ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لاگین وسطح دسترسی درasp.net

sarinaj
29-08-2015, 11:52
سلام دوستان من میخوام توی پروژم که سامانه دانشگاه است سطح دسترسی برای دانشجو که براساس شماره دانشجویی و کدملی باشه رو قرار بدم
لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه

mahyar_k3
06-09-2015, 08:53
الان مشکلتون کجاست؟ راهنمایی در مورد کل این قسمت پروژه نیاز دارید یا چی؟
سوال خیلی کلیه. پس جواب کلی اون میشه اینکه از زیر ساخت های ASP.Net authenticating استفاده کنید.

sarinaj
16-09-2015, 00:11
خوب من قسمت لاگین وبرای داشجونوشتم ولی نمی دونم واسه مدیرش چه طوری کدنویسی اش کنم
وسطح دسترسی شو تعیین کنم

mahyar_k3
16-09-2015, 05:41
عزیز جان، مسئله تون واضح نیست. برای لاگین که کد نمینویسن. خود asp.net کامپوننت آماده داره برای که فقط کافی توی فرم جایگذاریش کرد. مگر اینکه بخواید تغییراتی توش ایجاد کنید.
مدیر قراره چه کند؟ چه تفاوتی با بقیه داره؟
نمونه کدتون رو هم بذارید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

sarinaj
16-09-2015, 18:27
عزیز جان، مسئله تون واضح نیست. برای لاگین که کد نمینویسن. خود asp.net کامپوننت آماده داره برای که فقط کافی توی فرم جایگذاریش کرد. مگر اینکه بخواید تغییراتی توش ایجاد کنید.
مدیر قراره چه کند؟ چه تفاوتی با بقیه داره؟
نمونه کدتون رو هم بذارید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
خوب منم میدونم که asp.net خودش پیش فرض قسمت لاگین وداره،ولی من خودم براش کدنویسی کردم
مدیرمیتونه به تمام صفحات سایت دسترسی کامل داشته باشه ولی برای دانشجو محدودیت ایجاد میکنم برای مثال دانشجو میتونه صفحاتی مانند انتخاب واحد ،کانامه ،مشخصات خودش رو ببینه
این هم کدیه که من برای لاگین دانشجو قراردادم که میتونه براساس شماره دانشجویی وشماره شناسنامه وارد سایت بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من توی قسمت مدیرش ومحدودیت دانشجو به مشکل برخوردم میخوام برای مدیر یه جدول درست کنم که 4فیلد داشته باشه مانند:نام ،نام خانوادگی،شماره شناسنامه ،کد پرسنلی
که مدیر بتونه براساش کد پرسنلی و شماره شناسنامه وارد سایت بشه

mahyar_k3
17-09-2015, 08:58
<configuration>
<location path="Path/To/Public/Folder">
<system.web>
<authorization>
<allow users="?"/>
</authorization>
</system.web>
</location>
</configuration>

- - - Updated - - -

لعنتی.

کلی جواب نوشته بودم . فقط این یه تیکه اش اومد !!!

mahyar_k3
17-09-2015, 09:13
کلا این صفحه رو مطالعه کن اطلاعات خوبی در این مورد میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرم باز مشکلی بود باز بپرس