ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب نشدن میز کار در لینوکس کالی

tnt1365
28-08-2015, 21:01
سلام دوستان من میخوام میز کارم تو لینوکس کالی یا ابونتو عوض کنم نمیتونم این خطا رو میده میشه دوستان که واردن منو راهنمایی کنن.تازه دارم لینوکسو یاد میگیرم تو vm نصبش کردم.اینم تصویر از خطا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمدانم برای نصب میز کار نیاز به اینترنت هست یا نه البته با اتصال اینترنتم امتحلن کردم بازم همین خطا رو میده لطفا راهنمایی کنید.:n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_RNT
29-08-2015, 17:09
برای نصب KDE:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای نصب XFCE:

برای نصب دیگر دسکتاپ ها:

tnt1365
29-08-2015, 19:53
سلام.ممنون از راهنماییتون ولی بازم اون خطا رو میده. به نظرت مخازنشو بروز بکنم درست میشه؟

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

Ali_RNT
30-08-2015, 13:03
کدوم خطا؟

has no installation candidate

یا

Not found

اتصال اینترنت نیازه باید از اینترنت دانلود شه، مخازن رو آپدیت کنید ممکنه حل شه.

V i r u s e r
30-08-2015, 17:56
سلام. من معمولا توی این انجمن توزیع کالی رو هیچوقت ساپورت نمی کنم.
این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که مخازن نصب نباشن.
معمولا به صورت پیشفرض فقط مخازن امنیتی روی سیستم موجود هست (حداقل در دبیان که اینطوره)‌ و مخازن اصلی باید دستی وارد بشن.
اگر توی کالی هم قضیه همینطوری باشه باید به ترتیب زیر عمل کنید
توی فایل etc/apt/sources.list/ میتونید مخازن موجود رو ویرایش کنید و این خط رو بهش اضافه کنید:

بعد از اضافه کردن مخازن باید لیست رو اپدیت کنید
با این دستور:

بعدش می تونید نرم افزار های دلخواه رو نصب کنید.

نکته ی اخر هم اینکه کسی که می خواد هکر بشه بهتره قبل از پریدن روی kali یکم با توزیع های مبتدی کار کنه و مقدمات gnu/linux رو یاد بگیره.
توزیع کالی مورد استفاده اش چیز دیگری هست و اگر برای نصب روی سیستم می خواهید استفاده کنید بهتره از mint یا debian استفاده کنید

tnt1365
30-08-2015, 19:07
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. من هیچ ادعایی نکردم تازه کار هستم دارم یاد می گیرم.

V i r u s e r
30-08-2015, 21:01
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. من هیچ ادعایی نکردم تازه کار هستم دارم یاد می گیرم.

سلام
روی سخنم با شخص شما نبود
مشکلتون حل شد؟

tnt1365
31-08-2015, 08:44
سلام.ممنون مخازنو بروز كردم درست شد

devilghost
26-02-2016, 00:14
با سلام خدمت دوستان عزیز
من این مخازن هارو اضافه کردم ولی بازم این ارور میاد. کالی رو هاردم نصبه کنار وین7 . ن رو شبیه ساز. ممنون میشم زود راهنماییم کنید.با سپاس

tnt1365
02-03-2016, 13:04
سلام من طبق راهنمایی دوستمان عمل مردم جواب داد

توی فایل etc/apt/sources.list/ میتونید مخازن موجود رو ویرایش کنید و این خط رو بهش اضافه کنید:
کد:
deb [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sana main non-free contrib
بعد از اضافه کردن مخازن باید لیست رو اپدیت کنید
با این دستور:
کد:
# apt-get update
بعدش می تونید نرم افزار های دلخواه رو نصب کنید.
از اتصال اینترنت اطمینان داری؟با دستور ping 4.2.2.4 امتحان کن.ببین جواب میده.

miki1380
30-05-2016, 18:57
اقا من در لینوکس نسخه کالی. هر وقت میخوام از دستور apt-get استفاده کنم ، برام میگه شما روت نیستید و کلا یه اروری مربوط به روت رو میگه . به نظر شما باید چطوری حلش کنم:n03:

tnt1365
30-05-2016, 19:16
تو کالی خودش پیش فرضش روته.عکس بزار.درضمن کالی به درد کار کردن نمیخوره پیشنهاد میکنم از توزیع های دیگه استفاده کنید.

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

Public Enemy
30-05-2016, 23:55
اقا من در لینوکس نسخه کالی. هر وقت میخوام از دستور apt-get استفاده کنم ، برام میگه شما روت نیستید و کلا یه اروری مربوط به روت رو میگه . به نظر شما باید چطوری حلش کنم:n03:

پیش فرض کالی در سطح روت اجرا میشه پس نباید ارور بده

اگر یوزر دیگه ای ساختین باید اول دستور sudo بزارین یعنی apt-get میشه sudo apt-get .

دوست عزیز این دستورات اولیه ای هستش که هر کاربر که کار با لینوکس رو شروع می کنه با اون آشنا میشه . اگر برای شروع کار با لینوکس کالی رو انتخاب کردین انتخاب مناسبی نبوده