مشاهده نسخه کامل
: پاک شدن اطلاعات کاربری پس از هر بار restart
mraeisi2
03-09-2015, 18:58
سلام دوستان
یه مشکلی که یکی دو روزه برام به وجود اومده ، پاک شدن اطلاعات کاربری پس از هر بار restart کامپیوترمه
(ویندوزم 8 هست) به طوری که هر بار ریستارت میکنم ، تمام دیتاهام مثل چیزایی که رو دسکتاپ بوده و یا فایل های نیمه دانلود شده idm و یا اطلاعات و بوکمارکای مرورگرم پاک میشه و هیچگونه دسترسی بهش پیدا نمیکنم .
اما فایلهای بقیه ی درایورهام هستش.
ممنون میشم کمکم کنین....
afshinkhan01
03-09-2015, 19:27
ایا برنامه ای مث دپ فریزر نصب نکردی
mraeisi2
03-09-2015, 19:30
ایا برنامه ای مث دپ فریزر نصب نکردی
دیروز یه گوشی رو میخواستم رووت کنم ، نرم افزار کینگ رووت و iroot رو نصب کردم.
لازم به ذکر هست بعد از اینکه گوشی رو رووت کردم برقا هم رفت(برای کیس و مانیتور محافظ نوسانات برق هم گذاشتم-فکر نکنم سخت افزاری باشه)
*بعد از اینکه برقا اومد کامپیوتر رو روشن کردم دیدم تمام اطلاعات کاربری و آیکون نرم افزارهای دیسکتاپ و اطلاعات داخل نرم افزارها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بین رفته، ولی آیکون کینگ رووت و iroot در دسکتاپ هست.
*من با nod32 اسکن کردم این دو تا نرم افزار ویروسی بود پاک کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده!!!!!
*با یوزر admin وارد میشم
*ویندوز هم اکتیو هست.
خواهش میکنم کمکم کنید
سلام دوستان
یه مشکلی که یکی دو روزه برام به وجود اومده ، پاک شدن اطلاعات کاربری پس از هر بار restart کامپیوترمه
(ویندوزم 8 هست) به طوری که هر بار ریستارت میکنم ، تمام دیتاهام مثل چیزایی که رو دسکتاپ بوده و یا فایل های نیمه دانلود شده idm و یا اطلاعات و بوکمارکای مرورگرم پاک میشه و هیچگونه دسترسی بهش پیدا نمیکنم .
اما فایلهای بقیه ی درایورهام هستش.
ممنون میشم کمکم کنین....
سلام
یک یوزر جدید بسازید و نوع آن را از Local Account به Administrator تغییر دهید.
Sign out را بزنید و با یوزر جدید وارد ویندوز شوید. چک کنید پس از restart باز هم فایل ها و تنظیمات حذف می شوند یا خیر.
ali_mohandes
03-09-2015, 21:24
بابا ویندوز8باگ داره دور انداز 10رو نصب کن کیفشو ببر اعصابت راحت تره
ikurdistan.m
04-09-2015, 13:41
خودم ویندوز 8.1 بعضی وقتا این جوری می شه تا حدودی عادیه
Startup و service ها رو چک کن ببین برنامه جدیدی نصب نشده شاید دلیلش همونا باشه
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
ali_mohandes
05-09-2015, 06:31
کلا ویندوز8.1و8پر باگ هستن یه نسخه خوب بود اینترپرایز بود که وقتی 10اومد دیگه ولش کردن که فایده نداره دیگه ولی من هم8داشتم هم8.1این مشکلایی که شما دارید واسم پیش نیومد...شما هتما یه ویروس یا یه بد افزار یا یه چیزی نصب کردید مشک به وجود میاره باید دنبالش بگردید وومشکل رو ریشه کن کنید تعویض ویندوز بهترین راهه
موفق باشید
سلام.تو محيط كارم منم چندين مورد داشتم.تا اونجايي من ميدونم راه حلي نداره بهتره با ويندوز لايو بالا بياري ببيني اطلاعاتش هست .من كه با تعويض ويندوز درست شد
ali_mohandes
06-09-2015, 22:16
بابا ویندوز درست حسابی نصب کنید کیف کنید چرا به ویندوز های اشغالی می چسبید؟؟؟ویندوز10رو نصب کنید ماههه اون نسخه نهاییش رو من نصب کردم عالیه مشکلی باهاش نداشتم تا حالا
mraeisi2
13-09-2015, 16:54
سلام
یک یوزر جدید بسازید و نوع آن را از Local Account به Administrator تغییر دهید.
Sign out را بزنید و با یوزر جدید وارد ویندوز شوید. چک کنید پس از restart باز هم فایل ها و تنظیمات حذف می شوند یا خیر.
*درود، با راه حل پیشنهادی جنابعالی مشکلم حل شد،ممنون.
از همه ی کاربران پی سی ورلد ممنونم.
sent from inew v3...
mraeisi2
13-09-2015, 16:58
*دوستان باز یه مشکل جدید:
*با وجود اینکه کامپیوترم به اینترنت وصله ولی هیچکدوم از برنامه ها به اینترنت وصل نمی شند(موزیلا،اینترنت اکسپلوریر و...)
روی آیکن کانکشن اینترنت هیچ اخطاری نیست،اینترنت هم سالمه مشکلی نداره،چون از طریق وایرلس با موبایل راحت وصل میشم.....
sent from inew v3...
ali_mohandes
13-09-2015, 19:35
توصیه می کنم یه ویندوز عوض کن
milad.xp
13-09-2015, 21:34
توصیه می کنم یه ویندوز عوض کن
Like
باور کنین گاهی عوض کردن ویندوز خیلی راحت تر از یافتن علت مشکلتونه، هر جند که این کار یعنی پاک کردن صورت مسئله و اگه مجدداً همچین مشکلی براتون پیش بیاد می فهمین که همون بهتر که به دنبال علت باشین، ولی قبل از این که این احتمالاتو در نظر بگیرین، ویندوز نصب شده (با کمی اغراق) تصمیم با شماست! یاعلی
mraeisi2
13-09-2015, 21:37
دوستان مشکلم حل شد،دوباره یه یوزر جدید درست کردم و یوزر جدید رو آدمین کردم،الان برنامه ها راحت وصل میشن...
موفق و سربلند باشید
sent from inew v3...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.