مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمائی جهت نصب قطعات سیستم های صوتی
مهران اشرفی
31-08-2015, 18:54
با سلام خدمت داداشای گلم این پست ایجاد کردم تا مشکلات در مورد نصب سیستم های صوتی اینجا مطرح شه راستش من ی تازه کارم دو تا مشکل داشتم اول این که کابل مثبتی ک ازسرباتری ب امپلی میره تو ماشینایی مثل پارس و 405وسمند و تندر از کدوم قسمت باید وارد اطاق خودرو بشه و دوم برای تنظیم امپلی استفاده از اهنگ 60هرتز بهتره یا 100هرتز ممنون میشم کمکم کنید
hamidR15
01-09-2015, 23:20
با سلام خدمت داداشای گلم این پست ایجاد کردم تا مشکلات در مورد نصب سیستم های صوتی اینجا مطرح شه راستش من ی تازه کارم دو تا مشکل داشتم اول این که کابل مثبتی ک ازسرباتری ب امپلی میره تو ماشینایی مثل پارس و 405وسمند و تندر از کدوم قسمت باید وارد اطاق خودرو بشه و دوم برای تنظیم امپلی استفاده از اهنگ 60هرتز بهتره یا 100هرتز ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز.
به انجمن خودتون خوش آمدید:n16:
برای عبور کابل مثبت تو خودروی تندر قسمت پشت فرمان داخل موتور یه قطعه لاستیک مشکی رنگ هست. اون رو در بیارین راحت کابل 0 گیج عبور میکنه.
بقیه خودروهائی که نام بردید رو متاسفانه اطلاعی ندارم.
برای تنظیم گین آمپلیفایرهای 4 کانال استریو بهتره از موزیکهای با کیفیت بالا مثل ترکهای Audio یا MP3 320Kاستفاده گردد.
برای تنظیم گین آمپلیفایرهای مونو از فرکانس ممتد بین 30-60 هرتز استفاده کنید.
mahdi.ht
07-09-2015, 14:20
سلام خدمت دوستان
من اولین بارم هست میخوام سیستم ببندم و اطلاعات زیادی ندارم و راهنمایی میخواستم ازتون
ماشین من ی ضبط maxeeder mx-4607 داره و یه جفت باند maxeeder - 6939 -400w
میخوام یه ساب باکس دابل و دو جفت تیوتر کنار این ها اضافه کنم
اولین سوال من اینه که باند های من امپ خور هستن یا نه؟
و برای بستن همه این باند و ساب هایی که گفتم امپ چند کانال لازمه؟
ممنون اگ پاسخ بدین :n40:
hamidR15
07-09-2015, 17:43
سلام خدمت دوستان
من اولین بارم هست میخوام سیستم ببندم و اطلاعات زیادی ندارم و راهنمایی میخواستم ازتون
ماشین من ی ضبط maxeeder mx-4607 داره و یه جفت باند maxeeder - 6939 -400w
میخوام یه ساب باکس دابل و دو جفت تیوتر کنار این ها اضافه کنم
اولین سوال من اینه که باند های من امپ خور هستن یا نه؟
و برای بستن همه این باند و ساب هایی که گفتم امپ چند کانال لازمه؟
ممنون اگ پاسخ بدین :n40:
سلام مهدی جان.
به فروم خودتون خیلی خوش آمدیدن.:n16:
لطف کنید سوالتون رو در تاپیک راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح بفرمائید تا دوستان راهنمائیتون نمایند.
این تاپیک مربوط به سوالات نصب نمودن قطعات سیستمهای صوتی هست
مهران اشرفی
11-09-2015, 21:11
با تشکر از اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک طاقچه سمند ک صاف نیست و قسمتایی از اون برامدگی داره رو چیکارش باید کرد موقع نصب باند؟
hamidR15
13-09-2015, 21:27
با تشکر از اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک طاقچه سمند ک صاف نیست و قسمتایی از اون برامدگی داره رو چیکارش باید کرد موقع نصب باند؟
سلام خواهش میکنم.از زیر طاقچه میشه نصب کرد ولی کامل استیبل نمیشه.اصولیش اینه که طاقچه و رو عوض کنید.
مهران اشرفی
14-09-2015, 11:55
بازم ممنون از راهنمایی اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک تو کراس اور کامپاننتی قسمت هس ب اسم لول کنترل سوالم این بود ک ب اون قسمت چ سیمی باید وصل شه و اگه کسی اطلاعات کامل داره کل قسمتای کراس اور توضیح بده ممنون میشم
hamidR15
14-09-2015, 15:53
بازم ممنون از راهنمایی اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک تو کراس اور کامپاننتی قسمت هس ب اسم لول کنترل سوالم این بود ک ب اون قسمت چ سیمی باید وصل شه و اگه کسی اطلاعات کامل داره کل قسمتای کراس اور توضیح بده ممنون میشم
سلام
اون کلید میزان dB تویتر رو افزایش یا کاهش میده. اغلب هم اعداد 2- +2 و 0 dB رو دارن. بهتره روی 0 باشه.
سیمی نباید بهش وصل بشه. اگر عکسی داری بزار ببینم چیه
کراس اوورهای پسو شامل تعدادی سلف و خازن هستند که بر اساس نوع طراحی باهم سری و موازی شدن تا زمانی که ووفر و تویتر به اونها متصل میشه در ووفرها فرکانسها روی اعداد خاص LPF و در تویترها HPF گردند.
لطف کن سه تاپیک داخل امضاء ام رو کامل مطالعه کن.
hamidR15
15-09-2015, 10:31
سلام
متاسفانه چون عکستون مربوط به یکی از سایتهای خرید وفروش بود مجبور به حذفش شدم.
اون لول کنترل همون توضیح خط اولم تو پاسخ سوالتون هست.منتها این کراس لول متغییر نداره.فقط 3-dB کاهش میده لول تویتر رو.
آیا میشه یه جفت باند را با یک ساب روی یه آمپیلی فایر قوی 1600 وات بست ؟ برند مارک آمپیلی فایر مهم نیست .
فقط میخوام بدون این کار شدنی هست ؟ چون الان یه آمپیلی 2 کانال دارم هزینه برای خرید آمپیلی جدید ندارم اگه میشه بگید که یه ساب اضافه کنم
hamidR15
26-09-2015, 07:58
آیا میشه یه جفت باند را با یک ساب روی یه آمپیلی فایر قوی 1600 وات بست ؟ برند مارک آمپیلی فایر مهم نیست .
فقط میخوام بدون این کار شدنی هست ؟ چون الان یه آمپیلی 2 کانال دارم هزینه برای خرید آمپیلی جدید ندارم اگه میشه بگید که یه ساب اضافه کنم
سلام
خیر نمیشه.دلیلشم این هست که اسپیکرها رو باید HPF کنی و ساب ووفرها رو LPF
سلام
من 1 پخش پایونر DXT-x176UB با 1 جفت باند پایونر 6975 با 1 ساب باکس 1000 وات جی بی ال خریدم که میخوام با امپلی 1300 بوشمن 4 کاناله
ست کنم و نصبش کنم روی پراید.باطری ماشینم 65 آمپر هستش. لطفا راهنماییم کنید ک چطوری نصبش کنم ک بهترین صدا رو به من بده.لطفا تنظیمات دقیق پخش و آمپلی را هم برایم بگید.
ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.