مشاهده نسخه کامل
: سیستم روشن میشه و تصویر نداره
سلام. روز بخیر
مشکل اینه که کیس روشن میشه ولی بدون بوق سلامت و تصویر هم نمیده.
کارایی که انجام دادم اینه که یه پاور از یه سیستم دیگه انداختم روش تغییری نکرد. رمشو عوض کردم نشد.
کلا رم ها رو برداشتم ببینم چه عکس العملی نشون میده دیدم هیچ بوق اخطاری هم نزد . روشن شد در کمال سکوت و خونسردی :/
باطری بایوس رو هم ریست کردم اتفاقی نیوفتاد.
یعنی از سی پی یو یا گرافیک می تونه باشه؟!!
اگه با یک رم و پاور دیگه تصویر نداد میتونه از باتری مین گرافیک و خودمین و بایوس مین هم باشه اتصال بدنه هم باعث این مشکل میشه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
باطری رو عوض کردم . دیگه فک کنم کاری از من بر نیاد. احتیاج به تعمیر تخصصی مین داشته باشه.
اگر دیباگر داشتید میتونستید بفهمید مشکل از کجاست
نرم افزار دیباگر؟
نمی دونستم مشکلات سخت افزاریو شناسایی می کنه. اگه لینک دانلودی ازش دارید میشه بزارید؟ :n40:
و اینکه وقتی سیستم تصویر نداره یا اگه سیستمی اصلا روشن نشه چطو میشه از یه نرم افزار برای عیب یابیش استفاده کرد؟!
دیباگر یک سخت افزار است روش led داره روی اسلات pci میزارید با توجه به کدش میتونید مشکلات سیستم در post screen ببینید
مرسی. نمی دونسم اسمش دیباگره . میشه بگید قیمتش چنده و اینکه آیا خودش راهنمای کد رو داره یا خودم باید از قبل کدها رو بشناسم تا تشخیص بدم مربوط به چه مشکلیه؟
در نهایت اینکه تشخیصش صد در صد قابل اطمینانه ؟
ممنون از حوصله تون
قیمت ندارم ممکنه در بایوس های مختلف بعضی کدها متفاوت باشه ولی یک سری کدها مشترک است که در اینترنت سرچ کنید میتونید کدهاشو بفهمید تو مشکلات اینچنینی بله میشه با احتمال زیاد فهمید مشکل از کجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.