PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین GALAXY S6 و IPHONE 6

امير موسر
27-08-2015, 18:33
سلام دوستان !

یکی از دوستان قصد ارتقا گوشیشونو دارن ، در حال حاضر یه مدل هواوی داره ، از هنگ کردن پی در پی گوشیش خسته شده و از طرفی با گلکسی S5 هم کار کرده ولی 100 درصد راضی نبوده !

حالا از نظر مالی مشکلی وجود نداره فقط میخواد یه چیزی باشه بدون درسر باشه ، ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنن که بغییر از سیستم عامل و دوربین و اندازه صفحه نمایش چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارن این دو دوستگاه ؟!

ممنون !

استاد شیفو
27-08-2015, 18:47
سلام دوستان !

یکی از دوستان قصد ارتقا گوشیشونو دارن ، در حال حاضر یه مدل هوایی داره ، از هنگ کردن پی در پی گوشیش خسته شده و از طرفی با گلکسی S5 هم کار کرده ولی 100 درصد راضی نبوده !

حالا از نظر مالی مشکلی وجود نداره فقط میخواد یه چیزی باشه بدون درسر باشه ، ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنن که بغییر از سیستم عامل و دوربین و اندازه صفحه نمایش چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارن این دو دوستگاه ؟!

ممنون !

اندروید و ios دو اکوسیستم متفاوت هستند .

اندروید سیستم عاملی هست که اگر 4 گیگ رم هم داخل پرچمدارش باشه باز کمی لگ و هنگ به مرور زمان پیش میاد .

با توجه به شناختی که از سیستم عامل ios دارم . اولش کمی سختی داره . مثلا یاد گرفتن انتقال موزیک ، فیلم و نصب بازی و اپ .

اما اگر یک روز وقت بزاره اینا رو یاد بگیره . ios تبدیل به بهشت میشه و با هیچ گوشی دیگه ای نمیتونه کنار بیاد .

حتی اگر تا خرخره حافظه ایفون پر باشه باز شاهد هنگ نخواهی بود .

فکر کنم منظورش galaxy s6 بوده ، که مشکل مدیریت حافظه رم و کمی لگ داره .

---------------------------------

پیشنهادم این ها هستند :

Sony Xperia Z3 plus
Galaxy S6
Iphone 6

...........
اگر مشکل مالی وجود نداره ، به طور قطع ایفون رو انتخاب کن .

امير موسر
27-08-2015, 18:56
ممنون بابت توضیح کاملتون .

فکر کنم منظورش galaxy s6 بوده ، که مشکل مدیریت حافظه رم و کمی لگ داره .

خیر همون اس 5 بود .

...

منتظر نظر بقیه اساتید هم هستم برای یک انتخاب خوب .

بازم ممنون .