بکشه ابدی نیست و بالاخره یه روز تموم میشه . این شخص با دل آرام و مطمئن میمیره
sagad1369
04-09-2015, 20:56
سلام خدمت دوستان.چجوری بگم هر کاری میخوام انجام بدم بد میارم.گوشی نو،پلمپ.بعد یک روز دهنیش از کار افتاد تا حالا دو بار این اتفاق برام افتاده یا توی صف بانک وقتی نوبت من رسید برق قطع شد از در بانک بیرون نرفتم برق وصل شد دوباره نوبت گرفتم شاید خنده دار باشه دوباره برق رفت :n28: مثل مجسمه دیگه توی بانک صبر کردم تا اخرش وصل شد و هزار مورد دیگه.دستم هم نمک نداره به هر کی هم کمک میکنم اخرش همیشه ادم بد میشم نمیدونم سرنوشت من چرا اینجوریه.میگین مال طرز فکرها اما اینجور نیست ادم تا این موارد براش پیش میاد معلومه تا اخر عمر اینجوریه. مگه اینکه خدا منو از توی فهرست سیاهش در بیاره شاید منم شانس بیاد ببینم چیه اصلا!:n02: فقط خود خدا میدونه و میتونه کمک کنه .ممنون دوستان راهنمایی کردید:n40:
سلام خدمت دوستان.چجوری بگم هر کاری میخوام انجام بدم بد میارم.گوشی نو،پلمپ.بعد یک روز دهنیش از کار افتاد تا حالا دو بار این اتفاق برام افتاده یا توی صف بانک وقتی نوبت من رسید برق قطع شد از در بانک بیرون نرفتم برق وصل شد دوباره نوبت گرفتم شاید خنده دار باشه دوباره برق رفت :n28: مثل مجسمه دیگه توی بانک صبر کردم تا اخرش وصل شد و هزار مورد دیگه.دستم هم نمک نداره به هر کی هم کمک میکنم اخرش همیشه ادم بد میشم نمیدونم سرنوشت من چرا اینجوریه.میگین مال طرز فکرها اما اینجور نیست ادم تا این موارد براش پیش میاد معلومه تا اخر عمر اینجوریه. مگه اینکه خدا منو از توی فهرست سیاهش در بیاره شاید منم شانس بیاد ببینم چیه اصلا!:n02: فقط خود خدا میدونه و میتونه کمک کنه .ممنون دوستان راهنمایی کردید:n40:
داداش منم مثل خودتم
گوشی نو خریدم وای فای و بلوتوثش کار نمی کرد
موقع فلش گوشیم برق رفت برد سوخت
ایتترنت مخابرات قط شد
گفت تو شهر فقط چند نفر پورتشون خراب شد
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-09-2015, 23:23
سلام خدمت دوستان.چجوری بگم هر کاری میخوام انجام بدم بد میارم.گوشی نو،پلمپ.بعد یک روز دهنیش از کار افتاد تا حالا دو بار این اتفاق برام افتاده یا توی صف بانک وقتی نوبت من رسید برق قطع شد از در بانک بیرون نرفتم برق وصل شد دوباره نوبت گرفتم شاید خنده دار باشه دوباره برق رفت :n28: مثل مجسمه دیگه توی بانک صبر کردم تا اخرش وصل شد و هزار مورد دیگه.دستم هم نمک نداره به هر کی هم کمک میکنم اخرش همیشه ادم بد میشم نمیدونم سرنوشت من چرا اینجوریه.میگین مال طرز فکرها اما اینجور نیست ادم تا این موارد براش پیش میاد معلومه تا اخر عمر اینجوریه. مگه اینکه خدا منو از توی فهرست سیاهش در بیاره شاید منم شانس بیاد ببینم چیه اصلا!:n02: فقط خود خدا میدونه و میتونه کمک کنه .ممنون دوستان راهنمایی کردید:n40:سلام
خوش شانسی چی ؟ براتون پیش نیومده ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-09-2015, 23:37
داداش منم مثل خودتم گوشی نو خریدم وای فای و بلوتوثش کار نمی کرد موقع فلش گوشیم برق رفت برد سوخت ایتترنت مخابرات قط شد گفت تو شهر فقط چند نفر پورتشون خراب شد سلام
بنده هم سال 2009 گوشی HD2 خریدم عاجز شدم از دستش و خراب شد و کلی دوندگی کردم برای تعمیر یا تعویضش
اما الان دو ماهِ دیگه 6 ساله میشه
:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sagad1369
07-09-2015, 17:34
این دست ادم هم نمک نداره هم مربوط به شانسه؟هرکاری برای اشنا، دوست یا هر کسی انجام میدم انگار نه انگار.بعدش مثلا یکی از دوستام به یه نفر بد میکنه اما همیشه خوبه.همه میگن این کار انجام داد ، با وجود اینه کم وبیش اذیت میکنه ؟این چجوری میشه؟:n36:
sagad1369
07-09-2015, 17:37
سلام خدمت دوستان،در جواب سوالی ک یکی دیگه از دوستان پرسیدن خوش شانسی چی؟خوش شانسی یعنی اینکه از دیجی کالا یه لپتاپ سفارش دادم.باورت نمیشه لپتاپ گم شد.من با تپاکس سفارش داده بودم اونا با پست فرستاده بودند بعد دو روز زنگ زدم دیجی کالا گفتند خودشان اشتباه کردند رفتم پست شهرمان گفتند نه اصلا چنین مرسوله ای فرستاده نشده یعنی نه دیجی کالا میرفت زیرش نه اداره پست اخرش هم معلوم نشد که نشد.یک هفته دقیق زنگ زدم د یجی کالا که من لپتاپ نمیخوام پولمو پس بدین از خیرش گذشتم.یک هفته جنگ اعصاب بود به چه دردسری پولمو پس گرفتم این یعنی شانس!:n02:
سلام خدمت دوستان،در جواب سوالی ک یکی دیگه از دوستان پرسیدن خوش شانسی چی؟خوش شانسی یعنی اینکه از دیجی کالا یه لپتاپ سفارش دادم.باورت نمیشه لپتاپ گم شد.من با تپاکس سفارش داده بودم اونا با پست فرستاده بودند بعد دو روز زنگ زدم دیجی کالا گفتند خودشان اشتباه کردند رفتم پست شهرمان گفتند نه اصلا چنین مرسوله ای فرستاده نشده یعنی نه دیجی کالا میرفت زیرش نه اداره پست اخرش هم معلوم نشد که نشد.یک هفته دقیق زنگ زدم د یجی کالا که من لپتاپ نمیخوام پولمو پس بدین از خیرش گذشتم.یک هفته جنگ اعصاب بود به چه دردسری پولمو پس گرفتم این یعنی شانس!:n02:
بابا منم موقع فلش گوشی که خریده بودم 1.7 میلیون تقربیا دو هفته بعد از خرید برق رفت برد سوخت خدا شاهده 2 ماه هفته ای 2 3 بار زنگ میزدم تهرون هعی امروز فردا میکرد گارانتی
یا سر تخلیه خط
8 روز پیش درخواست دادم این نت لعنتی مخابرات قط شه دقیقا همون روزی که نوبت من میشد برای تخلیه سامانشون قط شد نزدیک 10 تا شکایت بابت تاخیر در تخلیه خط نوشتم مسئول مخابرات میگه تا سامانه وصل نشه تخلیه نمیکنم
ولی با توجه به گفته هاتون شما واقعا بدشانسین
من تو عمرم اینقدر لپ تاب و تبلت و .... از اینترنت خریدم مخصوصا دیجی کالا تا حالا ندیدم دیجی کالا اشتباه کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.