مشاهده نسخه کامل
: ریپ زدن تصویر
night-girl
29-08-2015, 15:34
سلام. ببخشید سوالم بی ربطه به تاپیک
میخام فیلممو شبیه یه بخش هایی تو کلیپ هیوا و وحید که انگار تصویر ریپ میزنه و روان پخش نمیشه درست کنم. امیدوارم خوب توضیح داده باشم. یا مثلاا بازی ایران استرالیا حالا به هر علتی همین طوریه. انگار بعضی فریم ها یکی در میون حذف شده باشه . .
اگر متوجه سوالم شدید لطفا...خیلی لازمش دارم
corel vs x8 کار میکنم
اصلا همچین امکانی داره؟
night-girl
31-08-2015, 18:26
توروخدا یکی جواب بده ه ه ه ه ه
توروخدا یکی جواب بده ه ه ه ه ه من قبلا یه ابزاری توی after بود یا premiere یادم نیست که توی اسمش video limit یا همچین چیزی بود. دقیقا همینی که شما میخوایین رو انجام میداد . جدیدا هر چی گشتم پیداش نکردم . همین الان هم به شدت بهش نیاز دارم . کسی میتونه ما رو راهنمایی کنه ؟
جواب سوال رو پیدا کردم !!! البته من جواب رو توی برنامه ی premiere پیدا کردم . توی بخش افکت ها به posterize time برید اون رو روی کلیپ خودتون بندازین . خیلی راحت با تغییر عدد مربوط به frame rate میتونین اون حالت پرش و ریپی که گفتین رو به وجود بیارین . امیدوارم به کار هر کسی که یه روزی این تاپیک رو میخونه و دنبال جواب سوالش میگرده بخوره .
night-girl
28-09-2015, 00:49
مرسی ولی من تو کورل چیکار کنم؟
- - - Updated - - -
مرسی ولی من تو کورل چیکار کنم؟
مرسی ولی من تو کورل چیکار کنم؟ - - - Updated - - - مرسی ولی من تو کورل چیکار کنم؟ سلام . شما توی خود برنامه دنبال این اسم و یا اسم های شبیه به این بگردین "posterize time ". اگر پیدا نشد برید سراغ پیدا کردن پلاگین برای کورل . توی اینترنت دنبال پلاگینی بگردید که posterize time رو داشته باشه ! مجموعه ی پلاگینی Boris Continuum Complete هم posterize time داره فقط نمیدونم برای ulead videoStudio هم جواب میده یا نه ! به نظر من اگر بخواهین مونتاژ رو ادامه بدین حتما یه زمانی مجبور میشین برین سراغ برنامه های بهتری مثل پریمیر و یا ادیوس !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.