ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ███فروش آنلاین اکانت iDownload (افزایش سرعت دانلود+تبدیل اینترانت به اینترنت) و iGame (کاهش پینگ)███

iDownload & iGame
27-08-2015, 13:23
با سلام خدمت همه دوستان،
جهت تمدید و یا خرید اکانت iDownload (افزایش سرعت دانلود و وبگردی + تبدیل اینترانت به اینترنت) + تست رایگان و تحویل آنی، قیمت ها بشرح زیر است:
تست 1 ساعته با 100MB حجم (هر 5 دقیقه DC میشود): 100 تومان
اکانت 1 ماهه با 2GB حجم (2 یوزره): 2,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 8GB حجم (2 یوزره): 4,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 15GB حجم (2 یوزره): 6,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 25GB حجم (2 یوزره): 8,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 50GB حجم (2 یوزره): 10,000 تومان
اکانت 1 ماهه نامحدود (1 یوزره): 15,000 تومان
اکانت 1 ماهه نامحدود (2 یوزره): 20,000 تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورت تمدید مجدد قبل از اتمام اعتبار حجم یا زمان فعلی، حجم و زمان خریداری شده به اعتبار موجود اضافه خواهد شد (برای این منظور قبل از اتمام اعتبار حجمی و یا زمانی اکانت خود از طریق یکی از راههای ارتباطی درخواست دهید).
امکان استفاده بر روی موبایل ( Android و iOS و Windows Moblie) میسر می باشد.
سرویس iDownlaod بر روی اینترنت شرکتهایی موثر است که سرعت دانلود آنها از سرور های داخل ایران (مثل سایت سافت98 دات.ir) بالا بوده ولی از سرورهای خارج از ایران محدود باشد.
امکان خرید و یا تمدید 3 ماهه اکانتها نیز میسر می باشد (برای این منظور از طریق یکی از راههای ارتباطی درخواست دهید).
تاریخ شروع اکانتهایی که خریداری شوند از تاریخ اولین کانکت شدن محاسبه خواهند شد.
امکان مشاهده تاریخ شروع اکانت، حجم مصرفی (جهت اکانتهای حجمی) و تغییر کلمه عبور بصورت آنلاین
اکانت تست رایگان جهت تست سرویس iDownload بشرح زیر است (در هر بار اتصال، اعتبار زمانی اکانت تست 1 دقیقه و اعتبار حجمی آن 5MB می باشد):
لینک دانلود کانکشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نام کاربری و کلمه عبور: test
==================================================
جهت تمدید و یا خرید اکانت iGame (کاهش پینگ) + تست رایگان و تحویل آنی، قیمت ها بشرح زیر است:
اکانت نامحدود زمانی با 1GB حجم (2 یوزره): 5,000 تومان
اکانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نامحدود زمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با 2GB حجم (2 یوزره): 9,500 تومان
اکانت نامحدود زمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با 3GB حجم (2 یوزره): 14,000 تومان
اکانت نامحدود زمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با 5GB حجم (2 یوزره): 22,000 تومان
اکانت نامحدود زمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با 10GB حجم (2 یوزره): 40,000 تومان
امکان افزودن حجم به اکانتهایی که حجم آنها تمام شده و یا رو به اتمام است نیز میسر می باشد (برای این منظور از طریق یکی از راههای ارتباطی درخواست دهید).

اکانتهای iGame می توانند به سرورهای سرویس iDownload نیز کانکت شوند.
امکان مشاهده تاریخ شروع اکانت، حجم مصرفی و تغییر کلمه عبور بصورت آنلاین
اکانت تست رایگان جهت تست سرویس iGame بشرح زیر است (در هر بار اتصال، اعتبار زمانی اکانت تست 5 دقیقه و اعتبار حجمی آن 1MB می باشد):
لینک دانلود کانکشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نام کاربری و کلمه عبور: igame
پینگ از داخل سرور iGame به 8.8.8.8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =
سایت فروش آنلاین اکانتهای iDownload و iGame (تحویل آنی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک واریز وجه (جهت خرید اکانتهای 3 ماهه و یا تمدید اکانتهای قبلی و ...):
حساب مقصد: 15120416
لطفا" پس از واریز از طریق سایت پارس پال، شماره رسید را از طریق یکی از راههای ارتباطی اعلام نمایید تا اکانت شما تمدید و یا ساخته شود.
راههای ارتباطی (جهت خرید، تمدید و یا پشتیبانی):
1. پیغام خصوصی
2. آیدی یاهو: amin1356
3. ایمیل: amin@island-gate.com
4. آیدی تلگرام: ------------/iDownloadiGame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5. کانال تلگرام: ------------/iDownload_iGame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Blu-Ray
10-10-2015, 15:51
این " افزایش سرعت اینترنت " به چه معنا هست ؟
یعنی سرعت وب گردی بیشتر میشه یا سرعت دانلود از IDM
در حال حاظر سرعت شبانه من 520 کیلو بایت بر ثانیه هستش ؛ اگه این بسته رو تهیه کنم ؛ سرعتم چقدر میشه ؟

iDownload & iGame
10-10-2015, 17:51
این " افزایش سرعت اینترنت " به چه معنا هست ؟
یعنی سرعت وب گردی بیشتر میشه یا سرعت دانلود از IDM
در حال حاظر سرعت شبانه من 520 کیلو بایت بر ثانیه هستش ؛ اگه این بسته رو تهیه کنم ؛ سرعتم چقدر میشه ؟
وقتی اینترنت شما سرعت دانلود و وبگردی بالایی با سایتها و سرور های میزبانی شده در داخل ایران داشته باشه ولی به هر دلیلی مشکل افت سرعت، پکت لاست و یا پینگ بالا با سرورهای خارجی داشته باشه با استفاده از اکانت iDownload مشکل افت سرعت، پکت لاست و یا پینگ بالا با سرورهای خارجی حل خواهد شد.
مثلا" در حال حاضر اغلب مشترکین ADSL مخابرات شاهد مشکل افت سرعت، پکت لاست و پینگ بالا با سرورهای خارجی هستند.

Milad.n1
10-10-2015, 18:56
با سلام خدمت همه دوستان،
جهت تمدید و یا خرید اکانت iDownload (افزایش سرعت دانلود و وبگردی + تبدیل اینترانت به اینترنت) + تست رایگان و تحویل آنی، قیمت ها بشرح زیر است:
تست 1 ساعته با 100MB حجم (هر 5 دقیقه DC میشود): 100 تومان
اکانت 1 ماهه با 2GB حجم (2 یوزره): 2,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 8GB حجم (2 یوزره): 4,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 15GB حجم (2 یوزره): 6,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 25GB حجم (2 یوزره): 8,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 50GB حجم (2 یوزره): 10,000 تومان
اکانت 1 ماهه نامحدود (1 یوزره): 15,000 تومان
اکانت 1 ماهه نامحدود (2 یوزره): 20,000 تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورت تمدید مجدد قبل از اتمام اعتبار حجم یا زمان فعلی، حجم و زمان خریداری شده به اعتبار موجود اضافه خواهد شد (برای این منظور قبل از اتمام اعتبار حجمی و یا زمانی اکانت خود از طریق یکی از راههای ارتباطی درخواست دهید).
سرویس iDownlaod بر روی اینترنت شرکتهایی موثر است که سرعت دانلود آنها از سرور های داخل ایران (مثل سایت سافت98 دات.ir) بالا بوده ولی از سرورهای خارج از ایران محدود باشد.
امکان خرید و یا تمدید 3 ماهه اکانتها نیز میسر می باشد (برای این منظور از طریق یکی از راههای ارتباطی درخواست دهید).
امکان مشاهده تاریخ شروع اکانت، حجم مصرفی (جهت اکانتهای حجمی) و تغییر کلمه عبور بصورت آنلاین
اکانت تست رایگان جهت تست سرویس iDownload بشرح زیر است (در هر بار اتصال، اعتبار زمانی اکانت تست 1 دقیقه و اعتبار حجمی آن 5MB می باشد):
نام کاربری و کلمه عبور: test
==================================================
جهت تمدید و یا خرید اکانت iGame (کاهش پینگ) + تست رایگان و تحویل آنی، قیمت ها بشرح زیر است:
اکانت 1 ماهه با 1GB حجم (2 یوزره): 3,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 2GB حجم (2 یوزره): 5,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 3GB حجم (2 یوزره): 7,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 5GB حجم (2 یوزره): 11,000 تومان
اکانت 1 ماهه با 10GB حجم (2 یوزره): 21,000 تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امکان مشاهده تاریخ شروع اکانت، حجم مصرفی و تغییر کلمه عبور بصورت آنلاین
اکانت تست رایگان جهت تست سرویس iGame بشرح زیر است (در هر بار اتصال، اعتبار زمانی اکانت تست 5 دقیقه و اعتبار حجمی آن 1MB می باشد):
نام کاربری و کلمه عبور: igame
پینگ از داخل سرور iGame به 8.8.8.8:
سایت فروش آنلاین اکانتهای iDownload و iGame (تحویل آنی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک واریز وجه (جهت خرید اکانتهای 3 ماهه و یا تمدید اکانتهای قبلی و ...): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره حساب دریافت کننده: pars31761633
لطفا" پس از واریز از طریق سایت پارسیان پال، شماره پیگیری را اعلام نمایید تا اکانت شما تمدید و یا ساخته شود.
راههای ارتباطی (جهت خرید، تمدید و یا پشتیبانی):
1. پیغام خصوصی
2. آیدی یاهو: amin1356
3. ایمیل: amin@island-gate.com
4. تلگرام: ------------/iDownloadiGame
قیمتاد خیلی بالا هست تو همین انجمن سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 5 گیگا 6 تومن میده میتونی دلیلی بیاری که این قیمت زیادا توجیح کنه؟ با این قیمت برای کاهش پینگ کسی خرید نمیکنه

iDownload & iGame
10-10-2015, 19:10
قیمتاد خیلی بالا هست تو همین انجمن سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 5 گیگا 6 تومن میده میتونی دلیلی بیاری که این قیمت زیادا توجیح کنه؟ با این قیمت برای کاهش پینگ کسی خرید نمیکنه
حدودا" 2 سالی هست که سرویس کاهش پینگ iGame داره ارائه میشه و مشتری های زیادی هم داره.
سرور کاهش پینگ iGame از دیتاسنتر تبیان تهیه شده و بدلیل استفاده از لینک با کیفیت فیزیک نظری (IPM) و مسیر ثابت آذرباییجان کمترین پینگ رو به اروپا داره.
بسیاری از سرویس دهندگان کاهش پینگ که ترافیک رو با قیمت پایین ارائه میدن از سرورهای معمولی دیتاسنترهای ایران استفاده میکنن که به هیچ عنوان کیفیت و آپ تایم لازم رو جهت بازی های آنلاین ندارن.

Milad.n1
10-10-2015, 19:18
حدودا" 2 سالی هست که سرویس کاهش پینگ iGame داره ارائه میشه و مشتری های زیادی هم داره.
سرور کاهش پینگ iGame از دیتاسنتر تبیان تهیه شده و بدلیل استفاده از لینک با کیفیت فیزیک نظری (IPM) و مسیر ثابت آذرباییجان کمترین پینگ رو به اروپا داره.
بسیاری از سرویس دهندگان کاهش پینگ که ترافیک رو با قیمت پایین ارائه میدن از سرورهای معمولی دیتاسنترهای ایران استفاده میکنن که به هیچ عنوان کیفیت و آپ تایم لازم رو جهت بازی های آنلاین ندارن.
شما تضمین میکنید که بهترین سرویس دهنده کاهش پینگ تو ایران هستید؟

iDownload & iGame
10-10-2015, 19:56
شما تضمین میکنید که بهترین سرویس دهنده کاهش پینگ تو ایران هستید؟
خیر ولی به کیفیت سرویسی که ارائه میشه اطمینان دارم.

Tombstone1
11-10-2015, 14:28
ایشون از پایه گذاران این دو سرویس در ایران بودن و خیلی از سایت ها و فروشنده های کنونی سرویس های مشابه، زمانی که ایشون چنین سرویس هایی را برای فروش عرضه کرد، اصلا به قول معروف تو باغ این حرفا نبودن :n02:
بنده حدود دو سالی هست که از ایشون سرویس دارم و بدون شک کیفیت سرورهای مورد استفادشون قابل قیاس با جای دیگه نیست
100% تایید میشن

iDownload & iGame
12-10-2015, 18:04
با سلام خدمت همه دوستان،
قابل توجه دوستانی که ADSL آسیاتک دارن:
سرور1 سرویس iDownload با یک سرور جدید از دیتاسنتر آسیاتک جایگزین شد.

iDownload & iGame
12-10-2015, 19:36
با سلام خدمت همه دوستان،
کانال رسمی تلگرام سرویس های iDownload و iGame راه اندازی شد.
جدیدترین اطلاعات، تغییرات، آفرها، مشکلات و . . . از طریق این کانال در تلگرام اطلاع رسانی خواهد شد:
------------/iDownload_iGame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abizaki
11-11-2015, 00:14
حد اکثر سرعتی که هر کاربر می تونه با idownload دانلود کنه چقدره؟

javad_0569
15-11-2015, 11:25
سلام.

یه سوال

با این میشه توی سرور ویندوز وصل شد و از یه سایت وی آی پی که به آی پی ایران محدود شده

دانلود کرد ؟

iDownload & iGame
20-11-2015, 23:41
حد اکثر سرعتی که هر کاربر می تونه با idownload دانلود کنه چقدره؟
8 مگابیت در ثانیه

- - - Updated - - -

سلام.

یه سوال

با این میشه توی سرور ویندوز وصل شد و از یه سایت وی آی پی که به آی پی ایران محدود شده

دانلود کرد ؟

خیر امکانپذیر نیست.

mehrabooni
04-12-2015, 19:38
سلام یه اکانت تست صد مگابایتی بفرست عزیز

iDownload & iGame
06-12-2015, 14:35
سلام یه اکانت تست صد مگابایتی بفرست عزیز
سلام،
iDownload یا iGame؟

mehrabooni
06-12-2015, 20:08
سلام،
iDownload یا iGame؟
کاهش پینگ
ای دانلود چیه عزیز

iDownload & iGame
07-12-2015, 00:11
کاهش پینگ
ای دانلود چیه عزیز
اکانت تست در پست اول موجوده.
iDownload: افزایش سرعت دانلود و وبگردی + تبدیل اینترانت به اینترنت
iGame: کاهش پینگ

Vahid67
16-12-2015, 11:14
برای من اصلا کار نکرد اکانت تست !! هر دو پروتوکل رو تست کردم...

iDownload & iGame
16-12-2015, 23:18
برای من اصلا کار نکرد اکانت تست !! هر دو پروتوکل رو تست کردم...
دوست عزیز منظورتون از کار نکرد چیه؟ آیا نتونستین با اکانت تست کانکت بشین؟

iDownload & iGame
31-12-2015, 11:12
با سلام خدمت همه دوستان،
بدلیل حل نشدن مشکل بوجود آمده جهت پرداخت مهمان از طریق سایت پارسیان پال، لینک جدید از سایت پارس پال در صفحه اول جایگزین شد.
با تشکر

iDownload & iGame
31-12-2015, 12:23
با سلام خدمت همه دوستان،
با یکپارچه شدن سیستم اکانتینگ سرویس های iDownload و iGame از این پس کاربران سرویس iGame می توانند ازسرورهای سرویس iDownload نیز استفاده نمایند.
قابل توجه دوستانی که با اکانت iGame مشکل UDP دارند:
سرور3 کانکشن iDownload مشکل UDP ندارد. با همان اکانت iGame می توانید به سرورهای iDownload نیز کانکت شوید.
با تشکر

iDownload & iGame
11-01-2016, 00:17
سرور 3 سرویس iDownload:

AVB
04-02-2016, 01:17
الان حداقل یه یک هفته ای هست که سرویس افت کیفیت پیدا کرده!امشب برای من دیگه اوجش بود! یک ساعت می خواستم از یوتیوپ استفاده کنم که بالغ بر 20 بار قطع شد! افت شدید شرعت روی تمامی سرورها و در نهایت هم بی خیالش شدم.

xomax
19-02-2016, 21:17
سلام. وقت بخیر
یه سوال داشتم از خدمتتون. علت گرون شدن ترافیک های سرویس کاهش پینگ مشخص هست ؟ قیمت قانونی تعیین میشه یا خود دیتا سنتر با سلیقه خودش قیمت رو گرون کرده. ممنون

iDownload & iGame
14-03-2016, 10:42
الان حداقل یه یک هفته ای هست که سرویس افت کیفیت پیدا کرده!امشب برای من دیگه اوجش بود! یک ساعت می خواستم از یوتیوپ استفاده کنم که بالغ بر 20 بار قطع شد! افت شدید شرعت روی تمامی سرورها و در نهایت هم بی خیالش شدم.
دلیل افت سرعت و یا اختلال، از سمت لینک اختصاص داده شده به دیتاسنترها می باشد و غالبا" بصورت مقطعی بوده و رفع می شود.

iDownload & iGame
14-03-2016, 10:46
سلام. وقت بخیر
یه سوال داشتم از خدمتتون. علت گرون شدن ترافیک های سرویس کاهش پینگ مشخص هست ؟ قیمت قانونی تعیین میشه یا خود دیتا سنتر با سلیقه خودش قیمت رو گرون کرده. ممنون
با سلام،
افزایش قیمت ها مقداریش سلیقه ای و مقداریش هم از سمت پروایدرها اعمال میشه.
البته افزایش قیمت سرور کاهش پینگ مدت ها بود که از سمت دیتاسنتر اعمال شده بود که ما نیز ناچارا" مجبور به افزایش قیمتها شدیم البته برای مقداری جبران محدودیت زمانی اکانتهای کاهش پینگ iGame برداشته شد.

iDownload & iGame
14-03-2016, 10:47
با سلام خدمت همه دوستان،
سرور1 سرویس iDownload با آی پی جدید رینج 10.201 (آی پی اینترانتی) جایگزین شد که موجب افزایش سرعت دانلود از سرورهای خارجی جهت کلیه اینترنت ها (شاتل، آسیاتک، مخابرات و . . .) خواهد شد. نکته مهم در خصوص این سرور آن است که امکان اتصال به این سرور فقط از طریق L2TP امکانپذیر است.
با تشکر

lvl@ster
25-03-2016, 00:44
توی دانلود چقدر تاثیر داره . من از سافت نود و هشت حداکثر 200 الی 250 دانلود می کنم . حالا اینو بگیرم چقدر فرق می کنه . اینترنتم های وب هست . بستر مخابراتی و سیم کشی و مسافت و ... طوری هست که شرکت های وب نهایتا به من تونستن سرعت یک مگ را بدهند . دیگه بیشتر از این سرعت خطوط در منطقه ی ما نمی کشه

حال با این مسائل میشه از این سرویس استفاده کرد یا خیر ؟

amirdiba
07-05-2016, 15:40
رو موبایل چطوری ست کنم؟

iDownload & iGame
02-06-2016, 18:45
با سلام خدمت همه دوستان،
مشکل درگاه سایت حل شد.
هم اکنون جهت خرید اکانتهای iDownload و iGame می توانید اقدام نمایید:

TAPING
21-10-2016, 02:35
سلام
من هرچی تلاش کردم آیدی شما تو تلگرام پیدا نشد

aemier
15-12-2016, 14:03
سلام من سرعت دانلود شبانه ام محدودیت حجمی نداره به علت مصرف زیاد سرعتش محدود شده به 130 کیلوبایت ولی روزانه که از حجم کم می کنه سرعتش همون 800 کیلوبایته و سرویسم هم از صبانته. آیا باخرید این سرویس سرعت دانلود شبانم همون 800 کیلو میشه یاخیر؟ اکانت تست برای من بفرستین در صورت جواب مثبت. باتشکر

iDownload & iGame
19-12-2016, 23:43
سلام
من هرچی تلاش کردم آیدی شما تو تلگرام پیدا نشد IDOwnloadigame