ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد دیسک روی مادربرد asus h81m-c

elfspooke
27-08-2015, 15:41
با سلام
بنده یک کامپیوتر دارم با مادربورد asus h81m-c و مشکلش اینه ک هارد دیسک رو نمیشناسه.در صورتی ک قبلا به خوبی کار میکرد با همین هارد.هارد دیسک کامپیوتر sata هست.در منوی بایوس ک میرم در قسمت sata information به هیچ عنوان هارد رو شناسایی نمیکنه ولی یک دیویدی رایتر دارم اونو بخوبی میشناسه،حتی کابلهاشونم جابجا کردم و نتیجه ای نداشت.هارد دیسک رو روی کامپیوتر دیگه ای تست کردم و به خوبی کار میکند.احتمال دادم از تنضیمات دستکاری شده بایوس باشه اما وقتی load optimized defaults رو زدم باز نتیجه ای نداشت.
لطفا کمکم کنید.
ممنون

hamid3369
27-08-2015, 16:56
از لحظا برق رسانی کابل هارو چک کردی

elfspooke
27-08-2015, 17:56
بله میگم که کابلهارو جابجا کردم تا مطمين شم مشکل از کابلها و برق رسانی نباشه

EXTREME
27-08-2015, 18:06
با سلام
بنده یک کامپیوتر دارم با مادربورد asus h81m-c و مشکلش اینه ک هارد دیسک رو نمیشناسه.در صورتی ک قبلا به خوبی کار میکرد با همین هارد.هارد دیسک کامپیوتر sata هست.در منوی بایوس ک میرم در قسمت sata information به هیچ عنوان هارد رو شناسایی نمیکنه ولی یک دیویدی رایتر دارم اونو بخوبی میشناسه،حتی کابلهاشونم جابجا کردم و نتیجه ای نداشت.هارد دیسک رو روی کامپیوتر دیگه ای تست کردم و به خوبی کار میکند.احتمال دادم از تنضیمات دستکاری شده بایوس باشه اما وقتی load optimized defaults رو زدم باز نتیجه ای نداشت.
لطفا کمکم کنید.
ممنون
جایپورت ساتا رو عوض کنید روی یک پورت دیگه بزنید و اگر تبدیل برق ساتا استفاده میکنید برق ساتا مستقیم بزنید یا تبدیلشو عوض کنید همچنین مودهای هارد رو در بایوس بررسی کنید در اخر نتیجه نگرفتید با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk