ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب شدن پارتیشن پس از افزودن حجم توسط آکرونیس

matador5550
27-08-2015, 19:16
سلام دوستان من تعمیرات موبایل دارم الان نزدیک به سه ساله هر چی فایل ورژن و برنامه هست دانلود کردم و روی درایو F دارم دیشب دیدم پر شده خواستم مثل همیشه با برنامه Acronis Disk Director 12 یه مقدار از درایو دیگه رو به این درایو اختصاص بدم سیستم ریستارت شد ولی توی حین عملیات ارور داد وقتی ویندوز بالا اومد دیگه توی درایو F نمیره و تا کلیک میکنم میگه باید فرمت بکنم وقتی هم Cancel میکنم یه اروری میده جانه هر کی دوست دارین بگین میشه این درایو رو به حالت اولش برگردونم نمیخوام ریکاوری بکنم چون فایده نداره حجمش هم حدودا 750 گیگ هست خواهش میکنم راهنماییم بفرمایین مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با برنامه M3 Data Recovery هم امتحان کردم ولی بعد از حدود 3 ساعت و خورده ای میگه کدوم اطلاعات رو میخوای برگردونی؟ گزینه Fix نیومد فقط ریکاوری اومده که از اونجایی که فایلهام سالمه ریکاوری کردم کار بیخودی هست ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
27-08-2015, 20:07
سلام .

1. با دستور Chkdsk I: /f یه چک دیسک انجام بدید . دقت کنید اگر درایو مورد نظر حروف دیگه ای داشته باشه بجای I قرار بدید .

2. اگر چک دیسک مشکل رو برطرف نکرد بهترین راه بازیابی اطلاعات و ذخیره روی هارد دیسک دیگه هست . با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional میتونید اینکار رو انجام بدید و آموزش هم در پست دوم تاپیک زیر موجوده .

البته یه راه دیگه ای هم هست که میتونه مشکل Partition Table رو برطرف کنه (پست اول همان لینک بالا) ولی از اونجایی که صددرصد تضمینی نیست که مشکل برطرف بشه بهتره اطلاعات رو بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید .

matador5550
28-08-2015, 01:44
داداش ممنونم، من تو این تاپیک سوالمو پرسیدم در ادامه کارهایی که انجام دادم خواهشا اگه راهی به ذهنتون میرسه اونجا بفرمایین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A9

ata.royalfalcon
28-08-2015, 07:58
داداش ممنونم، من تو این تاپیک سوالمو پرسیدم در ادامه کارهایی که انجام دادم خواهشا اگه راهی به ذهنتون میرسه اونجا بفرمایین :

بهترین و مطمئن ترین راهکار برای دسترسی مجدد به اطلاعات رو برای شما توضیح دادم (به همراه آموزشی که لینکشو گذاشتم) .
ضمناً با پستها و تاپیکهای متعددی که در انجمنهای مختلف میزنید و نرم افزارهای گوناگونی که تست میکنید و با آزمون و خطاهایی که روی این درایو انجام میدید مطمئن باشید به نتیجه ای نمیرسید و حتی ممکنه وضعیتشو بدتر کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست بفرستید مراکر تخصصی که البته هزینه بالایی هم از شما میگیرند .

در تاپیک زیر ادامه بدید .