PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام من بازی Battlefield.Hardline نسخه بلک باکس دانلود کردم موقعی که روی ستاپ بازی میزنم این خطا میده.

mang1
26-08-2015, 11:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).bmp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_mohandes
26-08-2015, 11:37
سلام موقع خارج سازی یه فایل پاک شده یا نبوده یا....شما انتی ویروس رو غیر فعال کن یه بار دیگه اکترکت کن
این ارور میگه یه فایل رو پیدا نمی کنه....

mang1
26-08-2015, 11:50
سلام موقع خارج سازی یه فایل پاک شده یا نبوده یا....شما انتی ویروس رو غیر فعال کن یه بار دیگه اکترکت کن
این ارور میگه یه فایل رو پیدا نمی کنه....
دوباره اکسترک کردم انتی ویروس غیر فعاله باز همون ارور میده.

ali_mohandes
26-08-2015, 12:52
ببین تعدا فایل های داخل زیپ با این ها یک جورن؟؟؟؟هیچ پارتی ارور نداد؟؟؟
شاید مشکل از خواندن باشه یعنی پیش نیاز هارو نصب کردی؟Netframe work وvisualو...نصب کن اینارو تست بزن ببین چی میشه

mang1
26-08-2015, 14:26
ببین تعدا فایل های داخل زیپ با این ها یک جورن؟؟؟؟هیچ پارتی ارور نداد؟؟؟
شاید مشکل از خواندن باشه یعنی پیش نیاز هارو نصب کردی؟Netframe work وvisualو...نصب کن اینارو تست بزن ببین چی میشه
اره تعداد فایل که تو زیپ بود با اینا که اکسترک کرد یکی موقع اکسترکم ارور نداد ویژوال نت فروم ورکم نصب بودن ریپیر کردم بازم همون خطا میده.

ali_mohandes
26-08-2015, 19:51
اره تعداد فایل که تو زیپ بود با اینا که اکسترک کرد یکی موقع اکسترکم ارور نداد ویژوال نت فروم ورکم نصب بودن ریپیر کردم بازم همون خطا میده.

یه کاری میگم بکن شاید جواب بده اون جا که اسم فولدر رو نوشتی بازی اونو یه چیز دیگه براز مثلاGameبعضی وقتا فارسی بودن کلمات مشکل به وجود میاره بازم میگم شاید به این دلیل باشه فایل های داخل پوشهRedistرو هم نصب کن

reza207
27-08-2015, 06:08
وقتی که میخوای بازی رو نصب کنی سیستم نمیتواند اون مسیر رو
پیدا کنه
به این دلیل که اون پوشه ای که فارسی نوشتی رو سیستم نمیخونه اگه انگلیسیش کنی مشکل حل میشه و میتونی بازی رو نصب کنی